Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sztovicska

0 bejegyzést írt és 1148 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az olasz sportsajtó hiteles képviselőinek legfrissebb információi szerint a Juventus által már évek óta figyelt, s a személyesen Massimiliano Allegri által is nagyra tartott Sergej Milinković-Savić valószínűleg végérvényesen a Bianconeri B-tervévé vált az átigazolási célpontok tekintetében, ugyanis…..
Sztovicska 2022.05.17 08:27:59
@MarcoT: a védelem közepén az egyetlen megmaradt minőséget elszórni?? Okos húzás lenne
A Juventus argentin kiválósága és csapatkapitány-helyettese, Paulo Dybala néhány perccel ezelőtt hivatalos Instagram-oldalán tette közzé Juventustól való búcsúját, ami távozásának véglegessé válása óta a futballista első ezzel kapcsolatos megnyilvánulása volt a sportsajtó, vagy a közösségi média…..
Bár a sajtó időről-időre igyekszik új neveket bedobni a Juventus támadósorának kiszemeltjeivel kapcsolatban, mely labdarúgók közül az utóbbi hónapokban mindenekelőtt két futballista, jelesül Mauro Icardi, valamint Memphis Depay magaslott ki, a leghitelesebb források friss értesülései szerint az Öreg…..
Sztovicska 2021.06.13 10:41:29
Ahogy arról tegnap beszámoltunk, a Juventusnál a klub egykori trénere, Massimiliano Allegri maradt az egyetlen opció Andrea Pirlo helyére, a mai nap pedig a lehető legmegbízhatóbb források egyszerre jelentették be, hogy megvan a szakemberrel az egyesség, visszatér egykori állomáshelyére. Gianluca…..
Ugyan az elmúlt hónapokban szinte biztosra vehetőnek tűnt, hogy a Bianconeri pole-pozícióban van a Sassuolo fiatal, olasz válogatott középpályásáért, Manuel Locatelliért, az utóbbi órák híreinek alapján a futballista könnyűszerrel kicsúszhat az Öreg Hölgy kezei közül, mivel a fennálló körülmények…..
Sztovicska 2021.05.21 11:19:34
@rockitbaby: Én is ki kell hogy ábrándítsalak téged: azt néztem. Semmi extrát nem látok benne és statisztikai oldalakkal nem foglalkozok mert volt már jópár olyan játékos aki statisztika szerint nagyon jó volt gondolok itt a passzok számára csak azt a statisztika nem teszi hozzá hogy 2 m-nél távolabb nem volt hajlandó passzolni előre meg pláne. Az meg hogy nem adja el a saját tizenhatosánál a labdát szerintem nem egy erény hanem elvárás ettől még nem lesz klasszis.
Az olasz futball minden bizonnyal egyik legszínesebb egyéniségének számító, javarészt Juventus-ellenes kirohanásairól ismert egykori labdarúgó, Pasquale Bruno a minap ismételten éles kritikával illette a Bianconeri futballstílusát, ezen belül is az Öreg Hölgy egyik legjobb idei kerettagját, Juan…..
LEGFONTOSABB HIVATALOS: Mindegyik angol klubcsapat távozott a Szuperligából BREAKING: Ed Woodwar lemondott a Manchester Unitednél betöltött ügyvezető igazgatói pozíciójáról az ESL bukása miatt Az április 19-ére virradó reggelen derült égből villámcsapásként érhette a labdarúgás világát, hogy…..
Sztovicska 2021.04.20 21:51:05
@MdewC: én is pártoltam mert szerintem jó kezdemènyezés volt
A tegnapi nap folyamán közzétett hírek, mindenekelőtt a New York Times értesülései szerint már korábban biztosnak tűnt, hogy hamarosan nyílegyenesbe ér a számos klub által tervezett Európai Szuperliga terve, azaz megvalósul a többek között a Juventus elnöke, Andrea Agnelli által is hosszú évek óta…..
Sztovicska 2021.04.19 15:41:57
@JuveWinC: igen azért az uefa sincs abban a helyzetben hogy fenyegetőzzön. Nézzük már meg az elmúlt évtized bajnokok ligája sorozatait ezek a top klubok nélkül. Meg a nézettség és az egész médiaértéke milyen lett volna? Mindenképp érdekük hogy ezek a klubok bentmaradjanak. Csak most kapálóznak kicsit
Az elmúlt hetek során minden egyes Juventinóban felmerült a kérdés, mely a csapat vezetőedzőjével, Andrea Pirlóval kapcsolatban fogalmazódott meg: hogyan tovább? A témakörrel az utóbbi időszakban számos szakember és laikus, beavatott és külső szemlélő foglalkozott, ám az egyszerű szurkolókban lévő…..
Sztovicska 2021.03.23 17:28:49
@JuventusFanatikus: szerintem Gasperini igéretesebb lenne. Nagyon összerakta azt az Atalantát. Inzaghi szerintem olyan nagyon sok mindent nem tud felmutatni. De szerintem Pirlonak idő kellene meg egy középpálya
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
Sztovicska 2021.01.04 14:57:12
@JuventusFanatikus: akkor végképp nem értem cserének miért nem hozzuk vissza
Végre elérkezett szilveszter napja, és hiába nem tudjuk szokásos módon búcsúztatni ezt az esztendőt, az öröm talán nagyobb, mint általánosságban, ugyanis végre elköszönhetünk a 2020-as évtől, ami borzasztó rosszul sikerült az egész világ számára, és új reményekkel vághatunk bele a 2021-es…..
A Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis egy friss kijelentésében arról beszélt, hogy a Juventus vezetőedzőjének, a Serie A utolsó 2020-as fordulóján bajnoki veretlenségét a Fiorentina együttese ellen elveszítő Andrea Pirlónak jobb lett volna hallgatnia a mérkőzést követő nyilatkozatában, s nem…..
A Juventus a szezon egyik legjobb teljesítményét nyújtva, összeszedett játékkal 3-0-ra legyőzte az FC Barcelona együttesét a Camp Nouban, mellyel egyúttal bebiztosította a csoportelsőséget, s így a legjobb 16 közül való továbbjutás majdani nagyobb esélyét is. Az összecsapást követően mindkét csapat…..
Az olasz bajnokság lezárultával a Juventusnak már csak egyetlen sorozatban, a Bajnokok Ligájában kell helytállnia. A zebramezeseknek nem lesz könnyű feladata, hiszen az az Olympique Lyon látogat Torinóba, amely a mintegy fél esztendővel ezelőtt lejátszott első mérkőzésen hazai pályán aratott 1:0-ás…..
A Sampdoria elleni 2:0-ás hazai győzelemmel a Juventus bebiztosította zsinórban kilencedik, a klub történetének harmincnyolcadik bajnoki címét, így már egy számára semmiféle téttel nem bíró mérkőzésre látogat a Cagliari otthonába. Maurizio Sarri keretéből a már huzamosabb ideje hiányzó Mattia De…..
Sztovicska 2020.07.29 22:29:22
@GodPiero: inkább ez a megnyilvánulás a vérlázító...
Sztovicska 2020.07.29 22:41:24
@GodPiero: Ő az edzője a kedvenc csapatodnak (??). Ha tetszik ha nem. Vele lettünk bajnokok. Hiába nem tetszik neked hidd el Nedvedék nem olvassák a kommentjeidet de ha olvasnák se küldenék el a kedvedért mert ők kicsit jobban értenek hozzá mint te. Sőt. Jobb ha szokod mert jövőre is marad szerencsére mert sokan látják úgy (még hozzáértőek is), hogy vele erősebb lesz a csapat. Szóval hiába ez a primitiv stilus ezzel nem Sarrit zavarod el hanem az értelmesebb kommentelőket boszantod
Sztovicska 2020.07.29 22:42:52
A Juventus ma este a Sampdoria ellen lép pályára, és továbbra is a csapat előtt áll a lehetőség a bajnoki cím matematikai bebiztosítására, ehhez pedig elég egy győzelem, akár most a genovaiak ellen. A bajnokság őszi szakaszában, december derekán Maurizio Sarri játékosai 1-2-re nyertek Cristiano…..
A Juventus ma este az igencsak foghíjas Lazio csapatával ütközik meg, igazi rangadóra számíthatunk, hiszen a scudetto két várományosa mérkőzik meg egymással. A bajnokság őszi szakaszában Rómában a Lazio nyert 3-1-re, illetve az Olasz Szuperkupán is sikerült felülkerekedni Maurizio Sarri csapatán,…..
A Juventus emlékezetesnek aligha nevezhető produkciót nyújtott az Atalanta elleni, 2:2-es döntetlennel záruló mérkőzésen, ám a megszerzett pont rendkívül értékes, hiszen a címvédő ezzel 8 pontra növelte előnyét a tabellán, s hatalmas lépést tett zsinórban kilencedik bajnoki címe felé. A házigazda…..
A Juventus továbbra is nagyszerű formában robog zsinórban kilencedik bajnoki címe felé, miközben az üldözők egyre inkább leszakadni látszanak. A szezon első felében kitartó kihívónak mutatkozó Inter végképp kiszállt a versenyből, s már a harmadik pozíciója is kérdésessé vált, míg a Lazio előbb az…..
Sztovicska 2020.07.07 23:15:19
Sztovicska 2020.07.07 23:29:30
A Juventus 4 pont előnnyel folytathatja a bajnoki versenyt, s a címvédő a kiesés elől menekülő Genoa otthonába látogat. A házigazda a tabella tizenhatodik, még bennmaradást jelentő helyén áll, azonban előnye mindössze egy pont a kieső pozícióban tanyázó Lecce együttesével szemben. A legutóbbi…..
Sztovicska 2020.06.30 23:21:15
@babo0410: nekem már meccsek óta az a gyanúm hogy az első félidőben csak fárasztunk. a másodikban meg feljebb lépünk és jöhet a foci
A Juventus nem túl meggyőző teljesítménnyel tért vissza a pályára a koronavírus-járvány miatt szükségessé vált kényszerpihenőt követően, s az Olasz Kupa döntőjében elszenvedett fájó vereség után most a bajnoki versenyben próbálja tartani, vagy lehetőség szerint növelni előnyét az üldözőkkel…..
Sztovicska 2020.06.22 23:02:55
Sztovicska 2020.06.22 23:11:47
A Juventus múlt pénteken, a Milan elleni gól nélküli döntetlennel tért vissza a pályára, s ezzel biztosította helyét az Olasz Kupa döntőjében. A fináléra nem kellett sokat várni, hiszen a felek szerda este a római Stadio Olimpico gyepén döntenek majd a trófeáról, amely győzelem esetén az első lehet…..
Visszatér az élet Európa labdarúgásába, s ugyan egyelőre csak zárt kapuk mögött, de a csapatok visszatérhetnek a pályákra Olaszországban is. A koronavírus-járvány európai terjedése nyomán a Juventus az Inter elleni bajnoki győzelemmel kényszerült befejezni a szezont, s most az AC Milan elleni…..
A Juventus és a Chelsea vonatkozásában a pletykák legtöbb esetben Jorginho torinói átigazolásában merülnek ki, ám úgy tűnik, hogy az Öreg Hölgy valóban érdeklődést mutat Emerson Palmieri iránt. A Corriere dello Sport cikke szerint a Juventus szívesen fogadná keretébe a védelem bal oldalát bejátszó…..