Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aktip jamop takip mapoj Zéró

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vagy fogy a lóvé, vagy benézte a stylist. Az első képen az esti Híradó, a másodikon a Start című műsorban tűnik fel ugyanaz a gönc, két különböző műsorvezetőn. (A találatért köszönet GyB-nek)  ..
aktip jamop takip mapoj Zéró 2017.05.09 11:54:44
A cipővásárlás örök téma a Homáron, nyilván mert mindenki csinálja, évente többször is, és, ha ez a mennyiségi túltengés nem lenne elég, ráadásul ezer és ezer variációban tudjuk megjárni vele.  Ezúttal az a kérdés, hogy ha kedvezménnyel vesszük és nem minőségi okból…..
aktip jamop takip mapoj Zéró 2017.04.13 15:37:26
@Csokis: múltkor aszittem a mogyoróra, hogy pixxtácia. Örültem, hogy jajdejó lesz, közben csalódtam. De végül örültem a mogyorónak is. Majd szopogattam a sajátjaimat a herezacskómon keresztül. Ennyi történt.
@anarch: magyarul szar az életed és mindenféle mellékszálak felerősítésével kell igazolni esztet. Tiszta sor. Melyik országban tanyázol, mi a munkád, mennyit keresel, hány barátod van, milyen életkörülményeid, hanyadmagaddal laksz, milyen hobbikat művelsz, van-e időd gondolkodni és az álmaidat megvalósítani? Gyakran pont azok a kérdéskörök vesznek el, amik miatt citizenizációnt változtatott a pólgár. Tudjukhogymegyez.
aktip jamop takip mapoj Zéró 2017.04.13 15:41:15
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: nekem a reklámszatyorral való sorbanállásból van kínzó hiányom. Fennkölt és magasabb rangú birkasági létállapot.
aktip jamop takip mapoj Zéró 2017.04.13 16:24:09
@Nick-son: nem féltem a kereskedőket, fel vannak ők vértezve egy bizonyos önjavak gyarapodását szavatoló és önvédelmező mentalitással.
Újabb remek példa arra, miért nem mindegy, hol vásároljuk meg a kiszemelt terméket. Érdemes a fizetés előtt feltenni magunknak a kérdést: biztos, hogy megéri az a párezer forintos spórolás az esetleges későbbi macerát vele? És persze, erre simán lehet igen a válasz! Csak épp…..
aktip jamop takip mapoj Zéró 2017.04.13 10:46:49
@Manyecs: merott vagy és zötyögés közben nem tudnak lekapni normáliSSan és megkell állni hogy. Ez a magyarázat. Ecer mikor énutaztam(.org), akkor 2 rablót üldözött a rendőrség a sínek között, oszt futott mindenki. Már a főszereplők közül, az alap utazóközönség csak ült. Pulóverekben meg nadrágokban voltak jellemzően. Ilyen volt. Király.
aktip jamop takip mapoj Zéró 2017.04.13 12:00:37
@Manyecs: ezt a második megállást nem értem. Addig ott trancsírozódott tovább a kerekek közt? (gyerekek közt:D) Szegény kis jószág, nem érezte az már, ha le is fagytak a lábujjai! Legjobb érzéstelenittö a halál! Dé
Amúgy meg ha petárdát dobsz a villamos közönsége közé, önfeledten elkezdenek tánczolni azok, próbáld ki, szilveszterkor enter. Mellékhatásként felbugyoghat, hogy önészvesztetten elkezdenek üldözni is, de van, hogy csak ugrabugrándoznak maguknak.:D
aktip jamop takip mapoj Zéró 2017.04.13 12:03:36
@Manyecs: és én meg wókmenről stan és pan, csíkosrabruhás-üldözős jelenethez passzoló zenét játszottam a jelenet alá.D: dé az ennediken. Najó, ez nem történt meg, de megtörténhetett vón! Kék wókmenem tényleg volt. Már nincs.
A Szilícium-völgy (Silicon Valley) című sitcom indulásakor én nagyon féltem attól, hogy ez tipikusan az a sorozat lesz, amit nagyon kevesen fognak szeretni, mert a témája, az amerikai techmelegágy belső poénjai, a nörd/geek/lúzer szereplők kínos viselkedése, csak egy ideig lehet…..
Az emberek nagy többsége nemhogy 1passwordot vagy hasonló jelszótároló alkalmazást nem használ, de még csak nem is jut tovább a klasszik 123456 szintű vagy a születésnapjából kiokkumulált jelszavaknál, amiket aztán mindenhova használ önfeledten, hiszen ezeket milyen jól meg tudja jegyezni. Sokszor…..
aktip jamop takip mapoj Zéró 2017.04.12 11:20:35
@rarabel: viccen kívül kérdem, ez az ünnepi mizéria mikortól él? Orvoshoz pl. meddig lehet menni?
aktip jamop takip mapoj Zéró 2017.04.12 12:05:56
@Manyecs: akkor megérte ma elaludnom.. Vérvételre előjegyzés kell, ha sürgős is, akkor is holnap reggel, de az se megy, mert háziorvos meg délelőtt rendelt. Addig elhalok. Vagy ami rosszabb: nem halok el, de élek és erősen csökkent életminőséggel.
aktip jamop takip mapoj Zéró 2017.04.12 12:14:36
@Manyecs: de kiértékelést nem adnak, nem? Azt csak a háziorvos.
Van abban valami egészen egzotikus, hogy a kis magyar szórakoztatóipari piacnak köszönhetően simán celeb lehet az országos mentőszolgálat szóvivője vagy éppen egy toxikológus, mert egyszerűen Magyarország képtelen magától kitermelni érdekes közszereplőket. Most viszont a TV2 - ki más - átlépett egy…..
Valószínűleg nehezen bizonyítható, de ha szándékos, akkor nem túl elegáns megoldás ez a Tescótól. Üdv! Átlagban kb. havonta egyszer járok Tescoban, van hogy hónapokig nem, aztán van olyan, hogy egy hónapban kétszer-háromszor is. Tehát bevallom őszintén, nem én vagyok a célközönségük. Március…..
aktip jamop takip mapoj Zéró 2017.04.11 18:01:31
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: HH = Homár Hivatal. A mai másvilágfélóránkban mit fogsz nekünk tanítani? Pl., hogy a root miért ttőskereszttel jelölt? Ilyen legendák, alapvetések, mögöttesek, napi félpercesekként jól tudnak jönni, mindenkinek. Szép az, mikor egy másik területen visszaköszön ugyanaz az elem vagy logika.
@Cycmen: a részlet erejéig!
aktip jamop takip mapoj Zéró 2017.04.11 18:10:37
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: neheem, a gondviselés mindig Jó!@Manyecs: látom beható élmény volt az a nyúl.
Egy ügyfél barátunk nem az az elveszett fajta, sőt, mondhatnánk, a tudatos fogyasztó mintapéldánya. Utánanéz, rákérdez, bemegy, megír, érdeklődik és kérvényez, ami elképesztő sikereket hozott neki eddig a bankjánál. Ezúttal viszont fennakadt a rendszeren egy olyan egyszerű kérdéssel, hogy mit…..
aktip jamop takip mapoj Zéró 2017.04.11 14:07:17
@melaena: hallgass már, te mindigis együgyű voltál. Kár kapni akarni az alkalmon, hogy majd beszivárogsz te és a hasonszintű agyhiányosok. Persze ugyanazt csinálni mint amit most sérelmeztek. Egy elmés hozzászólásod nem volt soha.
@Cycmen: nem tudom hogy csináltad, de nagy bűvészvarázsló vagy.
aktip jamop takip mapoj Zéró 2017.04.11 14:57:12
@melaena: unom az ostoba proli fajtád. Unom az ostoba és egysíkú, egymástól lemásolt és soha nem frissülő replika-készleteteket. Komolyan nem értem miért nem érzed, hogy kurvára nem szabadott volna neked sem idekeveredned. Ha látnád magad kívülről, sírnál, Sö zokognál, olyannyira nem tudsz érdemit összekalapálni, de úgy semmilyen témához. A lényeglátásom elég jó, te viszont kurvára nem tudod a helyed. Ez rosszabb, mint ha valaki félkegyelmű, viszont a helyén van. Te meg halmozod: barom is vagy és nem is jó helyen vagy barom. Nakuss.
aktip jamop takip mapoj Zéró 2017.04.11 15:28:30