Regisztráció Blogot indítok
Adatok
popovich

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy kérdés, hogy 1986 után egy magyar ember hogyan, miféle alapokra helyezve választ magának nemzetet, akinek szurkol az épp aktuális vébén. Mivel már emlékünk sincsen az utolsó dicsőségről, szívünkbe mar bal sorsunk, ami régen tép, ezért szembe kell helyezkedjünk ezzel az…..
popovich 2010.05.30 17:12:56
@robot_:
pfff...
djorkaeff amugy lengyel-kalmuk szarmazasu
popovich 2010.05.30 20:15:46
@robot_:
figyelj, nodd mar ki a kis elnyomott, frusztralt kelet-europai mivoltod, ember. te komolyan azt gondolod, hogy kovetkezetesen gyulolni kell egy egesz nemzet fiait, lanyait, mert a multban ezt meg azt tettek? undorito vagy.
raadasul az egeszet egy sportblogon csinalod.
egy masik topicban domenech-tol mar a magyar kajaig jutnak az emberek, total kaosz, orias sotetseg.
popovich 2010.05.30 20:48:59
@robot_:
csak elegem van abbol, hogy barmerre megyek az interneten, barmirol van szo, a negyedik komment utan mar jon a "magyar kaja". nem majmolok senkit, csak unom, hogy a 80%-nak egy orszagrol az jut eszebe, hogy azt miert is lehet gyulolni, meg hogy milyen ott a kaja.
amugy mar megbantam, hogy irtam, csak olvasgatni akartam a francia valogatottrol. gondolhattam volna hogy belefutok majd egy ilyenbe, mint te, a magyar kajaddal, meg trianonnal, meg a leigazott algeriaval
Most feltesszük a tíz legfontosabb kérdést a francia csapatról, kommentben lehet válaszolni a kérdés sorszámának megjelölésével. A válaszolók ingyen megnézhetik a franciák meccseit élőben, és a legjobbakat bevesszük az Allezfrance blog szerzői közé a vb idejére.kikből áll…..
Raymond Domenech minimum ellenszenves és a vébé után távozik a válogatott kispadról. Az 58 éves tréner játékospályafutása nem annyira jelentős, mint a korosztályos és a nagy francia válogatott élén eltöltött 17 év. 1993-ban kerül az U21-es válogatott…..
popovich 2010.05.30 16:59:23
@Quentin vagyok Montargis-ból:

hogy mered egy fociblogba behozni a revizionista, obskurus politikai gondolataidat? igen, az a 23 arab, afrikai, marokkoi, francia stb.. szarmazasu futballista tehet rola, meg persze domenech, hogy szar a magyaroknak. te beteg vagy ember!

eljen a csodalatos, sokszinu, nemzetkozi francia valogatott!!

allez enfants
popovich 2010.05.30 18:02:16
@robot_: nekem kurvanagy zaszlom is van
A szezon előtt úgy gondolták, nyugaton a San Antonio állíthatja meg a Lakerst, de a Spurs olyan rosszul kezdett, hogy a figyelem a Dallasra és a Denverre terelődött. Aztán a texasiak összekapták magukat, és mostanra csúcsrangadónak számító meccsen alaposan elverték a címvédőt.…..
A legszebb megmozdulások listáján ezúttal inkább a passzok játsszák a főszerepet, de például a hatodik helyen Oklahoma Cityben egy zsákolással indul durván a meccs, és JR Smith is bejelentkezik egy 180-nal egy lopás után. Az Atlanta egyre masszívabban jelzi, hogy számolni kell…..
popovich 2010.01.12 15:02:03
www.lebasketbawl.com/
www.hoopsvibe.com/nba-blog/

komolyan csinalni akarjatok ezt a blogot?
Idén – pedig még a szilveszteri mészárlást is láttuk – Jason Kidd volt az első, aki hörgésszerű hang kiadására késztetett, ezért egy TOP 10-zel nyitjuk 2010-ben a boltot, aminek a harmadik helyén található a dallasi guard passza. Meg reményeink szerint újra beindul a…..
popovich 2010.01.06 12:20:46
A tökéletes, szemét védő: Bruce Bowen. Lenne olyan fontos, bár nem látványos igazolás, mint Shaq. A Cavs megszerezné, ha már az öreg belecsúszott a Richard Jefferson-cserébe. Bowen két dologról ismert: 1. a sarokból eldobott hármasairól 2. mindig lesérül valaki mellette. Ez a…..
 Ron Artest kiválasztotta a lakersös mezszámát, amiben nagy segítséget jelentett neki Michael jackson halála. Artest a 37-est azért választotta, mert a Thriller című album 37 hétig vezette az eladási listákat. Valamint énekelt is a híres popsztár emlékére egyet: ..
Lebron James olyan offseasont zárt, amit senki nem kívánhat magának. A poszterfiúból mini botrányhős lett, persze sehol nincs az igazán nagyokhoz képest (Bill Lambeer, Dennis Rodman, Sir Charles), de még az örök jófiú Jordantől is elmarad, aki legendásan szart az All Star-hétvége…..
popovich 2009.08.07 21:49:22
Múltkorjában bemutattuk az év lépéshibáját, azonban a Spurs-Lakers negyedik meccsen komoly trónkövetelő született. Timmy Duncan adott neki (0:30-nál tessék figyelni)!    Amúgy én múlt szombaton szilánkosra törtem a kulccsontom, ennél komolyabb posztokra tőlem egy…..
popovich 2008.05.31 00:02:54
Szegény Boston megint 75 pontot dobott, ami nagyon kevés 4x12 perc alatt. A nagy hármas sehol (Garnett 16 pont, Pierce 16, Allen 11), míg a rájátszásra az alapszakaszban összevissza ügyeskedő Rondo is összecsuklott, mint a kempingszék. Csak nézzük meg a nem sok mindenre használható,…..
Kezdődik! Nagy viták előzték meg a Lakers-Spurs meccseket kosaras körökben, mert sokan a Lakerst gyűlölik, sokan a Spurst, és még a párharc iránt érdektelenek is összevissza tippelnek. A legfőbb érv a Lakers mellett Kobe Bryant, míg a Spurs mellett a csapategység és a…..
Vajon hová tegyük ezt a harmincast, amit a Lakers rámolt be a Spursnek a második meccsen? Egyrészt tudjuk, hogy az előző körben a New Orleans is laza huszasokkal alázta a San Antoniót otthon, először a két nyitómeccsen, aztán kétszer csúnyán szopott Antonióban, aztán otthon…..
Most, hogy  a legnagyobbak - játékban, nem méretben - gyűrik egymást a konferencia-döntőkben, eljött az ideje, hogy megemlékezzünk a legkisebbekről - méretben, nem játékban. A válogatási elv igen egyszerű volt, kiválasztottam a 175 centis (5’9”) magasságot, ez…..
popovich 2008.05.23 17:21:38
Az utolsó idegenbeli mérkőzést csak elhozta a jobb kosárlabda csapat. Azon lehet vitatkozni, hogy melyik egyletet nézné az ember szívesebben a Lakers ellen, az általában dög unalmasan játszó Spurst, vagy Chris Pault aki betörésből oktat a nála fejjel magasabbak között, de a Spurs…..
Na már most itt van az igazi döntő, a nyugati, Lakers-Spurs. Ahogy nézem az ESPN-en mindenki szoros küzdelmet vár, amit idén nem nehéz megjósolni, az utóbbi évtizedek legjobb playoffja ez, nem győzzük ismételni. Viszont amíg a Utah ellen tíz szakfasziból kilenc Lakers-győzelmet…..
Nem a szofisztikált, taktikailag érett csapatkosárlabda ünnepe volt az utolsó Boston-Cleveland. Két atomjaira esett, mentálisan ingatag csapat brusztolt keményen, győzött végül az, ahol akadt egy ember, aki teljesen váratlan pontokat produkált a semmiből. Ez az ember P. J. Brown volt,…..
Hosszabb cikkben szerettem volna megemlékezni erről a csatáról, de az első negyedet leszámítva a Hornets nem bír ellenállást kifejteni, a Spurs megeszi őket védekezésben és 60% felett dob támadásban. A harmadik negyedet a Spurs 11:3-mal nyitja, a játékrész közepén már 20 a…..
Már-már rutinszerűen nyúlok a Yahoo Ball Don't Lie blogjához a napi NBA-bulvárért: középpontban ezúttal a James-család. Történt ugyanis, hogy a tegnapi (clevelandi győzelemmel végződő) meccs második negyedében a félpályától palánkszaggató zsákolás céljából lerohanó…..
zsákolj te is, csőrike! Fab Five 2008.05.09 17:32:00
Egy korábbi posztban felmerült Chris Webber és az ő híres időkérése. Ennek kapcsán szót ejtenék a Fab Five-ról, aminek tagjaként CWebb elkövette az ominózus marhaságot. A Fab Five (a kosárlabdában), a University of Michigan 92-93-as csodacsapatának kezdőit jelöli. 1991-ben a…..
popovich 2008.05.09 19:26:22
Bár családi okokból elmulasztottam az eddigi mindhárom New Orleans - San Antonio meccset, azért annyiban igyekszem utolérni magam, hogy tetemes mennyiségű beszámolót olvastam végig a meccsekről. Nem szeretek olyan meccsről írni, aminek csak az összefoglalóját láttam, de a párharc…..
Ha már az ötösöknél tartunk, egy gyorshír erejéig emlékezzünk meg a tegnap kihirdetett All-NBA Teamekről.Íme hát a lista (a nevek sorrendje a kapott pontszámokhoz igazodik), mely első kézből itt érhető el:All-NBA First Team: Kobe Bryant (Lakers), Chris Paul (Hornets), Kevin Garnett…..
►Orlandóba utazott a Detroit, ki is kaptak, ahogy az ilyenkor lenni szokott. A mérkőzésnek egy eredménye volt, hogy Billups csúnyán lesérült, még nem biztos a visszatérése (a Pistons oldalán még nem volt fent a sérüléséről semmi.), de az megnyugtató lehet nekik, hogy a beugró…..