Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zöpé

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Közgyűlési (KGY) anyagokat, a meghívót, a napirendi pontokat, valamint az előterjesztéseket cd lemezen, a KGY-t megelőző péntek délig kell megkapnia minden képviselőnek. Az anyagokba már a héten lezajlott bizottsági egyeztetések eredményei is bele vannak gyúrva. Eredetileg 27…..
Vasárnap este valahogy minden elcsendesült. Hazafelé tartottam, és ebben a csendben felszabadult bennem az LMP-ben töltött elmúlt másfél év minden munkája, küzdelme, szenvedélye, öröme, és eltöltött az elvégzett feladat fölött érzett elégedettség és nyugalom. Nem volt…..
A kinek mi van a zászlajára írva című Orbáni metafora kapcsán Török Gábor írt egy elemzést a blogjában. Az LMP-ről a következőket jegyezte meg:"S végül mintha az LMP egyelőre elfelejtene (értsd: nem tudna, vagy nem akarna) kampányolni: honlapjuk alapján még sem…..
Az Ökopolitikai Mühelyhez közel álló Takács Géza (pedagógus, tanár) éppen egy éve (Na, jó  2007. június 14.-én) indította útjára Roma Napló című tárcasorozatát a Heti Ökopol "hasábjain". Az utóbbi hetek-hónapok egyre tragikusabb eseményei azonban…..