Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neverDIE

254 bejegyzést írt és 51 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Ha szeretsz fozni utazni, ettermeket jarni..vagy csak ugy igazan jokat enni, akkor talan hallottal mar Anthony Bourdain irorol/utazorol/szakacsrol/istenrol? Ha nem akkor itt az ideje a "Kitchen Confidential" c. konyvet elolvasnod, vagy a Travel Channel-en " No…..
Rég hallottam felőlük, valószínűleg azért mert nem is nagyon figyeltem rájuk, pedig érdemes! A Groove Armada is tipikusan olyan formáció, melynek zenei hovatartozását nem nagyon lehet bekategorizálni, maximum egy nagy elektronikus gyűjtőedénybe tenni. Az idén megjelent Kis fekete…..
Mit értünk az alatt, hogy szabadság? Elgondolkoztatok-e valaha azon, hogy amikor az emberek küzdenek, vágyakoznak, a szabadságért vajon mi a céljuk, mi az az állapot amire azt mondják, most szabadok vagyunk! Az emberek…..
dEgenerArT magazin Fake Album Cover 2015.08.15 07:45:08
S oH asem lét EZ tek, va Gy ha igeN ak kor csa k a véletlen m űVe, de véletlenek ninCSENEK.     Legyen mondjuk osztrák származású a banda, az úgy is ritka és nyilván mi mást is játszanának…..
dEgenerArT magazin The Black Angels 2015.04.07 17:27:53
Savas lüktetés, világvége hangulat, mindez egy tornyosuló hullám meglovaglásán. Nagyjából ez jellemzi a Black Angels-t. A texasi brigád kicsit több mint tíz éves múlttal rendelkezik ezalatt négy nagy albumot raktak össze, és pár nótájukat még filmzenei betétként is…..
dEgenerArT magazin vasHiány 2014.05.30 01:09:08
..
dEgenerArT magazin a válasz: 42 2014.05.30 01:06:57
...a második kérdés vége felé az idegen létformák létezését, illetve a részükről való érdektelenséget kezdtem feszegetni...Gondolom én, hogy ez az egész csak nekünk tűnik, úgy hogy nem történik semmi..se egy HELLO MI IS ITT VAGYUNK, ÉS NEM AKARUNK BÁNTANI se az, hogy…..
dEgenerArT magazin a válasz: 42 2014.02.15 01:18:04
...folytatva az első kérdésben elkezdett vonalat, miszerint az általunk elképzelt világegyetem olyan hatalmas és végtelen, hogy az számunkra elképzelhetetlen...ezzel kapcsolatban megfogalmazódik a második kérdés: mi van odakint?... ...jelen pillanatban "hivatalosan" kb. annyi…..
Kissé elhanyagoltam Manuváékat az utóbbi időben ezért lehetett, hogy csak most bukkantam rá erre az albumra és azt kell mondjam baresz. Talán kicsit befogadhatóbbak a számok, de ez nem azt jelenti, hogy puhulnának sőt a kellemes hiphop irányba eveznek. Mindörökké forradalom! Csak…..
...na fogd már meg, várjál várjál milyet kértél? ja csokit..áá na itt van tessék! hopp! várjál várjál! na most már tényleg oda adom! jóvan adj egy pacsit! aszitted mi? na jóvan szevasz............. ..
dEgenerArT magazin a válasz: 42 2014.01.13 00:45:00
...A kérdések kérdése, már valószínűleg mindenkiben megfogalmazódott, de viszonylag kevesen foglalkoznak vele a nagy egészhez képest. Van számos weboldal, mely foglalkozik az élet értelmének keresésével, az univerzumokkal, a földönkívüliekkel a vallásokkal és összeesküvés…..
..
dEgenerArT magazin FullMoon2013 2013.08.20 08:16:04
dEgenerArT magazin a szerk. 2013.08.19 08:00:00
...ha elég jó vagy mindennel szembe tudsz nézni egy balatoni strandon...de van amire a legjobbaknak is nehéz felkészülni, például Terry Black hirtelen felbukkanására a hátad mögött.....
Azt hiszem nyugodtan mondhatjuk rá, hogy veterán a szakmában és egyben a dzsungel műfaj egyik úttörője Tizennyolc éve jelent meg az első 12 inch-es lemeze, és most is odarakja magát, egy hamisítatlan ragga- dzsungel anyaggal és sok jó vendégszereplővel. Csapjad! Hallga csak:…..
Teljesen természetes dolog, hogy érzünk szagokat, illatokat, ízeket, a másik ember illatát rosszabb estben a szagát, mindezt annyira megszoktuk már, hogy fel sem figyelünk rá, talán akkor szoktuk érezni ezek hiányát, mikor egy erősebb megfázás lesz úrrá rajtunk. De milyen lehet ez…..
dEgenerArT magazin Napicture 2013.05.08 14:34:14
..
Egy kanadai zenész producer felállásról van itten szó, már nyomozatilag. Rohadt jól keverik a klasszikus dubot és a reggae-t az elektronikával, és fellelhető némi dzsungel is, és a vendég előadók sem elhanyagolhatóak! A Dubmatix táncolni vágyó embereket keres "mezitláb a…..
Szerintem nem nagyon kell kommentálni afrikai szabadságharcosunk új lemezét, lüktető, harcos, kellemes, és ha  van még hozzá egy kis "mystic power" akkor egyből mi leszünk a béke harcosai. hallgasd: http://www75.zippyshare.com/v/19590040/file.html..
Ismét egy patentül összerakott album Mr. Gentlemantől. Aki egyébként semmi újat nem mutat, de nem is kell csak hozza a jól megszokott jamaicai ritmusokat, szóval szóljon ma ez mindenkinél a nyitott ablaknál miközben fújja a szél a ganja szagát. Hallgasd:…..
dEgenerArT magazin CannaDay - 4:20 2013.04.20 16:20:00
Ma van a legendás ganja ünnep, szerte a világban négy óra húszperckor jointok ezrei fognak füstölögni, ha legális ha nem. ..
A szörny menyasszonya Lugosi Bélával a főszerepben, a rendezői székben pedig Ed Wood! amerikai film, 69 perc, 1953 rendező: Edward D. Wood Jr. forgatókönyvíró: Edward D. Wood Jr., Alex Gordon operatőr: William C. Thompson, Ted Allan szereplő(k): Lugosi Béla (Dr. Vornoff) Tor Johnson…..
dEgenerArT magazin Napicture 2013.04.08 10:30:00
..