Regisztráció Blogot indítok
Adatok
calebmarlow

0 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vietnámi háború leghírhedtebb alakjának, Nguyen Ngoc Loannak járt utána egy nyugat-német hetilap 1977-ben. A kegyetlen ex-rendőrfőnököt Amerikában, egy pizzázóban érték utol. Washington egyik elővárosában „olcsó plasztikdekorációval” díszített pizzázó éktelenkedik.…..
Most jönne az a rész, ahol felvázoljuk, hogyan fogja az angol válogatott feltörölni a gyepet ezekkel a nyomorult csigazabálókkal, aztán miként gyalázza porig szerencsétlen svédeket és ukránokat, hogy aztán meg se álljon a döntőig. Kettő, négy, hat, nyolc (stb.) évvel ezelőtt…..
calebmarlow 2012.06.11 23:35:53
@[bs]: hmmm, akkor kimaradt, ami nem is olyan nagy baj, tekintve h a vb előtt még tökre fölháborodtam volna rajta, hogy mi ez a hülyeség, mert hát legalább egy elődöntő sima ügy... :) viszont szegény andyfiú még mindig át van keresztelve. :)

gerrardról meg annyit, hogy idén a poolban többször megdöbbentően semmilyen volt (már amikor nem volt sérült...) kb az everton ellen volt az igazi, legalább is most az ugrik be. és ugyan csak félszemmel láttam a meccset, mert dolgoztam közben, de lendületesebbnek tűnt mint idén általában. különben meg szerintem mindig is pont az volt a baj hogy tökre nem találtak neki testhezálló pozíciót ésvagy feladatkört a válogatottban. mondjuk a poolban is leginkább benitez jobb éveiben csak, mikor inkább támadott, mintsem szervezett...
Barcelona egy igazán különleges, nyüzsgő nagyváros, csodálatos atmoszférával. Ez az a város, ahol egész évben fesztivál van! Az utcákat róva bármikor belefuthatunk valamiféle nagyobb csoportosulásba, ahol például utcazenészek, táncosok, zsonglőrök vagy komédiások…..
Ha jól számolom, Csikivel szép jubileumot ülünk, mert ez a tizedik beküldése. A tizenegy és a tucat sem várat sokáig magára, hiszen nem kíméli a BBC Sherlock sorozatának első évadát, és mind a három részből beküldött egy rakat találatot. Imhol az első.A BBC-s Sherlock c.…..
calebmarlow 2012.03.03 03:16:50
@Pók: Egy korábbi kommentben írtam már, hogy szerintem "a bit of trouble" mire vonatkozik, úgyhogy inkább a fordító járt közelebb, de az is béna azért eléggé mert nem olyan "zűrös ügyekről" van szó, hogy mondjuk betépve elrabolták egy idős afgán paraszt kecskéjét, hanem inkább arról, hogy egy tálib ied jól felrobbantotta a konvojt amivel mentek. Én talán valami ilyesmit fordítanék:

Holmes: Volt pár éles helyzet, mi?
Watson: Igen, persze, épp elég. Egy életre elég.
calebmarlow 2012.03.05 12:31:08
@Pók: Ebben is? És még miben?:))) És amúgy mi alapján gondolod? A fene tudja, de az első kérdés, "Seen a lot of injuries, violent deaths." nálam inkább az orvosi tevékenység nehézségeire vonatkozik. Mondjuk elég nehezen fogjuk ezt így eldönteni, hacsak nincs meg valakinek a forgatókönyvírók emailcíme... :) Nekem annyi érvem van, hogy egyszerűen így logikus. Semmi sem utal arra, hogy Watson valami "zűrökbe" keveredett volna, és egy katonaorvosnál van értelme megkérdezni hogy részt volt-e "éles helyzetben".
calebmarlow 2012.03.06 02:26:26
@Sir Drinkalot: ezzel amit írsz én tényleg teljesen egyet tudok érteni, mindössze annyit próbáltam (úgy látszik azért messze nem teljes sikerrel) elmondani, hogy szerintem a "bit of trouble" az valami elég konkrét dolgot jelent, és nem pedig a derék doktor esetleges ptsd-jére, vagy valami homályos és bizonytalan "zűrös ügyre" utal.
Egy nagyon kedves homoszexuális barátom egyszer igen nagy átéléssel kifejtette, hogy ő se nem lázas, se nem tengerpart, tehát gyűlöli a meleg, homokos, és ehhez hasonló finomkodó megnevezéseket hallani, mert ő buzi, és kész, valamint kifejezetten megkért arra, hogy a későbbiekben…..
calebmarlow 2012.02.27 22:29:09
háááát... nem lenne olyan rossz ez a bejegyzés, de szerintem az van itt is eléggé félreértve, hogy van annak bármi jelentősége hogy ki milyen embereket szeret/nemszeret. én pl kurvára utálom a magukat amcsi külvárosi bűnözőnek gondoló seggfejeket, legyenek akár borsodi cigányok, akár rózsadombi hülyegyerekek, utálom a nácikat, meg a tarsolylemezes varázslókat, pont ugyanúgy ahogy nyugatifelsőközéposztálybeli nyomi barmokat akik komolyan mao zászló alatt tüntetnek a kapitalizmus ellen, idegesít a greenpeace és cinikus faszfejek akik ki mernek állni és közölni hogy az ipari termelés az elmúlt 200 évben nem volt semmilyen hatással a földre. hányok a dragqueenektől és az őket tojással dobálok komplexusos idiótáktól is. és még tudnám ezt nagyonnagyon sokáig folytatni, de a lényeg az, hogy a társadalomnak (akár mo.-n, akár nyugatfarikában, akár katalóliában) törvényszerűen vannak részei, akiket egy másik rész kurvára nem szeret, és ez tökre rendben van. de amég valaki nem követel konkrétan valamilyen bűncselekményt, addig azt gondol, csinál, érez, szop le akit/amit csak akar. pl ha mondjuk a csajom volt évfolyamtársnője bemutatja a csávóját, aki minden komolyabb ünnepen megnézi egyedül a passiót, azt gondolja hogy az atomenergia bűn, megpróbál rávenni hogy beszálljak a "pénzügyi tanácsadó" bizniszbe, és mellé még realmadrid drukker is, akkor mondjuk elhatározom magamban, hogy hát ezzel a formával kurvára nem kéne sűrűn összefutni, de eszem ágában nem lenne politikailag azt képviselni, hogy őt mint olyant be kéne tiltani.

nem tudom világos e amit mondani akartam.
Frank Wilczek Nobel-díjas fizikus szerint lehetséges a természetben a perpetuum mobile létezése – sőt, nemsokára akár létre is hozhatjuk.   A természetben az anyagok egyik legközönségesebb megjelenési formája a kristályos szerkezet. A kristályok közös jellemzője,…..
calebmarlow 2012.02.25 22:07:19
@aha, persze: jaj istenem, te tényleg nem érted, hogy itt nem annyira arról van szó, h pl. @sanche: olyan nagyon meg akar győzni az igazáról, hanem inkább arról, hogy idegesíted, és el akarja mondani neked (mint ahogy én is), hogy buta vagy, és valóság meg te kb annyira vagytok baráti viszonyban mint egy tuareg főnök és a gender studies.

egyébként pedig szerintem az egész ősrobbanás dologgal azért van egy csomó embernek gondja, mert nem értik meg (bár elismerem hogy kurva nehéz belegondolni) hogy nincs semmi értelme annak a kérdésnek, hogy "jójó de mi volt előtte???"... mi nyilván létezünk, ezért mindent kizárólag a létezés keretein belül tudunk értelmezni. az origonk az ősrobbanás, onnantól kezdve van értelme bármilyen kérdésnek, ha lett volna előtte valami, azelőtt is lett volna valami, nem? hát nem volt. a téridő első pillanata az olyan, hogy se "körülötte", se "előtte" nem volt semmi. ugyanúgy ahogy most a világegyetemen "kívül" sincs semmi.

hát persze ezt kommentet is kurva sok értelme volt megírni biztos, de néha nem tudom megállni... :P
Fotó: sky1.sky.com A Válaszcsapás jófiúja az életben is jófiú, állapíthattuk meg rögtön a beszélgetés elején. Az HBO-n futó sikeres akciósorozatban Winchester keresi mindig a normális megoldást, ő az, aki átgondolja a dolgok rendjét, aki a szabályok szerint játszik. Londonban…..
calebmarlow 2012.01.24 12:59:17
@Jelen a: @abakusz13: @olap: hahaha!!!! hú tényleg annyira vicces hogy az összes cikkíró és blogger mindig mekkora egy inkompetens barom, tényleg összekeverni szegált és melgibzont, naggggyongáááz muhahhha!!!! :DDDDDDDD persze abba bele se merek gondoloni, hogy mi lenne ha esetleg kommentelés előtt legalább a kibaszott google-be beírnátok hogy mondjuk "port.hu hazafi"...
calebmarlow 2012.01.24 23:45:14
@olap: most egy kicsit sírok belül azért... :((( könyörgöm csak keress rá. mind a két kibaszott filmnek ugyanaz a címe mind angolul, mind magyarul. és nem vagyok a "firkászkád" mondjuk másé se, mert kurvára nem vagyok újságíró sem az indexnél sem máshol. egyszerűen kibaszottul idegesít amikor emberek minden ok nélkül belekötnek tök irreleváns dolgokba, ráadásul tévednek, mert még utánanézni is ostobák, csak kötekedni, az bazdmeg megy. na mindegy.
SF.blog Sci-fi vs. fantasy 2012.01.14 10:00:00
Egészen eszement dolgot álmodtam, Kedves Olvasó! Egy olyan világba csöppentem, ahol sci-fi és fantasy keveredett, elfek rohangáltak lézerkarddal, hogy csak a legemlékezetesebbet említsem (de azért a sárkánnyal csatázó robot sem volt piskóta). Nem nagyon hasonlított erre a képre, de…..
Hát eljött ez is, véget ért az Olcsó ebéd, menő helyen sorozat. November eleje óta pusztítottuk nagy lelkesedéssel a legjobb budapesti ebédmenüket, most viszont ideje egy kis szünetet tartani, mert itt a nyár, és ennek örömére új sorozatba kezdünk: a legjobb reggelizős helyeket…..
calebmarlow 2011.05.24 00:43:17
@smartdrive: te, én sajnálom de kurvára nem értem hogy ez hogyan függ össze azzal amit írtam. akkor megpróbálom mégegyszer. én azon kaptam fel a vizet, hogy a sok ostoba fasz nem azt írja, hogy mondjuk: "hát, nekem nem jön be ez az ízekkel való finomkodás, meg a kis adagok, hanem én kurva nagy adagot szeretek enni mondjuk slambucból 600ért a sarki kifőzdében..." hanem azt írja basszameg hogy: "az ilyen az nem ebéd, aki ilyet eszik az egy sznob buzeráns fasz..."

ez pedig egyszerűen gyökérség.

persze ha igazán kurva őszinte akarok lenni, az előbbi típusú megnyilatkozást is ostobaság. sose értettem az olyat, hogy valaki mindenképp odaírja egy poszt után, hogy nem ért egyet. ki a faszt érdekel??? ez így önmagában nem mondanivaló. ez nem olyan, hogy valaki posztol egyet a piréz kormány adópolitikájáról erre meg odaírom, hogy szerintem nincs igaza, mert mondjuk x. ez olyan hogy valaki posztol arról szerinte szép szín a kék erre jönnek a kommentekben, hogy nem, mert az csúnya.

na ez hosszú lett és zavaros de késő van és megint felhúztam magam.
A választási rendszerekről szóló óráimat évekkel ezelőtt, a valóságshow műfajának hazai megjelenése idején rendre az akkor futó két sorozat, a Big Brother és a Való Világ eltérő kiválasztási stratégiájának elemzésével kezdtem. A két különböző eljárásban sikeres…..
Nos, a királyi pereputty csak elérte Királyvárat, ami egy fokkal vidámabb környéknek tűnik első blikkre, mint Deres, ahol hideg van, és mindent szürkéskék szűrőn át láttat az operatőr. Királyvár kellemes pasztellszínekben pompázik, ki is lóg belőle Ned, mint az egy szem…..
calebmarlow 2011.05.03 15:16:42
@fran7: én nem olvastam a könyvet, de nem látom olyan kivitelezhetetlennek. elég nagy trónterem ami viszonylag jól szellőzik, két kisebb máglya, ötszáz ember aki fosik ésvagy beleszarik, meg egy kellőképpen őrült király és sima ügy...

nyilván azért nem valami mezőn mert a király kettyós.
Itt van még egy cikk az OMLT-5 kalandjairól. Ez a Vasárnapi Hírekben jelent meg nemrég. Ott alaposan meghúzták, ez a szerkesztetlen verzió.  Bazsik Gergely százados számára az volt a februári offenzíva legemlékezetesebb pillanata, amikor neki kellett irányítania a légicsapást…..
calebmarlow 2011.04.27 19:41:27
calebmarlow 2011.04.27 21:25:27
@Szlankó Bálint: ok, akkor ennyire nem vagyok ostoba. librinél nem láttam, de most megnéztem és a bookline kihozza, szóval ez is remek. köszi!
calebmarlow 2011.05.02 11:32:49
@sagara: @smalladam: ok, köszi, a cikkben ahol ebbe belefutottam nem írták h ez szleng, én meg picit meglepődtem. :)

más. kicsit off, de azért én ma reggel kurvára meglepődtem hogy bin laden nem egy barlangban hanem islamabad közelében egy háromemeletes villában bujkált... kíváncsi vagyok h ennek most milyen hatása lesz mindenfelé...
Miután a Real Madrid ismét hülyét csinált magából egyre türelmetlenebb szurkolói előtt, nyilvánvaló volt, hogy a Real Sociedad-Barcelona mérkőzésnek az ég világon semmilyen jelentősége nincs. Ehhez képest a Barça példásan komolyan vette a meccs elejét, kifejezetten…..
calebmarlow 2011.05.01 11:25:35
@lackoh: @Spabo Nero:
hehehe... bazmeg ti tényleg akkora gyökerek vagytok, hogy komolyan azt hiszetek, pont ez a nyomi fos manu fogja majd elpicsázni a barçát?? :)))))))

persze, verjétek csak bazmeg a melleteket, hogy merre lejt az a kurva pálya, meg hogy ki mennyire színészkedik. írjátok le nyugodtan 100szor egymás után, hogy "buta bede", biztos kibaszottul bántja ám hogy ilyen zsenik mint ti azt gondolják hogy szar ember... :)))))))

trollkodjatok meg faszkodjatok amit akartok a barça akkor is a világ legjobb csapata, de pedig frusztrált gyökerek vagytok. :))))
Gyászol az iroda, Csákvári Zsófi elvesztette pikkelyes kedvencét. Nincs többé közöttünk Bonifác, a legbarátságosabb kínai sárkány a Duna mentén. Eljöttek érte tegnap este. Vagy tizenöt elegáns, csendes kínai kísért egy mosolygós, szakállas, ősz bácsit Zsófiék…..
calebmarlow 2011.04.29 23:17:10
Maga a meccs sem volt szép, a végjátéka még rondábbnak ígérkezik. Előbb a Barcelona jelentette be, hogy hírnévrontás miatt felnyomja a kiboruló Mourinhót, az ügyben az UEFA is lépett magától, hasonló okok miatt, majd kiderült, hogy a Real is megy panaszkodni az UEFA-hoz,…..
calebmarlow 2011.04.29 11:32:56
@Strajfa: hát az kibaszott jó, hogy te már nagyon régen fórumozol... :)))

viszont a videóbírót én is írtam korábban. semmi értelmes érv nincs ellene, simán meg lehetne oldani, és akkor nem kellene hogy ilyen dolgokról szóljon egy meccs.
calebmarlow 2011.04.29 11:44:43
@Strajfa: hát talán mostanra már vége is lenne, de másnap kora délutánig lehet eltartott volna... :))) ok, persze a múltkori arsenal-poolon és se szomorkodtam, hogy a bírónak nem volt sürgős a dolog. :)
calebmarlow 2011.04.29 12:43:47
@Strajfa: hát szerintem azért nem ugyanaz. fentebb egy kommentemben írtam pár példát, idemásolom, hogy ne kelljen keresgélni: színészkedés/direkt lábtörés. pár centis lesről szerzet gól/"Isten Keze". Suarez védése/Henry "passza"

szerinted ezek ugyanolyan súlyosak? persze ha lenne videóbíró, akkor simán mind piros, aztán utána az eltiltással lehetne differenciálni.
Azt még a legvérmesebb Barcelona-drukker sem gondolta, hogy ez a négy meccs a királyságunk bizonyítása mellett arra is jó lesz, hogy éket verjen lúzer Mourinho és legkedvesebb pincsikutyája közé. Márpedig úgy tűnik, hogy hiába ugyanaz még az ügynöke is a két portugálnak, még…..
calebmarlow 2011.04.28 18:38:32
@robot_: hát nézd csak annyi van, hogy neked kimaradt valami olvasmányügyileg, szerintem pótold mert kurva jó. a kifogásult kommentelő szinte biztos vagyok benne, hogy Őfelsége I-ső Fülig Jimmy naplójának stílusában ír. azért az igaz amúgy, hogy maga a stílus, attól függetlenül hogy a legviccesebb magyar nyelven írt szövegekben fordul elő, kicsit idegesítő és fárasztó.

egyebként szeritem a helyesiras kplönsn kommrntekbwn kuravra tuléréklt.

a tegnapi meccsről most nem is írok. aki szerint a bíró miatt nyertünk, vagy mourinho milyen rohadt zseniális, vagy bármi hasonló, az hülye, és különben is kit érdekel, nyertünk. :)))
calebmarlow 2011.04.28 18:43:35
@robot_: bár azért azt nem tudom nem megjegyezni, hogy igazán gyanús lehetett volna, hogy valami nem stimmel, és talán direkt ír így a forma, nem pedig ennyire szar nyelvtanból... :))
calebmarlow 2011.04.28 18:55:19
@robot_: elsőre volt igazad. :) amúgy tényleg olvassál rejtő jenőt, mert jó.
Hogy is lehetne összefoglalni a legjobban ezt a szerdai BL-elődöntőt? Talán úgy, hogy kilencven percen át etettük Mourinhóval és gyermekeivel a portugál "mester" saját kakiját, miközben bebizonyítottuk, hogy ki a jobb csapat, ki a világ legjobb játékosa, és ki a legjobb…..
A tegnapi kórházlátogatással kombinált rablási kísérlet egészen elvette a kedvemet a munkába menéstől. Azonban a vizsgálatok szerint csontom nem tört és a kapott veréshez képest nagyon jó állapotban ébredtem. A mára kiírt biztonsági vizsgálat és a beszélgetés…..
Bárcsak mindig, mindent meg lehetne nyerni. Sajnos a világ nem ilyen, a foci meg pláne nem, ahogy az szerda este is kiderült. Nüansznyi különbségek döntöttek, és végül a szerencse a Madrid mellé állt. Így már biztos, hogy még ha csak egy kis Copa del Reyt is, de valamit azért…..
Az már rég nem hír, hogy Cristiano Ronaldót a saját csapattársainak épelméjű része sem bírja elviselni. Az El Mundo Deportivo azonban most azt is megírta, pontosan mi zajlott le a Real Madrid öltözőjében a szombati meccs után. Azt eddig is tudtuk, hogy a csapatkapitány…..
calebmarlow 2011.04.19 22:14:42
@luqe: én a hétvégén megfogadtam hogy nem kommentelek ide, mert ennyire ostoba emberekkel faszságokról vitatkozni csak nagyon rövid ideig vicces, de ezt most nem tudom megállni. "De Pundo Alsóhörcsög", bazmeg????:DDD ez nálad a jófejség csimborasszója? és mi a faszért alsóhörcsög? szerinted az említett újság címében a deportivo az egy hely? :))))
calebmarlow 2011.04.19 23:07:56
@robot_: bizony, ha már egyszer kommentelgetünk tudhatnánk legalább hogy az internet a barátunk. :) (ha már sem a spanyol sportlapokat, sem a nyelvet nem ismerjük, ami persze nyilván nem bűn)

ja, neked meg pont itt egy cikk: goo.gl/mpE0l
calebmarlow 2011.04.19 23:28:17
@robot_: hát ja, amég nem szaladgálnak őrült milliárdosok időgépekkel, addig ez a műfaj nyilván nem egy dokureality, de én azért szeretem az ilyet. :)
Soha nem látott jelenetbe fulladt a Real Madrid pénteki sajtótájékoztatója, és nagyon úgy tűnik, hogy Mourinho idegei már nem bírják tovább a nyomást a potenciális irtózatos kudarc előtt. A dolog még múlt hétvégén kezdődött, amikor az Athletic Bilbao-Real Madrid meccs előtt…..
calebmarlow 2011.04.16 00:08:57
@robot_: ok, ezt én így kábé értem, csak szerintem te azt érted félre, hogy egy csomó embernek (nekemi pl) az örülés, hogy jó a csapat, az azzal jár hogy kurva elfogultan és hangosan szóvá teszi ezt a lehető leggyakrabban. ha jövőre kenny valami elképesztő mázlival behúzná a pl-t, akkor én teljesen őszintén és meggyőződéssel arról beszélnék, hogy egyértelműen a pool a legjobb csapat angliában. ez a barça pedig tényleg közel áll hozzá h a valaha volt legjobb klubcsapat legyen. szerintem érthető a lelkesedésünk. az hogy változnak az idők, az meg kit érdekel? ha 15 év múlva mindent a frankóisták fognak nyerni, én akkor is csak röhögni fogok, az ostoba madridi pofájukon, és emlékezni például a mostani csodálatos csapatra. ugyanúgy, ahogy most itt utálom és lenézem a dinamo londont, meg a ronda öreg skót alkoholistát, akárhány trófeát is nyert az utóbbi. hiába tudom h mondjuk a giggs az egy remek játékos és ember, ez nem feltétlen érdekel az adott pillanatban.
calebmarlow 2011.04.16 00:09:33
@robot_: a videót viszont kössz. :)))
Felhívtuk Magyarország legismertebb Madrid-szurkoló sportújságíróját, Hegyi Ivánt, hogy mit tippel a Nagy Négyesre. (Iván talán nem is tudja, hogy ennek a blognak a sötét oldalát író szerző első lépéseit egyengette a Népszabadság sport rovatában. Nem is akartuk neki…..
calebmarlow 2011.04.15 20:35:57