Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HelloNature.hu

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a bejegyzésben segíteni kívánunk abban, hogy meg tudd szüntetni hajad zsírosságát. Megmutatjuk mitől zsírosodik a haj és adunk pár tippet a zsírosodás elkerülésére. Nem utolsó sorban pedig javaslunk pár terméket, amellyel hajad természetesen ragyogó lesz. Mitől zsírosodik a haj? A haj…..
Az aleppo olívaszappan minden szappanok őse. Több mint 1200 év alatt bizonyította sokoldalú felhasználási lehetőségeit: az arc gyengéd tisztításával puhán és rugalmasan tartja a bőrt a teljes test tisztításával frissítő, erősítő és dezodorhatású alkalmas napi hajmosásra, erősíti a fejbőrt és…..
A babérfélék lehetnek örökzöld cserjék vagy fák, a mediterrán térségben őshonosok. Egy nemes babérfa akár 12 m magasra is nőhet. Levelei erősen illatosak, de csak korlátozottan télállóak. A babérolaj zöld, olajszerű anyag, melyet a sötét, bogyószerű termésből préseléssel nyernek ki. A babérolaj…..
Az olajfa (Olea europea) az olajfafélék (Oleaceae) családjába tartozik, melyek elsősorban a mediterrán régióban terjedtek el, és az egyik legrégebbi mezőgazdasági kultúrát alkotják. A fa lassan növő törzse csavarodott és akár a 15-20 méteres magasságot is elérheti, míg hosszú gyökerei 6 méter mélyre…..
Így készül az aleppo szappan Az ősi sumérok voltak az első emberek, akik felfedezték a szappankészítés fortélyait. Ők már rendelkeztek megfelelő kémiai ismeretekkel ahhoz, hogy ismerjék az elégetett növényi hamu lúgos kémhatását. Az első szappan csak növényi olajat és hamulúgot tartalmazó kenőcs…..
Ahogy a környezetünkben tapasztaljuk már sokan figyelnek arra, hogy bio élelmiszereket fogyasszanak és természetes gyógymódokat keressenek egészségügyi problémáikra, de nem fordítanak még elég figyelmet arra, hogy ugyanezt tegyék bőrápoláskor és még mindig a jólismert, hétköznapi márkákat választják…..
"A természetes megoldások híve vagyok és hiszek a gyógynövények erejében, mégpedig azért, mert természetes úton állítják helyre az egészséget és segítik megelőzni a betegségek kialakulását. Napjainkban egyre többen hívják segítségül a természetes gyógymódokat és alapanyagokat, amelyek széles…..
Az utóbbi években egyre népszerűbbek az arcolajok. Nem hiába kedvelték meg sokan a használatukat, hiszen jelentősen hozzájárulnak a bőröd ápolásához. Az évek múltával bőröd egyre szárazabb lesz, nehezebben tartja meg a nedvességet hiába használod a jól bevált kozmetikumaidat az arctisztítót, a…..
Ki ne szeretne bársonyosan puha, ráncoktól és mindenféle foltoktól, mindenféle pöttyöktől mentes, örökké fiatal arcot? Nézegetem a régi képeket, de a tükröm minden reggel kíméletlenül tájékoztat, hogy múlik az idő. Igazából nem vészes, sőt sokszor megkapom, hogy nem változtam semmit.  És persze…..
Hogyan ápold bőröd szemtelenül olcsón? – a citrom csoda A citrom messze a leghétköznapibb és legolcsóbb módja annak, hogy karbantartsd egészségedet kívül vagy belül. Ez az írás bár a külsőre fókuszál nem árt, ha tudod, hogy a citromlé nagyszerűen csökkenti a szervezet savasságát (lúgosít). Ha tehát…..
Légy tisztában az alapokkal, mielőtt bekennéd magad velük! Ahogy melegszik az idő és a nyári nap egyre inkább perzsel, elsődleges fontosságú, hogy bőrödet a leégéstől és a káros UV sugárzás okozta veszélyektől megóvd. Lehet, hogy jó ötletnek tűnik a legelső kezed ügyébe eső naptejjel vastagon…..
Volt már cserepes a bőröd az ujjaid között? Na és sebes a körömágybőröd? Neked is bereped télen a kézfejed? Érezted már, hogy a szárazságtól szinte lepereg a bőröd? Akkor olvass tovább, mert propoliszos kézkrémet teszteltem.   A hellonature.hu webáruháznak nemcsak arcápolási termékei vannak, hanem…..
Érezted már egy krém után, hogy ragacsos, nehezen felszívódó? Vált már pattanásossá, sebessé, duzzadttá, égő vörössé a bőröd egy-egy kence után? Akkor te is megérted, hogy biosminkesként miért az összetevők ellenőrzésével kezdek egy terméktesztet. Olvass tovább! Apeiron natúr kozmetikumokat…..