Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ShiroYashaZsoZsoSenapi

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szegasztok! Amikor először láttam meg a Youjo Senki, ismertebb nevén Saga Of Tanya The Evil borító képét amin egy "dark loli" feszül, már tudtam, hogy ez az anime elsősorban az otakukat és a lolicon férfiakat célozza meg. Aztán miután megtudtam, hogy egy alternatív első VH (Világ Háború) anime,…..
ShiroYashaZsoZsoSenapi 2017.04.14 19:56:15
@ShiroYashaZsoZsoSenapi: az első hibád :"de miért pont ő, amikor ott van a világon még legalább néhány millió másik ateista is?" egy kicsit beleélted volna magad már a beszéd modorán is látszik "istennél" ,hogy nem egy jó nap elé nézett ,Mint ahogy neked is van rossz napod neki is van vagy lehet hogy csak unalmában szórakozni akart egy kicsit de te ebbe nem gondoltál bele. Második hibád :" Valamint ha az a célja, hogy főhősünk cinikus megjegyzései alapján szegény környezetben és szorult helyzetben éljen, miért egy olyan világba küldi, ahol varászerővel is simán a gazdagok és szerencsések közé juthat bárki? Abba már nem is megyek bele, hogy simán megcsinálhatta volna, hogy egyedül ő ne szülessen varázserővel" ennél a résznél fogtam a fejem... miért adott varázserőt? mert ha nem adott volna neki akkor szegényen meg is halhatott volna és nem lett volna "isten" számára szórakoztató az egész amibe a fáradtságát ölte. Harmadik hibád :"Valamint nem lehet érteni, hogy itt mit akar Isten, először csak Tanya-t szeretné megtéríteni, majd üzeneteket küldözget Tanya feljebb valóinak, majd egy anime-only történetszál keretében feltámaszt egy ellenséges mágust, hogy aztán leverjék... ennek így semmi értelme."
egy az ha nem küldött volna a feljebb valóinak üzenetet , akkor gyorsabban kikerülhetett volna Tanya a háboróbol.. miért támasztotta fel adott erőt az ellenséges mágusnak ? egyszerű csak gondolkozni kellene egy kicsit , azért adott neki erőt ,hogy Tanya-nak ne legyen könnyű dolga. Jah még valami , Nem támasztotta fel hanem csak erőt adott neki , Tanya késelését túlélte.