Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Különvélemény blog

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egymást érik a a fővárosi tüntetések, demonstrációk és tiltakozások a CEU ellen folyó kormányzati fellépés kapcsán. Persze az elmúlt években volt már hasonló helyzet: emlékezhetünk az alkotmánymódosítás miatt zajló megmozdulásokra, a netadós ügyre és még néhány egyéb, állóvizet felkavaró esetre.…..
Különvélemény blog 2017.04.13 13:03:10
@Túlélő ...: 22:25(április 12.) Ha a civilek és a pártok átveszik a társadalmi közbeszéd tematizálásának irányítását a Fidesztől, és a figyelmet a posztban említett témákra irányítják, akkor egészen a választásokig tarthat a lendület. Sőt fokozható is.
Különvélemény blog 2017.04.13 17:53:02
@whatisevenworse: az lehet hogy az ország nagy részét nem érdekli a CEU, de az oktatás és egészségügy igen. A posztunk pont erre világit rá. A mostani elégedetlenség ebbe az irányba fog elmozdulni.
Különvélemény blog 2017.04.13 18:05:04
@ben2: először az elégedetlenség és a jelenlegi rendszer bűneinek elítélése történik. Aztán hogy akad e kormányképesnek itélt összefogás ami ezt fel tudja használni arra hogy alternatívát kínáljon az már más kérdés. De mi azt gondoljuk a posztban említett 4-5 párt helyből jobban csinalná és kevesebbet lopna.
Provokatív a cím, vagy nem is annyira? A szuverenitás kérdésével ugyanis már szerzett magas népszerűséget magyar párt, sőt kormányra is jutott a segítségével. Azzal együtt a kérdés ma már igenis valós, de nem azért, amiért az előbb említett párt a közbeszédbe emelte. Realitását az adja, hogy hazánk…..
Különvélemény blog 2017.04.12 20:21:50
@Fortress: Mi még várjuk! :-)
Különvélemény blog 2017.04.13 09:10:39
@MaxVal BircaMan HJCD: ... és a nyugati függőség helyett jöjjön a KELETI függőség ugyebár! ... Végülis ezt már csináltuk egy ideig. Jó lesz újra? :-))
Közös várakozásunkat, hogy 2010-től az Orbán-kormány nemcsak véget vet a Medgyessy és Gyurcsány nevekhez fűződő kormányzati tehetetlenségnek, hanem a hatalmas parlamenti többségével elindítja Magyarországot a polgári modernizáció útján, mára végképp a csalódás váltotta fel. Ahelyett, hogy megmutatta…..