Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sniper

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez lenne a jövő békefenntartó megoldása? The Peacekeeperben egy árokból mészároljuk a ránk rontó ellenséget, akik véres cafatokra esnek szét. A feladatunk, hogy előbb lőjünk le mindenkit, mint ők minket. Támadnak ránk puskákkal, késekkel, robbanószerekkel. Persze a mi…..
Valami egészen elképesztően cuki, nyugtatós-relaxálósat találtam! Az úgy volt, hogy a "csak gyorsan, kell valami holnapra" életérzés jegyében elkezdtem keresgélni, és elém bukkant a Splode. Gondoltam, kipróbálom, aztán hajrá tovább, mindjárt kezdődik a Grimm, amit nekem…..
Szeretem a cukiságokat. Szeretem azokat a játékokat, amik valami társadalmilag is hasznos dologra akarják felhívni a figyelmet. Szeretem, ha ez a kettő egy játékban van benne egyszerre. A Stop GMO iszonyúan cuki, a nyuszievő zöldségekkel, a megállás nélküli henteléssel, a…..
A Rogue Soul kifogott rajtunk. Ilyen még nem történt, de itt a szerkesztőségben senki sem volt eddig képes elérni Robin Hood szintjét, azaz 5.000 aranytallért. Pedig igazán nincs nehéz dolgunk, ugrálnunk és csúsznunk kell néha, ennyi az egész. Persze azért ennél többről van szó,…..
Lehet, hogy csak a korom miatt, és tényleg öreg vagyok már az izgalmakhoz. De a manóba is, míg a Deep Sleep-pel játszottam, többször is száznegyvenes volt a pulzusom. Már maga a megjelenítés és a kísérő...zene? inkább zörejek is olyan nagyon hozzák a hangulatot, hogy ehhez már…..
Sniper 2012.10.08 12:02:14
@Holding: én azt hiszem a szenet sem használtam semmire...

@nyauuuuu: a kurzor rendben van, hogy változik, de az nekem vaktában van ha nem látom mi van alatta, ami megváltoztatta :D ;) (na jó ennyire azért nem szar, egy 10percre jó volt... 3ast is csak azért adtam, hogy ne 5 csillagon álljon)
Munkakerülő játékok Negyvenszer 2012.10.01 08:00:00
Azért szeretem a bontegames játékait, mert amellett, hogy tök egyszerűek, közben folyamatosan példázzák a kilenc pont problémáját. Adva van egy ajtó, amit ki kell nyitni, ezúttal éppen negyvenszer. Eleinte nagyon könnyű, aztán egyre újabb és újabb megoldásokat kell találnunk.…..
Sniper 2012.10.01 16:34:28
@ivivan: 1-10ig angolul számolsz (kezdőbetűket ütöd) o, t, t, f, f, s, s, e, n, t
... anyukám kivágta a Füles rejtvényújság hátuljából a táblát, és a tesóimmal órákig játszottunk a Kígyók és létrákkal. Imádtam. Olyan jókat lehetett rajta nevetni, hogy aki elsőnek tűnt, az utolsóvá válik, és tényleg utolsókból lesznek az elsők. Ezért melengette…..
Sniper 2012.09.25 15:25:50
@Bálintka.: 99en állva 12dobás után buktam el mert nem tudtam egyest dobni... mi ezt anno ugy játszottuk, hogy a szazasból visszafelé léptük a "többletet" (tehát 99en állva mondjuk dobsz egy 4est és máris a 26oson találod magad)
Dániel és Péter is beküldte a Knightmare Tower linkjét levelesládánkba, és mivel ennyi ember nem tévedhet, utóbbi tolmácsolásában ezennel ki is kerül ide. "Számomra ez egy különleges darab. Nem sok ilyet láttam, vagy ha mégis, nem igazán maradt meg az emlékezetemben. Stílusát…..
Kezdjük a hetet egy kis hajigálással. A Go Go Goblinban a szenvedő alany egy ork, őt kell minél messzebbre eljuttatni. Útközben némi aranyat vehetünk magunkhoz, amit aztán különféle hasznos fejlesztésekre költhetünk el. Egyszóval a szokásos hajigálós "csomag", kicsit más…..
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Kezdjük a hetet egy kis agyatlan űrhajós disztrojjal. A Starmageddon éppen olyan „lőjél szét mindenkit, aki mozog, és a pályák között fejleszd az űrhajódat” játék, mint a Frantic, a Frantic 2, a Pixelvader, vagy a Red Fluxion volt, és semmi újat nem mutat azokhoz…..
A Blosics újabb remek képviselője a „romboljunk, de okosan” receptre készült játékoknak. Zöld téglákból kell 100 pontnyit lezúznunk megfelelő szögben és méretben megküldött golyókkal. A golyók mérete és a ledöntött vörös téglák értéke levonódik a…..
Sniper 2010.02.18 12:32:00
@yota: Igen erre nem figyeltem... viszont ha már elotte teljesitesz 10 challenge-et, akkor lesz robbango golyod, nem lesz szukseg a robbano platformra... még egyszerubb a szitu :) beejted a robbano golyot és kész is :)

Tenyleg jopofa :) (foleg a második resz) ezzel szarakodom már reggel ota :D
Sniper 2010.02.18 13:44:15
@Gournoddam: eleg nehez... sokadszorra sikerult ugy kilonom a 4 zoldet, hogy a pirosak szep lassan doltek, és hamarabb megjelent a next felirat mint a piros leért volna... igy kvazi csalassal de megvan az is... a legutolsoval szivtam most eleg sokat mire sikerult, igy meglett az utolso vortexes lovedek is (bár nekem csalodas, ezert kar volt ennyit szenvedni az utolsoval :D)
Sniper 2010.02.18 15:32:45
@Ishikawa: kétféleképpen is meg lehet :) ha megvan az E beture robbano golyod (15 challenge utan kapod), akkor azzal rém egyszeru, szepen ráejted a kupac tetejere, majd ha végiggurult rajtuk és elkezd zuhanni, akkor kb a tömb közepén felrobbantva letolja az osszeset...

Ha nincs ez a golyo, akkor az also lebegő bizbazokat telibekuldod egy golyoval, majd mikor elkezdenek belulrol felszálni, akkor a zoldeket is ráboritod, igy a felszálo nagy csoport magavalvisz egy halom zoldet (csillagos ugyan nem lesz, de megoldhato ezzel a modszerrel is)
Az Alphabet Shoot szép példa arra, hogyan lehet tönkretenni egy jó ötletet némi szemétparasztsággal. A játékban többféle ágyúnk van, amikkel az ábécé egy-egy betűjét lőhetjük ki. A lövedékekkel a megfelelő betűvel ellátott téglákat kell kilőnünk, megküzdve mindenféle…..
Amikor az Alice első részéről írtam, abban reménykedtem, hogy talán a következő rész hosszabb lesz. Nos, az lett, de nem sokkal. Tulajdonképpen nincs semmi baj a második résszel, csak ez is rövid, és szerintem sokkal könnyebb, mint az első. Ott azért meg kellett izzadnom, mire a…..
Sniper 2010.01.20 13:35:32
@IQmágnás: 22edik pályán vagyok éppen (20ason van a főgenya, de utána felkinalta, hogy jatszhatok tovabb)... tegnap 19en megálltam picit penzt gyujteni, megvettem mindent a legendary shop-bol + a fekete piacrol (24 bonusz slot a hajon), ossze lehet szedni valoban 7-8szaz ezret egy körrel, ritkán 1.2millát... csak vigyazni kell a picike arany szinu x-ekre, mert minel tobb zseton van nálad annal tobbet lop :)
Sniper 2010.01.20 17:28:07
@IQmágnás: Valoban nem pazaroltam még a bonusz mágnesre a slotot... de csak azert mert a 3millás fegyvert (zöld bogyókat lő) bármilyen más bonusz fegyver csak "rontja" (kivéve az ion wave, de az is csak akkor jobb ha a legendary shopban megvetted az x millás mindent maxolo fegyver fejlesztest és ettol nem zold hanem arany szinu hullámot lő ki), igy a bonuszok kozul csak és kizarolag azt veszem fel, ami kétszerezi az eppen aktualis fegyvert (nem csak elore lovi a bogyokat, hanem 45fokban is két sor), illetve azt ami zsetont ad...

Piros hajom van, de gondolkodom rajta, hogy megveszem a tobbit is aztan felfejlesztem azok mit tudnak :)

@többiek: megint ezer bocs az offért :)
Tegnap már szállingózott a hó, ezért most a jégkockás Bloxorz-klónt, a Brickert vettük elő, amit már többen is elküldtetek nekünk. A főhös ezúttal egy jégtömb, aminek mindenféle trükkös pályákon kell eljutnia a megváltást jelentő sárga négyzetig. Alakjából adódóan…..
Őszintén megvallom, hogy a shoot’em up játékok – azaz a scrollozódó pályán játszódó lövöldözős marhaságok – az én bűnös élvezetem. Bármennyire is unalmas a játékmenet, az újabb ellenfelek és fejlesztések kedvéért képes vagyok végignyomni a…..
Volt már néhányszor gyorsgépelős játék a blogon – legutóbb egy facebookos –, de a Clockwords: Prelude az egyik legjobb a műfajban. Az ilyen játékokban ugye általában megadott szavak begépelésével ölhetjük az ellent, de ebben a mutációban bármilyen angol szóval…..
Nagy rajongója vagyok azoknak a játékoknak, amelyekben mindent, de tényleg mindent kell ilyen vagy olyan módon a lehető legnagyobb távolságra eldobni, ellőni vagy bármi módon röptetni. Ezek azok a játékok, amik igazán hosszadalmas munkakerülésre nem alkalmasak, ugyanakkor a…..
Sniper 2009.09.14 13:21:00
@Vampi: LOL bazinagy PLAY IN FULLSCREEN MODE felirat a jatek "ablak" alatt kozvetlen...
Végül, de nem utolsósorban álljon itt Gyökeres Vilmos alkotása, a Space Pixels, ezzel teljes a pályaművek sora. A játék érdekes példája annak, hogy valaki gonoszságra használja a mesterségét: nyilvánvaló, hogy Vilmos ért a flashjátékkészítéshez, van érzéke a…..
Az RE Match-3 már kicsit gyengébb pályamű, de azért ennek sem kell elbujdosnia szégyenében. Van fedőnevű alkotója nagyon kritikus magával, a következő kommentárral küldte el művét: „Egy primitív logikai játék, amiben 3 egyforma elemet kell egymás mellé keríteni. Nagyon…..
A következő játék a Learn to fly, amibel egy pingvint kell "megtanítani" repülni. A program erős keveréke a Hedgehog launch, a Shopping Cart Hero, illetve a Micro Olympics játékoknak. A lényege, hogy fejlesszük a pingvinünk és a pályák tulajdonságait, és madarunkat…..
Az előző post lendületét megragadva szeretném bemutatni a játék folytatását, a Jumpers for goalposts 2-t. A második rész nagy mértékben hasonlít az előzőhöz, viszont a játékmenetben több újítást vittek véghez, ami újszerűnek hat az előző részhez képest. A meccs közben…..