Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jandi

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp 1 hónap van hátra a BEAC-ig, időszerű volt felmérni a börzsönyi útviszonyokat, a borítékolható (pénteken egész nap esett) újabb sárdagasztás ellenére is. Az autókat Verőcén tettük le, innen indultunk négyen Magyarkút felé. Magyarkútra érve a fáradtolaj össznépi leengedése után megkerestük a K…..
Serrenések Reggeli vendégserrenő 2010.07.06 09:11:00
Ma reggel ez a zöld sáska szöcsi koma a szobánk plafonján lapított, aztán miután kitessékeltem az ablakon, rátelepedett a kocsira és bekocsikázott velem egészen a Westend garázsáig. Nem biztos, hogy élvezte a városnézést, de végig kapaszkodott rendesen, mintaszerűen menetirányba állva. A Podmaniczky…..
Serrenések Naplás kör 2009.12.13 23:59:00
A vasárnapi napsütéses időre tervezett budai tekerés helyett napsütés híján - mivel nagyon mehetnékünk volt - némi hószállingózás kíséretében Gabival elgurultunk a Naplás-tó melletti dombokra. Hiába öltöztem rétegesen, felül eléggé fáztam, a 20 km/ó fölötti tempó már nagyon nem esett jól. Hiába,…..
A Szilvásvárad Maraton középtávja után messze nem voltam elégedett az erőnlétemmel, és a mutatott formámmal, így Nagykovácsiban mindenképpen szerettem volna javítani. A felkészülésemet azonban nagyban hátrlátatta néhány tényező. Egyrészt combizom-húzódást szenvedtem a…..
Fuvar híján kénytelen voltam igénybevenni a MÁV remekbeszabott szolgáltatásait, és vonattal indultam életem eddigi leghosszabb maratonversenyének színhelyére. Egerig meglepően kultúrált módon sikerül elérnem: a külön bringaszállításra specializálódott vagonban kényelmesen…..
Az egész valahogy úgy kezdődött, hogy 3:30-kor keltem Budapesten, hogy aztán csak 6:00-kor induljak Veszprémbe vonattal. Útközben felhívott Apám, és közölte, hogy fölöslegesen töröm magam, mert Mr Author úgy döntött, hogy az összes levegőt kiereszti az első kerekéből, Mr…..
A tavalyi Mátrabérc meghatározó sportélmény volt számomra. A több száz induló, a tavaszi napsütés, a gyönyörű táj, a küzdelem, az erőnléthez mért remek teljesítmény és a siker elegendő mennyiségű pozitív emlékké vált ahhoz, hogy idén újra nekifussunk Apámmal…..
Úttalan utakon Der Start 2008.05.01 00:34:00
Behódolva a modern internetes szokásoknak én is blogírásra adtam a fejem. Teszem mindezt azért, hogy a leendő biciklis és gyalogos kalandjaimnak egy közös gyűjtőhelyet biztosítsak, és hogy az amúgy is meglévő élménybeszámolók egy modernebb, kultúráltabb formában jelenhessenek…..