Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Teremi Nándor

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Képzeld el, hogy te vagy isten, vagy isten egy nagy hatalmú, nagy tudású küldötte, és azért jöttél a Földre, hogy eljuttass egy nagyon fontos üzenetet, sőt, a legfontosabb ismeretet, hírt (evangéliumot) az embereknek! Ha nem is űrhajóval szálltál le, hanem embernek születtél, de te vagy isten, vagy…..
Teremi Nándor 2017.04.12 17:15:46
@Brendel Mátyás: Kedves Mátyás!
Elnézést kérek a néhány évvel ezelőtti néhány "okoskodó" megjegyzésemért! Egyszerűen kiváncsi voltam ki ez a Brendel Mátyás, aki ilyen dolgokat irogat, ki van mögötte, miben hisz, hogy reagál bizonyos helyzetekre, mi lapul benne, hogyan működik?
Van-e benne emberiesség, miben gondolkodik, mit érez,egyszóval kicsoda? Szóval írtam egy kicsit lebutított emberként, nyílvánvaló hibákat is ejtve írásomban, és kiváncsi voltam, kihasználja-e "könyörtelenül" a hibáimat az internet "nyilvánossága előtt"? Vagy egy kicsit elnézőbb? Hagyja e "futni" a futóbolondot?
Kedves Mátyás!
Nem érdekel, hogy miben hiszel, (az sem érdekel, hogy más miben hisz.) Az sem érdekel hogy mit írsz és miért (azzal sem foglalkozom, hogy más mivel foglaljkozik szabadidejében.)
De az fáj, hogy a nyilvánvalóan hülyékkel szemben is tiszteletlen vagy, és élvezed, ahogyan beléjük rugsz. Főleg ha mások is láthatják. És ez a lényeg, nem a mesterséges intelligencia vagy Jézus. Én erre voltam kiváncsi.
Nem az agresszió az igazi erő, ahogyan nem a közönséges beszéd az igazi hatalom.
(Az is lehet, hogy mint jó házörző kutya megugatod, aki a blogod közelébe ólálkodik, vagy mint kétségbeesett védekező mindenkit le akarsz nyomni, aki mást gondol.) Én nem gondolok semmit, egyszerűen rád voltam kiváncsi.
Mielőtt befejezném azzal zárom,egy kemény világ kemény katonájaként állsz a strázsán, és véded a jussod. És itt a hangsúly a látáson van. Mielőtt továbblépnék, még hozzáteszem, hogy az elektromagnetikus spektrum csupán egy százalékát vagy képes látni emberként, ahogyan az elektroakusztikus spektrum csupán egy százalékát is hallani. Ahogy írásomat is olvasod 220 kilométer per szekundum sebességgel száguldasz az Univerzumban testeddel, melynek 90%-ának saját DNS-e van, ami nem a tiéd. Tested atomjainak 99,9999999999999999% üres tér, és egyikkel sem születtél, hanem egy kihunyt csillagból születtek. 46 kromoszómád van, mint minden embernek, kettővel kevesebb, mint egy egyszerű krumplinak. A szivárvány létezése a szemedben lévő konikális fényérzékelő sejteidnek köszönhető. Azoknak az állatoknak, akiknek nincsen ilyenjük, a szivárvány sem létezik. Szóval nem csak ránézel egy szivárványra, hanem ugyanazzal a látással meg is teremted egyben. A csodálatos színek, amiket látsz az elektromagnetikus spektrum csupán 1%-át jelentik.
És itt visszakanyarodtam ahhoz, ahonnan elindultam.
Nem kívánlak védeni, ahogyan meggyőzni sem semmiről. Nekem erre nincs szükségem. Az sem jelent igazán kihívást, hogy értelmezni kívánom cselekedeteidet és mozgatórugóit.
De ha legközelebb, egy nálad védtelenebb emberrel találkozol, és a tömeg hangos kacaja közben sem rugnál bele akkorákat, azt már komoly(?) áttörésnek gondolnám. Sajnos naptáram nem engedi meg, hogy ott legyek.
Szellemi, intellektuális munkálkodásodhoz minden jót kívánok, szépséget, nemességet és jóságot, és ne káromkodjál, miközben ezt olvasod, mert visszahul rád.
Tisztelettel:
Teremi Nándor