Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_Poppy_

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VegaLand Vegán kuszkusz 2021.04.19 15:44:40
Elős nekifutásra egy recepttel szeretném kezdeni. A  kuszkusz hántolt őröletlen, vagy durvára őrölt durumbúzából készül, egyszerű elkészíteni és olcsó. Főleg az arab konyhában használják, de ma már mindenhol eltejedt. Bármit tehetsz bele, nem lehet elrontani én is igazából csak improvizáltam és a…..
A körömvirág az egyik legsokoldalúbb gyógynövény, használhatjuk fűszerként, készíthetünk belőle teát, borogatást, kenőcsöt sorolhatnám... s mind ezek mellett dísznövényként is szuperál. És ha még ez sem elég, szárazságtűrő, igénytelen növény, tehát bárhol megél, szinte bármikor vethető és nem egy…..
Poppy's Coca-Cola 2017.04.25 22:15:54
A Coca-Cola története A Coca-Colat ízét a világ minden táján élvezik. 1,6 billió gallont, (azaz 7,27 billió liter) adnak el minden évben, több mint 200 országban. Az italt Dr. John Pemberton találta fel Atlantában 1886. május 8-án, mint egészségügyi ital. De a Coca-Cola nevet társa, Frank Robinson…..
A papír egy olyan mesterséges anyag amire írnak, nyomtatnak, rajzolnak vagy éppen csomagolásra használnak. Növényi anyagokból készült rostok nemezelésével, majd összepréselésével készül. Ezeket a rendezetlen elemi szálak súrlódási ereje és a hidrogénkötés tartja össze.  Hogyan készül??  …..
Poppy's De jó a dió! 2017.04.19 01:17:21
  Kutatások bizonyítják, hogy a dió rendszeres fogyasztása jótékonyan hat a vérnyomásunkra, csökkenti a koleszterin szintünket, megakadályozza a vérrögképződést, javítja a szervezet inzulin termelését, csökkenti bizonyos ráktípusok kockázatát...és ehhez elég megennünk néhány szem diót naponta.  Mi…..
Poppy's Anyák napja 2017.04.18 22:48:07
Az anyák napja vészesen közeledik, de vajon mi lenne a tökéletes ajándék a Mi kis szuperhősünknek??Én előnyben részesítem a DIY ajándékokat. Miért?? Fun dolog "barkácsolni", addig sem a gép előtt ülünk (ez alatt azt értem kellemes időtöltés) és szerintem minden szülő (legalább is az enyémek) nem…..
Poppy's Kezdetek kezdete 2017.04.18 21:55:58
Sziasztoook!! Ez az első blogom és nagyon izgatott vagyok!!! Szó lesz (kép is) itt mindenről amiről csak lehet, bár vannak témák (pl.: könyvek, receptek ,DIY stb...) amiket előnyben részesítek, de igyekszem minden téren a legjobb teljesítményt nyújtani Nektek.  Vágjunk bele!!..