Regisztráció Blogot indítok
Adatok
galyika

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát megkezdődött. Az első látásra langyos párosítások nagyon komoly tétet hordoztak bizonyos esetekben, volt ahol csak a presztízs, máshol akár a továbbjutás szempontjából is, és végül a nagyok többé-kevésbé hozták is magukat. Egy komoly pofára esést láthattunk, az…..
galyika 2009.09.16 14:56:11
A Patikaszövetség legfrissebb adatai alapján a fejfájás elleni készítmények értékesítése az elmúlt négy napban látványosan megugrott. Mint érettségiztető tanár, felfedhetném a napi átlag 18 felelet magasságában beálló, majd a tanúsítványok kiosztásának emelkedett…..
Félórás késéssel közvetíti a Viasat3 az MKB Veszprém sorsdöntő Bajnokok Ligája-mérkőzését vasárnap. Pimasz urat nem lehetett elmozdítani a hat órai sávból, a címvédő Ciudad elleni meccs nem annyira fontos a csatornának, amely rekordokat döntött a Veszprémnek…..
Még meg sem száradt a tinta az összefoglalón, még el sem érte csúcspontját a Pool-MU vita a kommentek között, máris robog tovább a Premier League. A 24. forduló érdekes meccseket ígér a táblázat elején és végén is. Kiemelkedik a Chelsea vendégjátáka az Anfield Roadon, de…..
Hetek óta vesztett pontok tekintetében fekszünk, és abban is kelünk. Ez alól a huszonegyedik forduló sem volt kivétel. A forduló nagy vesztese egyértelműen a Chelsea, a Liverpool és a Tottenham. Míg a United mellett az Arsenal és a Villa is elégedett lehet az összes eredménnyel.…..
galyika 2009.01.13 22:31:43
Mindig olvasom a blogot, és ritkán szoktam írni, most mégis megteszem. Senki ne vegye magára de annyi hülyeség lett itt összehordva a szöglettel kapcsolatban, hogy az abban kitalált szabályokból lehetne kb doktorit írni.. Én csak linkelek és idézek, méghozzá a hivatalos FIFA szabályzatból. 50. oldalon van a lényeg.
www.fifa.com/mm/document/affederation/federation/81/42/36/lotg_en.pdf

Procedure
• The ball must be placed inside the corner arc nearest to the point
where the ball crossed the goal line
• The corner fl agpost must not be moved
• Opponents must remain at least 9.15 m (10 yds) from the corner
arc until the ball is in play
• The ball must be kicked by a player of the attacking team
• The ball is in play when it is kicked and moves
• The kicker must not play the ball again until it has touched another
player
Még mindig fenn? Akkor Te sem tudsz ezután a produkció után aludni. Amiben titkon bíztunk és amit szerettünk volna, az bekövetkezett. Úgy jártunk, mint a tutira menő szurkoló, aki mindig az ellenfélre fogad és akkor mindenképpen örül. A meccs kicsit döcögve indult, a hollandok el…..
comment:com Hírek kávé mellé 2008.04.30 09:56:00
Ausiello szerint a 24 ősszel bemutatásra kerülő, duplarész hosszúságú tévéfilmjét (ami a 6. és 7. évad között eltelő két évet hidalja majd át) Afrikában is forgatják majd, legalábis erre utal, hogy ott keresnek helyszíneket. Amy Ryan (a Drótból ismerhetjük) az Office…..