Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Benekrisztian

62 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedvelt bűnügyi regények vagy tv-sorozatok ismert módszere, miután a nyomozás során több verzió és gyanusított is felmerül, akkor átlát a sztár nyomozó az összekuszált szálakon, és rendet tesz közöttük. Ha jól építik fel a történetet, akkor az olvasóban vagy nézőben végig az a benyomás erősödik,…..
Hétköznapi beszédben sokan értelmetlenül hivatkoznak a címben szereplő kifejezésre. Nem ismerik az eredeti jelentést, ami nem más, mint az intézményesített hamisítás receptje. Ehhez a technikához hasonló volt az EP-ben hazánkat lejárató eljárás indításáról szóló szavazás, amikor a jelen levő…..
Apokalipszis eredeti görög jelentése nem az Armageddon eljövetele, hanem mindenkor a valóságot eltakaró fátyol lehullása. Annak a megtévesztő jelenségnek feloldása, amely a mesterségesen alakított képzelet rabságában tartja az embereket. Odüsszeusz hajósaival árbochoz kötöztette magát, ne hogy az…..
Már több bejegyzésben is írtam a világot átjáró mételyről, a korlátot nem ismerő képzeletipar térhódításáról. A médiákat uraló erők bárkit lejárat-nak, gyűlölet tárgyává tesznek. Megakadályozzák közösségi megnyilvá-nulását is. Ebben közreműködő progresszív, "független, objektív jogvé-dők" szerint…..
Ma, amikor írom ezt a bejegyzést, van a 20. évfordulója új évezredünk első emlékezetes terrortámadásának, az Ikertornyok lerombolásának. Ki ne ismerné a megrázó hírt, ami végigsöpört akkor a médiákon. Néhány órán belül a világ szeme láttára romhalmazzá vált a kapitalizmus erejét és jelképét…..
Szerte a világban büszkélkedik a jakobinus "progresszív" kisebbség, hogy végre sikerült törvénytelen eszközökkel megbuktatni a "Világ Legdemokratikusabb Birodalmának" elnökét. Ettől kezdve az lesz a meg-kérdőjelezhetetlen verdikt, amit a nem hivatalos szervezetek kormányza-tuk lejáratására…..
Most robbant a hírvilágba, hogy lebuktattak egy interneten évek óta vígan működő sötét pedofil hálózatot. No nem azokat a nemzetközi közszereplőket, akik mindent megtesznek, hogy 15 év alá szállítatnák a gyermeki "beleegyezés" életkor határát. Mert ugye akkor nem számít pedofíliának a perverz…..
Kitartóan végezte szélmalomharcát Varga Judit igazságügyi miniszter transznacionális szervezetek és médiumok országunkat lejárató és elíté-lő kampányaival szemben. Számomra imponálóan cáfolta a magukat ár-tatlan csacsogónak mutató hazaáruló celebeket. De láthatóan eredmény-telenül szembesítette…..
A médiákban éveken át ragozott érvek hangoztatják, hogy ha valakit négyszer elítélnek, akkor csak ő lehet a bűnös. Ha mögé nézünk az állításoknak, akkor Krisztián esetében csak véleményekre hivatkoztak és nem tényekre. Nincsenek zárt logikai láncok. Amit következtetésnek neveznek az annak…..
Természetesen helyesen fake news - nak kell írni azt a hatékony mód-szert, amivel az orwelli globális világhatalom csicskásai ledarálnak bárkit, csak ki kell jelölni céltáblának. Olajozottan összedolgoznak a hazugság-gyárak. Fel sem tűnik már a médiafogyasztóknak, hogy egy szó sem igaz abból, amivel…..
A SZABAD ÖNBÍRÁSKODÁS IGÉZETE Eredetileg asszír-perzsa kivégzési mód volt a keresztre feszítés. Később átvették a rómaiak. Köztereken, cirkuszokban köznyugalmat hozó látvá-nyosság, amolyan hétvégi ingyen szórakoztató „közszolgáltatás” lett. Megérdemelte a gazember, - mondták a nézők. - Elég volt…..
Ismét a fősodrú médiák írják elő nagy betükkel és nagy hangon, hogy az átlagember miről mit gondoljon és mi legyen a véleménye. Mert ők job-ban tudják, mint maguk, akikről szó van. Pontosan úgy járnak el, aho-gyan a fizetett reklámok jó részét szerkesztik. Kéretlenül tölcsérrel töltik egyenesen a…..
"Romániában és Magyarországon néznek szembe a legtöbb, a függet-lenséget, így a független ítélkezést érő kihívásokkal a bírók. Ez derült többek között ki a Bírói Tanácsok Európai Hálózata friss jelentéséből." - olvashattuk az Indexen. A 2019. júniusában közzétett jelentésből megismerhetők a 25…..
Ezek az istenített gazemberek küldtek halálba ártatlan milliókat A háború után néhány évvel, egyik nap mamám megfogta a kezemet, és elindult velem gyalog a Ráday utcai lakásunkból az Egyetem térre. Egy nagy épületbe mentünk, ahol sok lépcső volt. Megálltunk egy majdnem a mennyezetig érő barna ajtó…..
Renner Erika megtámadásának egyik igazi média szenzációja a maró szer alkalmazását követő „lemosdatása” és „szőnyegbe tekerése” volt. Egy luxemburgi adóelkerülő média, a gyanúsítások, vádiratok, és ítéletek részletesen számolnak be, hogy az elkövető, miután savval (egy nem égésszakértő szerint…..
Nemrég került napvilágra egy majd másfél évtizedes lezáratlan ügy kap-csán, hogy az ügyészség közel 25000 (igen, huszonötezer!) oldal nyo-mozati anyagot titkolt el a bíróság elöl, amely nem a 14 éve "ideiglenes" előzetes letartóztatásban levő vádlott bűnösségét, hanem éppen az ártatlanságát…..
Érthető Renner Erika meg nem szűnő félelme Megismerve több, az alábbiakhoz hasonló alakot és történetet, számom-ra kezdettől fogva érthető volt Renner Erika folyamatos félelme. Mint azt a médiákban közhírré tette, az független volt attól, hogy Krisztiánt éppen vasrácsos ketrecben őrzik. Neki tudnia…..
Talán első olvasatra megdöbbentő a cím, mert a több mint öt éven át folyó eljárásról szóló hírek egyike sem vette címlapra, hogy számos kérdésben és szereplőt érintően folyamatos felmentések történtek. Ajánlott idézetek a koncepciós perek felismeréséhez: Olyan jogellenes, törvénysértő eljárás,…..
Krisztián ellen kezdettől fogva trükkös eljárást folytattak Ismert, (csak a média nem szereti emlegetni) a III.ker. Rendőrkapitány-ság a bűncselekmény elött már 8 órával korábban feljelentette dr. Bene Krisztiánt "Renner Erika sérelmére elkövetett rablás" bűntett elkövetésével. Később is, biztos…..
  Ezeket a gazembereket istenítve küldtek halálba ártatlan milliókat A háború után néhány évvel, egyik nap mamám megfogta a kezemet, és elindult velem gyalog a Ráday utcai lakásunkból az Egyetem térre. Egy nagy épületbe mentünk, ahol sok lépcső volt. Megálltunk egy majdnem a mennyezetig érő barna…..
harcias természetű tasmán ördög A korábbi bejegyzést egyik rokonom kérésére 2019.02.06.-án töröltem. Rövid tartalma a következő volt: 2014. májusában a Fővárosi Főügyészség alapos, tételes indoklással megszüntette Krisztián elleni nyomozást. Több mint egy év után nem látott elegendő adatott arra,…..
Igen, koncepciós eljárásról beszélek kezdettől fogva. Lehet, hogy ez valakiknek sérti a fülét, de szerintem inkább a lelkiismeretét kellene. Mert miről is van szó? A cél Krisztián bűncselekménnyel történő meggyanú-sítása és orvosi hivatásának tönkretétele volt, ami a háttérben egy egé-szen más cél…..
Megbízható hírportálok alapos munkájának köszönhetően az elmúlt hetek vastagon szedett szalagcíme lett, hogy a miniszterelnök családja, jobb híján csapatszállító repülővel utaztatja magát.  A 444.hu-n és az index.hu-n is rögtön olvasni lehetett modern korunk Tiborcának panaszát, miszerint közpénzen…..
Az első rész folytatása Meglepő hírrel rukkolt ki minap a Magy Nemzet. "Számos olyan tanúvallomás van a nyomozó hatóság birtokában, amelyek arról szólnak, hogy az 1998 februárjában kivégzett Fenyő János médiavállalkozó a rendőrségtől neki kiszivárogtatott nyomozati iratok segítségével folytatott…..
Amikor írtam ezt a bejegyzést ismét megjelent a médiában dr.Zacher Gábor neve. Olvasva megdöbbentem, mert az utolsó róla szóló bejegy-zésemkor még óvatosan utaltam a Honvéd Kórházban körülötte kialakult helyzetre. Az SBC - sürgősségi osztályán ellátatlanul maradt holtakra és a "rengeteg" munkájára.…..