Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ARABOKAT KIZÁRNI CEU t BEZÁRNI

0 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• Az egyik svéd konzervatív képviselő szerint a magyar kormány még csak leplezni sem próbálja a demokráciaellenes politikát  • Orbán Viktor azt mondja, hogy ő ugyan nem antiszemita, mégis egy virtigli antiszemitát tüntet ki, de akkor voltaképpen micsoda?  • Ilyen az, amikor a Habony-művek…..
A gazdagok villákban mulatnak, a szegények vagy buta sorozatokat vagy együgyű kvízműsorokat néznek a tévében, és abban reménykednek, hogy egyszer talán nekik is lesz annyi pénzük, mint a politikusoknak. Paolo Sorrentino, a még mindig nagyon fiatal olasz rendező olyan helyként ábrázolja hazáját, ahol…..
A magyar kormányfőnek választania kell a jog és a bűnrészesség között, mert ha menedéket ad macedón politikai cimborájának, még inkább maga ellen hangolja Európát, és csak Putyinnak, illetve a szélsőjobbnak tesz kedvére. Merkel megint langyos beszédet tartott Európa jövőjéről, pedig a populista…..
ARABOKAT KIZÁRNI CEU t BEZÁRNI 2018.11.16 14:59:56
@N. Barbie: "Akkor inkabb legyen EU ugyeszseg"

EU ugyeszseg az iszlam megszallas egy ujabb fokozata.
Az EU ugyeszseg az EGYENLO az iszlam jogrend bevezetesevel. Saria birosagok
itelkeznenek a keresztenyek felett. Sejtheto, hogy az itelet minden esetben kivegzes lenne.
Párizsban több mint 70 állam- és kormányfő tisztelte meg jelenlétével az I. világháború végének centenáriumi ünnepségét, de Orbán Viktor oly mértékben tett az eseményre, hogy még csak megbízottat sem delegált, igaz, ő ettől még másodrendű politikus marad; A francia elnök arra figyelmeztette a…..
Vajna Tímea luxus macska-reptetése is előkerült a Parlamentben. A milliárdos feleség reagált: nem érzi magát rossz embernek...
Orbán Viktor már egy ideje mindentől tart, ami Franciaországból érkezik hozzánk. A „frankofóbia” első hulláma az volt nála, amikor a felvilágosodást tartotta minden rossz eredőjének, napjainkban pedig az úgynevezett 68-as generációtól igyekszik megóvni nemzetünket. Az igazi veszély azonban, ami…..
A magánrepülő magánügy. Lényegében ezzel a faramuci bölcsességgel elintézi a kormánysajtó azt, hogy pártunk és kormányunk vezetőjét egy oligarcha repteti focimeccsekre. Az egykor plebejus szemléletére oly büszke Fidesz most olyan patríciusok gyűjtőhelye, akik szinte minden kapcsolatukat…..
Gyurcsány Ferencnek sikerült pont oda felhúzni a két térfelet elválasztó hálót, ahová Orbán Viktor is szerette volna. Az egyik oldalon Európa a liberális Kánaán, a másikon a liberális Mordor. Kettejük elbeszélésében az EP-választás arról fog szólni, hogy a, csak Európa győzheti le Orbán Viktort és…..
Az Európai Parlament kétharmados többséggel elfogadta a Sargentini-jelentést. Ilyen vereséget 2010 óta nem mért senki Orbánra, és a következő pofon sincs már túl messze...
  Minden szóbeszédnek van valamicske igazságmagja - gyakorlatilag ezt takarja a címbéli közmondás. Arról azonban már nem szól a fáma, hogy e valóságtartalomnak mekkorának kell lennie. Hetven százalék? Húsz? Vagy elég csak 5? Pedig ez egyáltalán nem lényegtelen szempont.   Július végén, a 24.hu…..
ARABOKAT KIZÁRNI CEU t BEZÁRNI 2018.09.14 05:12:45
@frikazojd: "a Sargetini jelentés tartalmát tagadni egyszerűen elmebaj, "

Marhasag, nem tudnal mutatni a 30 oldalbol, egy betut sem, ami akar csak kozelitene a valosaghoz.
Az új olasz kormánynak kár Orbán Viktorra fecsérelnie az idejét. A magyarországi demokratúra, vagy választási autokrácia gyakorlatilag egypártrendszert jelent. Búcsú a brüsszeli pénzesőtől, a franciák nem kívánnak több pénzt adni a demokrációból csúfot űző magar és lengyel kormánynak...
Egy, az USA-ban végzett, kétezer embert bevont kutatás szerint már nem annyira jelent negatív előítéletet a tetoválás, mint korábban, legalábbis ha a munkakeresés területéről van szó. A három akadémiai kutató által véghezvitt felmérés összegzése az alábbi...
Idén márciusban végre újra elkezdtem merni biciklizni. Azért mondom, hogy végre, és hogy merni, mert Amszterdam után kicsit sokkoló a budapesti biciklizés - 100%-os bicikliutas lefedettség után iszonyú ijesztő volt újra autók közvetlen közelében avagy között menni, és igencsak nehezemre esik…..
"Nemzeti identitástudatot és keresztény kulturális értékeket" kell ezentúl közvetíteniük az óvodáknak, vagyis immár a 3-8 éves gyerekek is a kormányzati propaganda eszközévé váltak. Orbán Viktor tényleg úgy védi meg keresztény hagyományainkat, ahogy senki más...
Zuglóban nyáron sem áll meg az élet - bár a kerület honlapja, a polgármester kitartóan hallgat róla - felmentették a jegyzőt. (a második hozzáértő jegyzőt veszítjük el a ciklusban) Rendkívüli testületi  ülésen engedélyezték több száz lakás megépítését a Bosnyák téri gyepűre, de eközben elmaradt a…..
Bányatelepről a balettintézetbe – nem Billy Elliot fiktív története, hanem Lőcsei Jenő táncos egészen valódi élete. Balettművész - mégsem meleg. És véleménye is van...
ARABOKAT KIZÁRNI CEU t BEZÁRNI 2018.06.23 15:04:14
Személyesen nem ismerem Czeglédy Csabát. De látom mi történik körülötte, és abban nagyon együtt tudok vele lenni. Éjszaka jönnek érte, még egy napot sem tölthet szabadon, máris viszik vissza a cellájába. Sötétben ragadják el a családjától, akiket már több mint nyolc hónapja nem ölelt magához. Mert…..
Rendőri kísérettel, bilincsben, vezetőszáron cibáltnak egy embert. Önnek mi jut eszébe, ha meglát egy ilyen jelenete? Ártatlan lehet, illetve megilleti az ártatlanság vélelme Bűnöző Mindenki őszintén nézzen magába, és úgy döntsön: valójában milyen negatív érzéseket társít egy ilyen képhez. A…..
Jobb helyeken a civil szervezetek az állami intézményrendszer mellett működnek, azok tevékenységét egészítik ki, vagy azoktól vesznek át részfeladatokat. Mindennek egyszerű oka van: a civilek lényegesen hatékonyabban tudják ellátni a vállalt feladatokat jellegükből adódóan,…..
Most Soros György mondja el, mit is gondol a migrációs helyzetről, a globális kihívásokról, az Európai Unió jövőjéről. Elég furcsán hangzik ez a mondat azok után, hogy a Fidesz hónapok óta azt ad a milliárdos szájába, amit csak akar. A Soros-kampány lényegében arról szólt eddig, hogy a Fidesz olyan…..
  Gyurcsány Ferenc a DK elnökének lakossági fóruma Dunakeszin.   A Dunakeszire látogató Gyurcsány Ferencet Rónai Sándor, a választókerületi elnök üdvözölte a megjelent, körülbelül 250 érdeklődő jelenlétében. A DK elnökét a szimpátia jeleként elhangzó tapssal fogadták. Szinte ugyanebben az…..
ARABOKAT KIZÁRNI CEU t BEZÁRNI 2017.10.19 17:02:15