Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyhorcsognaploja

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hángörienidiocc Megint odaát 2008.07.23 23:36:33
Egy Thürmer Gyula interjúval készültem mára, de közben találtam a Népszabadságban egy olyan cikket, amit nem lehetett kihagyni, viszont az a romablog profiljába illik, ezért ott jelent meg. Ettől még persze lehetne frissülés itt is, viszont valami oknál fogva - persze mindez akkor…..
A GAP új reklámplakátja annyira photoshopposra sikeredett, hogy ha jobban megfigyelitek, egy karral többet láttok rajta a kelleténél. Fashionistát, a szakmabelit kérdezném, hogy egy ilyen reklámplakát hány ellenőrző emberen megy át, mielőtt kikerül?..
egyhorcsognaploja 2008.07.13 07:29:28
Így lehet bicskát nyitogatni egy szimpatikus matricás gerillakampánnyal a potenciális vásárlók zsebébe. A HagenDazs "prémium" fagylaltmárka igazi suttyó módjára összeragasztotta fél Budapestet az umlautos matricáival, az eredményt pedig büszkén hirdetik píárblogjukon:…..
A 3.kerületbe készültem az Okmányirodába, amikor parkolóhelyet kerestem. Gondolom akik ezt a parkolóhelyet készítették vicces kedvükbe voltak aznap.Üdv. HTKedves HT,mint tudjuk, a humor az élet ötfűszer-keveréke. Elképzelhető, hogy ez a főváros legnagyobb humoros szobra. Aki tud…..
El Mondo blog Köz és munka 2008.06.25 18:22:00
"EU-milliókból beköltöztették a romákat a falu középpontjába a magyarok közé, hogy integrálódjanak. A házakat a cigányok lelakják, a régi lakók ingatlanjainak ára töredékére zuhant..." "Vettem volna fel romákat a vállalkozásba, de csak a kedvezmények miatt?…..
Pest-Pilis-Solt-Kiskun Vármegyében járunk, több, mint száz évvel ezelőtt. Jóféle a közösségi élet, a kisebb községekben mindenki ismeri egymást, de a nagyobbakban is egész falura való ismeretsége van mindenkinek. Az iskolában, a munkánál, az egy utcában vagy városrészben…..
barrera Mindenható bankok 2008.06.12 16:35:00
Sms jön...Feladó R. bank. Aszongya:Önnek az XYZ-123 frsz személyautón nagy összegű felhalmozott tartozása van.Haladéktalanul lépjen kapcsolatba a behajtási csoporttal.Tényleg?Van pár probléma...1. nincs ilyen kocsim.2. tartozásom sincs3. nem vagyok kapcsolatban az R. bankkal.De rendes…..
Koponyányi Monyók szórakoztató parkolócetli elhelyezést fotózott nekünk, mellyel a lazításra próbál bíztatni mindenkit. Mi ilyet eddig csak mikulás csomag halommal láttunk, egészen közelről, de az inkább nyugtalanító volt. Nincs kétség afelől, hogy bennünk van a hiba:…..
egyhorcsognaploja 2008.06.03 17:27:50
Amikor 2006 októberében az MTV vett egy nagy levegőt, és bejelentette, hogy Társulat címmel szereposztó showműsort indít, amiben az István a király jubileumi díszelőadására keresnek énekeseket, összenéztünk, és először egy Megasztár-klónra gondoltunk, amiben majd lesznek jól…..
Pazar sztori: Újpesten dolgozó ügyvéd barátunkat a BKV szekuritise egy zsebbe csúsztatott kétszázasért engedte be a metróba. Csodálatos mikrokorrupció, a Jog Kiváncsi Szolgája 70 forintot spórolt a törvénytelen tranzakción, és le sem bukott. Nyilván azért, mert a sokoldalú…..
egyhorcsognaploja 2008.05.04 19:49:40
Már a mobilszolgáltatók sem érzik annyira magukénak az MMS-t, különben hogyan fordulhatna elő ilyen paranormális jelenség, mint Attila esetében, akinek 11 hónap alatt ért célba explicit képüzenete:Nem tudom, más mennyire használja az MMS szolgáltatást, én elég ritkán élek…..
Uri beszáll a csengőhang bizniszbe, pedig ugy e ha akkora mentalista lenne, akkor átküldené a telefonomra azt a csengőhangot, amire éppen gondolok. A videót a youtube-on találtuk, mediainfoo tolta fel, kösz! ..
egyhorcsognaploja 2008.05.04 11:45:09