Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barakk Husszein Obongo

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az európia konzervatívok strasbourgi frakcióvezetője jelezte, hogy Orbán Viktornak meg kell hátrálnia a Lex CEU ügyében, különben komoly retorzió jön, ebben az EPP ismer tréfát. A Közép-Európai Egyetem bezárása ellen is tüntettek világszerte a tudomány szabadságáért meghirdetett demonstrációkon. A…..
Barakk Husszein Obongo 2017.04.23 09:43:23
@MaxVal BircaMan HJCD:
Van B- terv a kizárás esetére. De ez maradjon titok ;)
Szerintem már rég ki kellet volna lépni ebből a Szorosz- liberós fertőből.
A Népszava tegnapi számában Molnár Gyula és Botka László nógrádi látogatásáról jelent meg tudósítás. E rovatba írtam erről, akadt azonban egy mozzanat, amely nem fért a 2500 karakternyi jegyzetbe. Utazás közben szóba került a Botka-kampány jelmondata (a Fizessenek a gazdagok!), és a tudósítónak erre…..
Barakk Husszein Obongo 2017.04.22 15:37:27
Az álhír (angolul fake news) jelenség a tavalyi amerikai elnökválasztás után vált forró témává világszerte. Az elmúlt néhány hétben Magyarországon is központi kérdés lett a dezinformáció és a propaganda, amely eluralta az egyre durvább eszközökkel operáló, kormányérdekeket kiszolgáló sajtót. Van…..
  Tegnap az URA.RU internetes hírportál tette közzé, hogy az orosz Legfelsőbb Bíróság az Andrei Talevlin vezette For Nature Fund zöld civil szervezet működését mondvacsinált okokra hivatkozva felfüggesztette. A cseljabinszki For Nature Fund egyetlen bűne, hogy fellépett az orosz milliárdos Igor…..
Emberi jogokkal, szegénységgel, környezetvédelemmel foglalkozó civil szervezetek, akik teljesen átláthatóan működnek és akik nélkül az ország jóval szegényebb lenne...
Barakk Husszein Obongo 2017.04.19 15:47:42
@MaxVal BircaMan HJCD:
Németh Szilárd ezeket a szavakat használta. Szerintem helyes.
Csak az NSA- spiclikkel teli EU- ban nem szabad nyíltan beszélni és aszerint is cselekedni:

"Nincs is kötelező kvóta"- most meg kiderül, hogy ennek elutasítása miatt akarnák kizárni hazánkat meg Lengyelországot

"Orosz szankciók"- miközben Merkel nyanya 55 milliárd tonna földgázt fog importálni és a német cégek rekordbefektetéseket eszközölnek Oroszországban

"Befogadunk minden migránst (úgynevezett menekültet)"- miközben fű alatt már zsuppolnák vissza mindet hozzánk- miközben Görögország az első EU-s belépési pont...
Barakk Husszein Obongo 2017.04.20 08:22:35
@ember100:
Hé, lippsi, túl sok kamion jön szembe?
Lehet, hogy azért, mert 2% vagytok :DDDD
Maximum...
Barakk Husszein Obongo 2017.04.20 08:56:15
@Tibi !:
Mi van lippsi? Túl sok kamion jön szembe?
Ne a többséget hibáztasd, ha forgalommal szembe mész.
De ne is lepődj meg, ha keresztülgázolnak rajtad. Rasszista dolog a számtan.
Az nyer, aki többet kap belőle %- osan. Mint a választásokon.
A 24.hu forrásai szerint öt, a TV2 szerint a csatorna hírszerkesztőségének négy munkatársa távozott az elmúlt hetekben, leginkább azért, mert nem jöttek ki a híradó új főnökével, Tóth Tamás Antallal.  Távozott a Tényektől három és fél év után például Kertész Ádám riporter is, aki úgy hagyta ott a…..
Barakk Husszein Obongo 2017.04.19 10:57:22
Az orbáni gazdaságpolitika tovább fogja távolítani Magyarországot mind a nyugat-európai, mind pedig a szomszédos, egykor hasonló fejlettségű országoktól. Anamnézis. „Magyarország erősödik” és „Magyarország jobban teljesít”. Kihez, mihez képest? Csak a törzsi Fidesz-szavazók azok, akiknek szívét…..
Tegnap szemléztem a híreket, a nyúl miatt vasárnap ezt felfüggesztettem. Olvasom, hogy Észak-Korea megint az Acme-tól rendelt bombát -lassan a prérifarkas lesz a hadügyminiszter, ha így haladnak-, aztán, hogy törökök bedobták az all-int a játékba azzal, hogy Erdogannak teljhatalmat adnak, és szemem…..
Szelestey Lajos nemzetköz sajtószemléje, 2017. április 19. A hangos sajtószemlét itt hallgathatja meg. ..
Barakk Husszein Obongo 2017.04.19 08:41:55