Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C. Hannah

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amikor ezt a blogot indítottam ezt írtam: Meg akarom mutatni azt a részt, ami a hitvédelemben rajtunk múlik és ezért nekünk kell megváltoztatni. Azóta is sokat gondolkodom ezen, mert nyugtalanít annak a gondolata, hogy a rajtunk múló részt sem mi, sem más nem fogja…..
Nemrég olvastam egyik társam szóhasználatában  a „kollektív emlékezet“ kifejezést, melyet az 1914 es esztendő Jehova Tanúi általi legújabb értelmezéssel  kapcsolatban  írt. Ez a szóhasználat annyira megragadott, hogy nem tehettem mást egyszerűen  „papírra“ kellett  vetnem gondolataimat. Hát nézzük…..
RAYMOND FRANZ Előszó   Azóta, hogy lemondtam Jehova Tanúi vezető testületi tagságomról, eltelt néhány év. A vezető testület melynek tagja voltam, nemzetközi viszonylatban nemcsak az imádatot irányítja, hanem figyelemreméltó mértékben magát a gondolkodást, a kifejezésmódot és milliók életét is,…..
C. Hannah 2017.04.25 14:44:03
Közösségmegvonás. A vérátömlesztés elutasítása. A gyermekbántalmazók feljelentésének szándékos megtagadása. Ez a három valószínűleg az Őrtorony Társulat legkárosabb eljárásmódja, amelyekben bűnös. Ha úgy tetszik, a Szentségtelen Háromság. Nem vitatom, hogy sok egyéb probléma is van az…..
Nagyon régóta gyűjtöm az információkat az oroszországi fejleményekről. Több dologra is érdekes példa lehetne az, ami ott történik, de engem elsősorban az emberek sorsa foglalkoztat és ezért nem tudok örülni annak, ami éppen most megtörténik. Az összegyűjtött anyagokból megpróbáltam egy teljesebb…..
JT BLOG Keresek egy választ 2017.04.08 19:05:27
Rendhagyó módon, egy olyan jellegű választ keresek, mely kissé eltér a blog profiljától. Jobban átgondolva azonban mégsem, mert akik ezt a blogot olvassák, azoknak ugyanazon élményei vannak, mint nekem - vagyis ugyanolyan óvatosak a válaszokkal, ahogyan magam is. Ezért kérdezem meg itt is. És…..
Kereszt vagy kínoszlop? Nagyon sokan különböző oldalakról körbejárták már a kérdést, hogy Krisztus vajon kereszten vagy kínoszlopon halt meg. Vajon fontos kérdés-e ez? Tulajdonképpen nem. Miért? Lényegében nem vezet sehová a kérdés. Ezen a szócsatározáson nem múlik…..
C. Hannah 2017.04.12 02:19:48