Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Special

7 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Hmm. Számomra is meglepő, hogy már 3 éves ez a dal. Hogy lehet, hogy még mindig ugyanúgy tetszik?! ... Igazi "megyünknyaralni", autóvezetős, napsütéses zenebona...
Elindulok egy másik vonalban is, hogy lássátok, nem egy depressziós zenemanó írogat nektek. Kedvenc electro-house muzsika-feltalálóim között ott vannak Booka Shade-ék is. Szóljon hát tőlük a Karma car! Isteni! A video önmagáért beszél:  ..
Egy korszak, egy meghatározó dallam. Napokig cseng az ember fülében. Aztán mikor évek múltán újra meghallja, bár csak egy pillanatig, de visszajönnek az akkori érzések. Ilyen egy igazi időutazás...Romantikus estékre, a háttérben szóló lágy zenének a Delerium mindig is…..
Az elmúlt napok eseményei kapcsán nem kérdéses ki énekel most minden rádióban. Kicsit bosszantó is már, hogy a Billy Jeanen kivűl más dalt nem ismernek (?) a Jacksontól.Én ismerek.Szóljon hát egy mindig felvidító, cselekvésre késztető, örök nóta, Tündéri klippel!…..
Igen. Igen. Igényes, magyar(!!!) és egyedi. Nálam még a "csengőhang" kategóriát is elérte, anno, fél évig tudta is tartani magát, anélkül, hogy ráuntam volna. Zságer Balázs munkássága már önmagában megér egy misét, de itt vannak még a dívák is - Péterfy Bori,…..
Nem is értem miért nem ezzel kezdtem. Egész egyszerűen megunhatatlan darab, rengeteg gondolatot ébreszt, néha órákig csak ezt hallgatom. Örök kedvenc. Nagy álmom, egy egyedül eljátszhassam. Ahhoz viszont kellene pár zongoralecke :) Bennetek milyen érzéseket kelt?Hallgassuk...
Beyonce. Gyűlöltem az új stílusát. Kb tegnapelőttig. De azt mondom, aki eddig még nem adott volna neki esélyt, az legyen szíves meghallgatni az új duplaalbumot (I am... Sasha Fierce). Csak egyszer, és csak az én kedvemért. Tényleg jó. ITT meghallgathatod a mai kedvencem…..
Az új First Lady halvány sárgászöld Isabel Toledo ruhát visel a beiktatáson - kíváncsi vagyok, milyen ruha lesz rajta az esti bálon. Bár a szín nem tetszik nekem annyira, a kiegészítők zöldje nagyon (bár a képen nem látszik, a kesztyűje is zöld, akár a cipője - ez utóbbi…..
Még mielőtt megtudnánk, mi is történt Juliával egy hete, beesik Stifler mamája Candy, a napibeteg, akit már ismerünk, a Szívek és szikék egyik szereplőnője. Akkor se voltak kicsik a cickói, és hát igen, most sem azok. Gale és Bozina (ő hívja így őket, eskü!) kicsit…..
Nahát, megint itt vannak a szuperképességgel bíró kovácsjánosok, az előző évad végén ott hagytuk abba, hogy Hiro Japán múltjába teleportált, de előtte Emóval még legyakta a Sylar néven ismert Nagyon Gonosz Embert, Emo kis híján felrobbant a tér közepén, de a tesója…..
Legutóbb gigantikus török szerelmről számolt be egy olvasónk, most egy másik meséli el, hogy elment Törökországba, ahol ugyan nem robbantották fel, de kirabolták, és még a barátja is megcsalta, vagyis nem, csak úgy mondta. 1. Készül a szakítóskönyv, ezt jópáran tudjátok…..
Mai óránkon az elutazásról lesz szó. Valaki elutazik, amivel egyben zárójelbe teszi az életét, mintha színes maszkot húzna fel, szabadon csókolhat, flörtölhet. Majd hazajön. Szerencsére a párkapcsolat olyan élő dolog, hogy nem tudunk normálisan egymás szemébe nézni, ha…..
Már a földrajz sem a régi, állapítottuk meg egy régi posztban, és most is újra meg kell állapítani, hogy Görögország és Hollandia mégsincsenek olyan messze, mint ahogyan azt az EU-ban hiszik. És ez a csávó kamuzásainak a legapróbb része, hisz a "kapcsolat" alatt,…..
A szakítás mint nyelvfilozófiai aktus megmutat rengeteg érdekességet abból, hogyan gondolkodunk, illetve hogyan működik a nyelv, a teremtő, és ez esetben romboló erő. Például azt, hogy a csávót csak az árulás ténye érdekli. Sziasztok! Én nem dumát kaptam, csak egy kis…..
Special 2008.05.07 08:35:49
20 éves, szőke, kék szemű festő-rajzoló-drámaíró, aki a drámatábor után annyit elmélkedik, hogy napok alatt éveket öregszik, de az msn-ező gimnazistákra bukik. Ez borzalmas. Kedves posztíró menekülj!Sziasztok! Most már nem bírom ki, és én is megosztom veletek életem…..