Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barányi Ági

55 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóim! Társkeresős blogom, a mai naptól, 2018-03-08, megújult formában jelentkezik. Az új címe:  www.valakikell.hu   Szerkezetében egyszerűbb, áttekinthetőbb, és olvasmányosabb lett. www.valakikell.hu   kukkants bele!   Az írások a mai naptól, az új felületen láthatók, idekattintva…..
Kedves Olvasóim!   Ez a siker történet a LÁNCHÍD RÁDIÓ, BOSZORKÁNYSZOMBAT című, - rendszeresen jelentkező, életmód magazinjával kezdődött, ahol én voltam a riportalany! 2017 augusztusát írtunk, mikor felhívott a Lánchíd Rádióból egy kedves hang, Pfliegel Dóra, aki egy korábbi ajánlásra…..
Összefoglalva! Hát, lássuk!   Kedves Olvasóim! Columbo hadnagy nyomozásai, kutya füle volt a miénkhez képest, mert a megsértett, becsapott hölgyek, úgy „csiripelték” a sérelmeiket, hogy az csak, na! Ja, hogy ők, mind, miért nem tettek feljelentést, arról is lesz szó. Mily meglepő, de ez a…..
Kedves Olvasóim!   Soha nem kértem megosztást, mert én is utálom, ha befolyásolnak, de ez a HAZUG EMBER, MÉG MOST IS KÖZTÜNK ÉL és gátlástalanul szedi az áldozatait. Tudja meg mindenki, járja körbe az országot ez az igaz történet! Fogjunk össze, hogy soha többé, ne csaphasson be senkit! Aki…..
Kedves Olvasóim! Készüljetek, mert folytatom az egyre elképesztőbb storyt! Ott tartottunk, hogy elérkezett az a pillanat, amikor Barányi Ágit, vagyis engem, mint kiváló célpontot, elkezdtek módszeresen „etetni”! Hogy, hogyan? Hát olyan ügyes pszichológiai csellel, amit tanítani kéne! Ugyan…..
Kedves Olvasóim! Az évszázad átveréseit akarom veletek megosztani, ami nem olyan RTL - es „cicaharc”, piti kis szerelmi pénzlehúzással, hanem előre kitervelt, városokon átívelő, életvitel szerűen űzött „szemétség, magyarul, profi átb….ás”! A főszereplő, akit innen is „üdvözlök”, egy…..
Kedves Olvasó! Üdvözlök mindenkit! Új év - új lehetőségek!   Az új év elején természetesen én is számot vetettem az eddigi dolgaimmal, írásaimmal és bizony, a statisztikák alapján azt láttam, hogy legsikeresebb blogom a : „Velem biztosan valami baj lehet, ha nem találom a páromat” téma…..
Kedves Olvasó!   Ezzel az epizóddal a mai napon, dec. 13 – án, a történet főszereplőnőjét szeretném köszönteni a 46. születésnapján. ISTEN ÉLTESSEN JUDIT! (Ezért nem a szokott időben jelent meg)   Szóval, Judit barátnőm 2017.08.21 – én férjhez ment! Én voltam a tanúja. Ez lehetne egy…..
Kedves Olvasó! JÁTÉKRA HÍVLAK - izgi lesz! Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy EMBER, (nő/férfi), aki nagyon magányosnak érezte magát. Szeretett volna változtatni, párt találni, boldogan élni, ezért ismerkedett, kapcsolatokat alakított ki, de sajnos mindig:       rászedték, becsapták,…..
Kedves Olvasó!   Az elmúlt 2 részes blogom, hatalmas érdeklődést váltott ki, jöttek a levelek, sőt, még a telefonok is. Én ennek nagyon örültem, pedig kaptam hideget, meleget egyaránt. Legtöbben  hitetlenkedtek és baromira felfoghatatlannak tartották az egészet, sokan megvédték és sokan…..
Mi jöhet még, - kérdeztem? Hát a java! Kedves Olvasó!  Akkor lássuk a javát  II.RÉSZ Réka visszajött és megbeszéltük a dolgainkat. De a nyugalom, a normális élet csak pár napig tartott, mert, azon kaptam őt, hogy az én gépemen a társkereső oldalon férfiakkal flörtöl. Azonnal patáliát csaptam,…..
I.RÉSZ Kedves Olvasó! Földi életünk legeslegnagyobb kihívása, amivel napi szinten mindenki megküzd, ami mozgatja az életünket, ami befolyásolja gondolatainkat, ami vezeti a cselekedeteinket, ha bevalljuk, ha nem, ez körül forog, az egyéni kis világunk! (jaj, sokan, most huncutabb dolgokra…..
Főszereplőnk Gabriella, elvált, diplomás hölgy.   Budapestről költözött a Duna kanyarba. 2 gyermeke már felnőtt, tőle messzebb éltek, és ő egyedül maradván, egyre magányosabbnak érezte magát. Ezért döntött úgy, hogy felkeres az irodában. Amikor találkoztunk, nagyon meglepődtem, mert egy…..
II.RÉSZ Szóval ott tartottunk, hogy az emberi élet/lélek hatalmas nagy bugyrában, mindenki tart valahol, mégpedig a saját útján, és a szerint gondolkodik, dönt és cselekszik. És ekkor „főszereplő/1.” beregisztrál egy online társkeresőbe, ahol bizony  „szabad a gazda”! verzió/1.: Emberünk…..
Kedves Olvasó! I.RÉSZ Erről a kérdésről akár „6 millió évig” is lehetne beszélgetni, gondolatokat cserélni, érveket - ellenérveket ütköztetni.                        online társkeresés = tuti kicseszés!? Bizony, mindenki  röhögésre gerjedve tudná mesélni, az aktuálisan átélt, vagy másoktól…..
Kedves Olvasó! „Kerítőnői” megérzéseim, nem csak a társkereső irodámban működnek, hanem a privát életemben is megteszem, amit elém hoz a sors! Ez a HITELESSÉG alapja! Most egy nagyon különleges love storyt mesélek el, ami 2017 nyár végén, egy furfangos összehozással kezdődött. Igen, szó szerint…..
Kedves Olvasó!   Társkereső irodánknak legnagyobb öröme, ha két, nálunk regisztrált ember talál egymásra, de a siker, akkor is siker, ha a regisztráció ideje alatt, olyan feltöltődésre, nyitottságra, tapasztalatokra tesz szert, amely képessé teszi a tovább lépésre!   2015 augusztusában…..
Ő János, aki korábban az online társkereső oldalakról írta meg a véleményét, megint tollat ragadott. Hát mi tagadás, jól tette!   Jánosunk jóképű, Vácon, szép nagy kertes házban élő, jól szituált, intelligens, nagyon nyitott, kommunikatív, széles látókörű férfi. Felesége elhunyt, gyermeke…..
  Főszereplőmet nevezzük Lászlónak, aki középkorú, nagyon fitt, fiatalos gondolkodású, jó megjelenésű értelmiségi férfi. Az életkora azért nem lényeges, mert egy embertípust szeretnék inkább bemutatni, amely nem korfüggő. Szóval László, egyedül él, egy gyönyörű kertes családi házban, komoly…..
Kedves Olvasóó!   Ez a történet 2010 környékén kezdődött, mikor is felhívott egy 40 - es éveiben járó vállalkozó. Attila 2 gyerekes családapa volt, Vác környékén lakott, saját gyönyörű házában kialakított műhelyében dolgozott. Felesége elköltözött, elhagyta őt, és a gyerekeket is. Lelkileg…..
Kedves Olvasó!   Az internetes társkereső rendszerünkben az aktív keresés mellett becsempésztünk érdekes és furfangos játékot is. Hogy miért, mert komoly felmérések szerint, akár hány évesek is vagyunk, mi emberek szeretünk játszani, meglepődni, szeretjük, ha történések vannak az életünkben, ha…..
Egy látássérült férfi története Judit barátnőm tollából:   Én is, elvált, kisgyerekes anyukaként, mint megannyi társkereső, évek óta vártam a csodát és ábrándoztam a FÉRFIRŐL, aki fehér lovon vágtat majd be az életembe. (akkor azt sem bántam volna, ha vánszorog, csak jöjjön már!)   Ági évekkel…..
Kedves olvasó! 10 éves irodavezetői munkásságom alatt, rengeteg társkeresővel találkoztam, akik megtiszteltek a bizalmukkal. Nagyon sok párt hoztam össze, hogy hogyan? Figyelemmel, nyitottsággal és intuícióval! Ez az a plusz, amellyel, egy irodavezető, ha rendelkezik, sikerekre, sőt csodákra…..
Franciska egy apró, törékeny hölgy volt.   Budapestről költözött Vácra, itt lakott az öccse, akihez bánata elviselésében szeretett volna közelebb lenni. Sajnos a sors nagyon kegyetlen volt, mert évekkel ezelőtt, imádott, egyetlen fiát elveszítette. Amíg a férje élt, addig közösen támogatták…..
KEDVES OLVASÓ! ITT HALLGATHATOD MEG!   http://lanchidradio.hu/videok/188312   Az a  megtiszteltetés és öröm ért, hogy meghívást kaptam, a LÁNCHÍD RÁDIÓ, BOSZORKÁNYSZOMBAT című életmód magazinjába. Pfliegel  Dóra műsorvezetővel beszélgettünk: - 10 éves társkereső irodavezetői tapasztalataim…..