Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szergej Csagajev

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A svédeknek az elmúlt hónapokban háromszor is sikerült a magyar közvéleményt kihozniuk a béketűrésből. Először egy fogyatékkal élő kislányról derült ki, hogy egyetlen - Svédországban lakó - rokonánál való elhelyezése bedöntené az egész svéd költségvetést, ezért a…..
Szergej Csagajev 2023.07.27 12:08:15
@geegee: A nyári meleg 20 fok, a telek pedig tudjuk, milyen világosak, főleg hogy fél évig nem látják a Napot. Te is okosat szóltál tehát, ügyes. :D
Nem követem szorosan a sztárvilág történéseit, de ebbe a perbe valahogy belesodródtam, és még most is a tanulságait emésztgetem. Amber Heardről akkor hallottam életemben először, amikor felröppentek a hírek, hogy Depp megütötte őt. Akkor ezt némi meglepetéssel fogadtam, de el tudtam képzelni, hogy…..
Egyik állandó vesszőparipám: miért olyan pocsék a magyar politika és miért olyan szánalmas a politikai felhozatal? Miért kell ugyanazokat a leszerepelt, közepes pojácákat bámulnom sokszor 30 éve folyamatosan? Valóban: az embereket nem érdekli, sőt taszítja a politika, a média pedig ennek…..
Szergej Csagajev 2021.06.03 13:16:57
@Swin: Az igazi kérdés az, hogy értelmes alternatívát keresünk-e fideszék helyére és úgy általában a politikai életbe. Ha nem a válaszod, teljesen mindegy, kire szavazol. Ha ettől eltér, nem tudom, az egyik maffiát mennyivel jobb a másikra cserélni. Eredmény szempontjából mondhatni teljesen lényegtelen.
sörfigyelő Budapest IPA 2018.10.14 15:57:43
Illat: gyümölcsös Hab: komoly Szín: óarany  Új magyar IPA a hazai boltokban. Az eddig csak a Budapest Parkban kapható sörök most kiléptek  a Lidl polcaira. A legkomolyabb versenyző közülük ez a 15 B° anyagtartalmú, 6%-os IPA. Illatában a benne levő mennyiségi és minőségi komló jóvoltából…..
sörfigyelő Soproni 1895 2014.07.06 17:05:18
Illat: markáns, kellemes Hab: túl jó íze volt, hogy figyeljek a habra :) Szín: aranybarna Külalak: Új címke, katonai zöld A komlózás nagyon jól sikerült, elhiteti magáról, hogy prémium sör. Jobban odafigyelve érezni, némi maláta még fért volna bele. Viszont így is a…..
Deansdale Az év legfontosabb híre 2018.05.27 20:13:14
Korea atomtalanítása lópikula, a terrortámadások lényegtelenek - ami most fontos, és mégis elsiklik a tömegek ingerküszöbe alatt: Tommy Robinsont letartóztatták és bebörtönözték, mert a politikai véleménye nem tetszett az angol kormánynak. Az utcáról vitték el a rendőrök, holott semmi illegálisat…..
Szergej Csagajev 2018.07.31 22:53:16
@don Fefinho: A legkevésbé sem, és tényleg kifogástalan, köszönöm az észrevételt.
Szergej Csagajev 2018.07.31 23:00:52
@don Fefinho: Így van.
Szergej Csagajev 2018.07.31 23:07:39
@don Fefinho: „Erős vár a mi Urunk, s Bástya az ő bora."
Deansdale Miféle iszlamizáció?! 2018.02.05 20:51:37
Nincs kedvem körítést írni a dologhoz, csapjunk a lecsóba: íme egy tanulmány a brit kormányzat honlapjáról, amiben a brit kormányzat pénzén azt vizsgálja Mona Siddiqui professzornő, hogy hogyan s miként lehetne bevezetni a sharia törvényeket Angliában és Walesben. Ha a muzulmánok csak úgy hobbiból…..
Szergej Csagajev 2018.02.23 00:43:40
@Aurelius Respectus: 100 éve nem használhattad a médiát a saját nyomorod nyilvánossá tételére, ennél sokkal több különbséget nem látok a kérdésben, pletykálni már akkor is szeretett mindenki.

@KalmanBlog: Egy egész társadalom keretrendszerének megváltozását pedig nem lehet azzal magyarázni, hogy ki mennyire "alfa", ami szerintem egy rém idétlen és egyáltalán nem definiált fogalom. Az egész itthoni mra éra egy olyan kreált személyiségbeli konstruktumról vitatkozik és annak az egyetlen dimenziónak a mentén képzeli el a világ alakulását, amit maga sem tud megfelelő pontossággal megmagyarázni, leírni. Jó lenne, ha minden rossz okozója az lenne, hogy a férfiak egyszer csak úgy döntöttek, elegük van már ebből a hatalmas férfiasságból és most már kollektíve átengednek mindent az asszonynak, de ez kevésbé egyszerű a valóságban.
Szergej Csagajev 2018.02.25 22:33:51
@KalmanBlog: Elbeszélünk egymás mellett. Én azt vitatom, hogy a társadalmi változások a miatt következtek be, hogy most már nem vagyunk elég férfiasak, mert ez így marhaság is. Mintha kifelejtenénk azt, hogy ez egyfajta kényszerpálya volt, amit a világháborúk indítottak be a kényszerű női munkavállalással, így e miatt nincs sok értelme magunkat ostorozni, és nem is úgy fog ez a folyamat rendeződni, hogy mindenki überfasza csávó lesz.
Az alfázással-bétázással magában meg az a bajom, hogy ezek állatvilágból átvett fogalmak, nem használhatók normálisan, konkrétan az emberi közösségben, ugyanis vonzó sokféleképp lehet valaki (és mindenkinek más a vonzó, még ha néhány általánosság erőltetve ki is mutatható), és nem az alfa gorilláé a törzs összes nősténye. Nem feltétlenül a legizmosabb, legnagyobb és legerősebb hím a nyerő, hiszen akkor a gyúrósok némiképp népszerűbbek lennének, viszont látható, hogy a pénzzel és hatalommal sem lehet mindent magyarázni, mert a metoo-s gyökerek is befürödtek vele. Ráadásul baromira nem csak a fasza csávóknak van nője, olyan alakokat is látok párban, akik az előző gorillás világban 2 hetet sem éltek volna, szóval nem tudom személy szerint ennyiben leképezni a világot. Persze, tudom, nekik nem lesz meg sokáig a csaj, ugyanakkor az mra-s közösség azokat is párkapcsolatra képtelennek bélyegzi, akik hihetetlen alfák, hiszen szarnak az asszonyra és a gyerekre, de legalább értük nedvesedik a bugyi, ez nagyszerű. Nekem nem lenne túl nagy kilátás ez sem, hiszen végső soron mindenki veszít az analógia szerint. Az asszony azért, mert nem az "alfával" van, akivel persze nem is lehetne, a "béta" azért, mert csak basztatják és gyereknevelésre kell, az "alfa" azért, mert 40 éves korára azt a fajta nőcsábászt tisztelhetjük jelentős részükben, akik számára a menőség tetőpontja, ha naiv, fiatal picsáknak teszik a fejüket az éjszakai lávheppinemtudomén buliban. Már kicsit messzire elkalandoztam a kezdeti mondandómtól, de ez a rendszer nem kínál épkézláb megoldást ilyen formán senkinek, és mint már többször megjegyeztem, nem az erőltetett alfásításban látom a megoldást, a legtöbbeknek úgyis hülyén, énidegen módon állna. Az igyekezetet értékelem, de nem az alfásító folyamatok közvetlen ellenkezője miatt jutottunk ide, így attól tartok, hogy tényleges kiutat a jelenlegi helyzetből a mostani társadalmi rendszer kudarca jelenti majd, és egy kis csetepaté, hogy a lusta ajrópéereket majd egy évszázad után felrázza valami kicsit.
Soros bá' nagyon félti a demokráciát, olyannyira, hogy tökugyanazt a barom szöveget sütögeti el Trumpra, mint Orbánra, a maffiaállamról, amit a jobbosok nyilván létre akarnak hozni mindenhol a világon. Mint a balosoktól tudjuk, a demokrácia szó jelentése az idők során megváltozott: már nem a…..
Szergej Csagajev 2018.02.23 00:29:19
Orbánék is mehetnek a k***a anyjukba a libsikkel együtt. Egy darabig én is úgy voltam vele, hogy jó, szarok ők is, de ha a migrációt tényleg a kommunikációjuknak megfelelően kezelik, megértem nem fideszesként is, ha valakit ez mellettük tart. De azt már csöppet kevésbé elfogadhatatlannak találom, hogy 3 éve abból élnek, hogy Európa védőbástyája vagyunk egy sima kerítés felépítésével, ami minden normális országban alap, nem bónusz vagy szívesség, szánalmas, már-már amerikai szellemi mélységet idéző rémkampányt folytatnak fél-egy éve és látványosan rászállnak arra, akit minimálisan is esélyes politikai ellenfélként ítélnek meg, ide hozhatjuk a Deansdale által pár milliósként említett 663 milliós ÁSZ bírságot a Jobbikra, amiről egy 20 oldalas képeskönyvet jelentettek meg, aminek a negyedén ha volt szöveg, az is teljesen értékelhetetlen. Ezen kívül ezek a felfuvalkodott döbrögik egyre pofátlanabbak, nem egy településen játszanak kiskirályt, egy postai incidensről való hír épp tegnap jelent meg. A nyugdíjasok tényleg vevők a kádári kort idéző maszlagukra és a félelemre építő kampányolásukra, de ez édeskevés. A gazdasági teljesítmény nulla, azért tudunk nagyjából stagnálni is, mert egy ideje pörög a gazdaság, bár tényként tartom, hogy a gazdaságunk helyzete nem nagy részben az aktuális kormányon múlik, így a libsi szekeret sem tolnám meggyőződésesen. Elkényelmesedtek és gátlástalanabbak lettek a fiúk, az a helyzet, diktatúrát pedig nem ilyen alakokkal szeretnék, ha már tényleg nincs más választásunk.
Deansdale Nehéz idők jönnek 2017.08.14 14:45:18
Úgy érzem az USA-ban különböző embereknek és csoportoknak feltett szándéka széles körű erőszakba fojtani a jobboldal lázadását, ami elsősorban Trump megválasztásában, illetve a cirka 50 éven keresztül fogcsikorgatva viselt gyökér balos demagógia friss elutasításában nyilvánul meg. Az épelméjű…..
Aki azt hitte túlzok vagy viccelek mikor a Clinton család által megöletett embereket emlegetem annak itt a legújabb eset: egy a tavalyi email-botrány ügyében Clintonék ellen nyomozó illető lett váratlanul "öngyilkos" a hotelszobájában. Zsákot húzott a saját fejére és megfulladt, van ilyen. Hagyott…..
Szergej Csagajev 2017.07.15 12:37:59
@Pash Cutter: Most már nem akarom az egészet újra előásni, a felére nem is emlékszem, jó pár éve foglalkoztam vele tüzetesebben. A lényeg, hogy van egy csúnya náci főember, aki fogságba esik a háború ideje alatt, de nem végzik ki Nürnbergben, hanem 2 társával Spandauba zárják. A másik kettő 1966-ban szabadul, majd Hesst 21 évig tartják egyes egyedül fogva egy bazi nagy kastélybörtönben, ahol a 3-4 szövetséges frakció felváltva ügyel rá. A fia Gorbacsovéknál engedményt ér el az apja fogva tartásával kapcsolatban, aki valamiért nem sokkal ezután mégis öngyilkos lesz, pont akkor, mikor a britek ügyelnek rá. Egy akkor keletkezett szakértői vélemény szerint nem öngyilkosság, hanem fojtásos halál történt, az esetet 30 évre titkosították, talán idén több is kiderül róla.
Az olasz La Repubblica szerint a pápa azt nyilatkozta, különös szövetségek vannak alakulóban a világon, az amcsik és a ruszkik, Észak-Korea és Kína, Putyin és Assad között. Biztos nem tudja a szenilis vénember, hogy Szíria és Oroszország hivatalos katonai szövetségesek, aláírt egyezményük van erről…..
Deansdale Bünti lesz 2017.06.17 07:58:16
Szergej Csagajev 2017.06.20 22:20:24
@Pash Cutter: Ami az egészben tényleg szomorú, hogy már az iszlám is férfiasnak tűnik, annyira legatyásodott ez a szerencsétlen hülye, liberális elmebajjal fertőzött társadalom. Azok is több eréllyel bírnak az európai kultúrkörnél, akik az asszonyaikat és gyerekeiket maguk előtt tolva eszközként kezelik, és akik a (sokszor nem is létező) háború elől férfiként ideszaladnak segítségért és ingyen ebédért, akik szent könyve a nőies hazudozást is megengedi, ha hitetlenekkel tárgyalnak, meg akik cigány módra csak ötszörös túlerőben szájhősök, akármilyen szituációról legyen szó.
Szergej Csagajev 2017.04.30 09:57:59
@Aurelius Respectus: Merkel banya tünet, nem a probléma maga. Egy egykor virágzó, de túlfejlődött, lusta és eltunyult civilizáció tünete ő csupán.
Szalagcím egy angol napilapból: Juncker és Soros Brüsszelben tárgyal, hogy hogyan lehetne beperelni a magyar kormányt. Ennek azt a részét, hogy Soros egy emberiség elleni bűnöző, már kitárgyaltuk. Most nézzük azt, hogy ki a fene akar tagja (TEHÁT NEM ALATTVALÓJA, TÚSZA VAGY CSICSKÁJA) lenni egy…..
Szergej Csagajev 2017.04.26 14:53:30
@Asidotus: Úgy, hogy a hasamra ütöttem és beírtam rá valamit.

A nyugdíjasokat és hasonlókat valóban nem kellő súllyal számítottam bele, de az én generációmban 10-ből 9 lényegében libsi, vagy ahhoz közeli. A tévében ráadásul ugyanúgy van ATV, RTL, tehát a kormánybefolyás ott sem annyira egyeduralkodó. Az interneten egyértelműen túlsúlyban gondolom őket, bárhol bármit olvasok, szinte csak ilyenbe botlok, a közösségi oldalon is olyan liberós oldalak tucatjait dobálja fel, amit nem követek, és még csak nem is ismerős révén látom. Az teljesen igaz, hogy mindennel nem vagyok tisztában, de az úgymond "fiatal, értelmes" emberek világképe a közelemben is majdnem hogy ugyanannyira egysíkú, mint az átlag fidesznyuggeré. A többségnek nincs igénye más véleményre a számára szimpatikuson kívül, amit valahol teljesen meg is értek, kellemetlen állandóan vitákba szaladni és sokat rugózni ilyeneken.
Szergej Csagajev 2017.04.26 15:40:34
@Asidotus: Alapvetően a liberális oldalra valahogy nem tudok ellenőrző erőként tekinteni, ennek is köszönhető az, hogy a fidesztolvajoknál is jobban utálom őket. Már bizonyítottak korábban, az alapján pedig én többet nem kérek belőlük. Akik annyira elvakultak, hogy nem esik le nekik, hogy nem az elvileg saját országukat sározó öngyűlölet a legokosabb módja a kommunikációnak. Éppen ezért tehetségesek: az internet háromnegyede őket olvassa, és így sem tudnak összeszedni egy épkézláb szavazótábort az öreg munkásőrökön és kivénhedt kiszeseken felül, sőt folyamatosan magukat osztják egyre több felé, miközben a taglétszám állandó, ha nem csökken.
Amióta pedig a kijevi események lezajlottak, abban sem lehetek biztos, hogy az amerikai vészforgatókönyv szerint valami momentumszerű csodabagázs alkotná az ideiglenes, USA-nak puccsolt bábkormányt. Én egyáltalán nem örülök neki, sem a pusztító ideológiájuknak, sajnos azt mondom, hogy ha ők az alternatíva, még inkább a Viktor lopjon haláláig, pedig nem éppen a szívügyem.
Hír a lapokban: transznemű nő farka szex közben "eltörik", mivel (férfi) partnere a szex közben szívrohamban meghal, ezért ő beperli a halott feleségét kártérítésért. A nyugat azt hiszem megérett a pusztulásra, kár hogy nincs valami hódító sereg ami az iszlamistáknál normálisabb. Talán ideje lenne…..
Szergej Csagajev 2017.04.22 11:58:01
@IdomitottFoka: A nénikéd a homofób, te kis b*zi. Na, akkor ez elég irónia is volt egy alkalomra.
Szergej Csagajev 2017.04.22 21:26:24
@IdomitottFoka: Ez egy dolog, hogy az iróniának a szikráját sem érted, de hogy itt világmegváltóként osztod nekünk az észt, az már felettébb nevetséges és szánalmas. Menj vissza kekszet kapálni a mezőre, mindenki jobban jár.
Deansdale Érdekfeszítő 2017.04.19 11:21:39
Angolul nem tudóknak a hírek sorrendben: 2014: Zimbabwe elnöke kiutasítja az országból a fehér farmereket 2015: Zimbabwe elnöke kéri a fehér farmereket, hogy menjenek vissza 2016: Zimbabwe cirka ötszáz milliárd forintnyi élelemért könyörög az éhezések enyhítésére..
Szergej Csagajev 2017.04.20 23:40:06
@don Fefinho: Senki, gazdatest nélkül pusztul a parazita.
A békekamion stockholmi látogatása után erősen megcsappant a lelkesedés az iszlám bevándorlók irányába a végtelenül toleráns Svédországban, de vannak azért olyan hangok, amik nem adják fel ilyen könnyen. A probléma nem a bevándorlás vagy az iszlamizmus, úgyhogy hadd jöjjenek a migrénesek…..
Szergej Csagajev 2017.04.13 13:46:29
@KalmanBlog: Ne hidd, hogy egyáltalán nem gondolkodtak még ilyenben. Pl. a svédeknél elvihet a rendőr, ha túl izmos vagy, rendszeresen az edzőtermek környékén lebzselnek a kis 50 kilós nyikhajok, mert utasítják őket, hogy a cuccozókat csesztetni kell. Elképesztően ijesztő, ami ott zajlik.
Szergej Csagajev 2017.04.13 13:57:58
@KalmanBlog: Elvileg csak a szteroidra vannak rászállva, de azt hogy kit válasszanak ki ellenőrzésre, nyilván szemmérték alapján állapítják meg. Nálunk is elvileg legálisak a szerek, gyakorlatilag a doppingellenőrzés a mindennapokban itthon mégis csak az élsportolókat érintheti, ilyet el sem lehet képzelni, hogy razzia szerűen járják az utcákat és "túl izmos" emberektől vesznek találomra vizeletmintát.

www.steroid.com/blog/Muscle-Profiling-in-Sweden-Still-Going-Strong.php
Itt is van egy példa, de egy időben magyar testépítő oldalak is rendszeresen számoltak be a svéd rendszerről, ezért emlékszem rá ilyen éberen.
Szergej Csagajev 2017.04.13 14:39:34
@Aurelius Respectus: És mennyivel okosabban csinálták, mint itthon a szellemi elődeik. Ott a lakosság jó részének még mindig fogalma sincs arról, hogy már rég nem demokráciában élnek.