Regisztráció Blogot indítok
Adatok
martiny

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barbecue Ételkészítési technika: lassú tűzön, hagyományosan 230-250F (110-120C) tartományban, de mindenképpen 150C-on belül, fatüzeléssel vagy természetes faszénnel képzett indirekt hőn, hosszan elkészített hús. A Nyárspolgár BBQ blog a barbecue fogalmát szigorúan a fenti…..
 Ugyan a hír már pár hetes, mégis megéri foglalkozni vele, mert az Androidos társadalom talán egy kicsit érdemtelenül elment mellette, valamint mert a héten új aktualitást is kapott. A Neverhood nem mai játék, 1996-ban jelent meg az igen speciális, gyurma(!) elemekből…..
Nem csak a hollywoodi színészeknek vannak "fiatal voltam, pénzre volt szükségem" típusú munkái, sok rendező is csinált olyan filmeket, amikről azt se gondolnád, hogy a fickó egyáltalán megnézné. Egyébként a színészekhez hasonlóan a rendezők sem csak pályájuk…..
A levélíró sem fordította le, és mi sem teszünk másként, mert így megmarad a sztori bukéja. A spanyolok győzelmével végződött az EB, de a fejekben még mindig ott vannak a gólok, gólörömök, és siralmak - a svéd fiúk is ott vannak a magyar lányok szívében, de szerintem már…..
Hétvégére csak örök tanulságokat kínálunk kedves olvasóinknak, akik éppen nem a Balaton Soundon vagy Hegyalján kergetik a nőket/férfiakat, mert mindenképpen összejönni és szakítani akarnak. Írjatok már igazi fesztiválozós sztorit, miért kell könöyörögni?   A nagy…..
martiny 2008.07.15 11:25:36
Mindig zavarba jövök, amikor szemét Anitákról kell olvasnom, főleg ha "nem igazán szép de nem is csúnya, és az összhatás igen kellemes" módon írják le a külsejét. A valósággal való egyezés a véletlen műve, én sosem laktam karácsonykor albérletben, én sosem…..
Hogy ennek a hétnek is legyen súlya, ezért egy harmincon túli magánéleti válságot osztunk ma meg a férfi szempontjából, akinek sikerüt a bravúr, megtetszett neki a nő, aki másnak szült gyereket, de azért vele csinált közös céget, majd jött az ősi trükk, csak sokat kell vele…..
Lehet hozni nekünk a tortákat és különböző ajándékokat, mert 2008.06.26-án lesz 1 éves a Szakítósblog. Irány a Corvintető, ahol lesz különtermünk, meg rengeteg zene, buli, persze mindez a fociEB elődöntője után. A nyár bulija biztos ez lesz, mert a korábbi sem volt kutya…..
martiny 2008.06.27 09:31:23
Mielőtt elindulnátok az esti bulira a Corvintetőre, olvassátok el ezt a szép történetet a királylányról és a királyfiról, akik megsimerkednek, néha kilovagolnak a vár melletti tóhoz, találkozgatnak, de jön a rossz tündér,  a királyfi megváltozik, és csak a hegyes kardja…..
A pénz az úr, mindig tudtam, csak nem mertem bevallani magamnak. Kis pénz, kis foci. Viszont egy helyen nem a pénz a legfontosabb, ez pedig a szakítósbuli csütörtökön a Corvintetőn. Sziasztok Szakítósok! Néha szoktam olvasni ezt a blogot. Gondoltam beküldöm a számomra eddigi…..
martiny 2008.06.25 09:04:45