Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fábián István

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világsajtó nem tudja hová tenni a civil szervezetekkel szembeni hadjáratot, illetve nagyon is.. Orbán megint a pávatáncot adta elő, hogy átnyomja a jogszabályt. Az EU-nak elege van abból, hogy a magyarok és a lengyelek bezsebelik a közösségi pénzeket, de adni már nemigen akaródzik érte...
Ilyenkor mindig fellángol a vita. A kormányzat lefelé kerekít, az ellenzék fölfelé. Az ellenzékinek aligha nevezhető Magyar Idők azt írta, hogy „bohózatba fulladtak” a fővárosi tömegdemonstrációt támogató vidéki megmozdulások. Juhász Péter, az ellenzéki Együtt elnöke tagadta ezt egy ma reggeli…..
Fábián István 2017.05.22 17:31:48
@Bravehearth: ez nagyon szupi volt ...!!
"Orbán takarodj , gazdakok fizessenek , engedjük be a fekákat , lagyen a marihuána legalizálva stb."
ez nem politika , hanem a nihil.
Azt írja a Pesti S., hogy Közép-Európa jobban teljesít. Fertilitási mutatói jobbak, mi jelentjük a vitalitást Európában, nem pedig a hanyatló (és nyilván impotens) nyugat, társadalmunk életképesebb, ezért nem szorulunk bevándorlókra, bezzeg azok igen. Hogy mire építi ezt – a táblázattal is…..
Nem tévedhetek nagyot, ha úgy gondolom, az elmúlt hét botrányos történéseiről, nagyon kevesen vannak csak, akik még nem értesültek. Ha valaki mégsem tudná, miről is beszélek, természetesen a Közép-európai Egyetem – vagy gyakrabban használt nevén CEU – működését ellehetetlenítő törvény…..