Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fúróferó

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valakivel magánemberként vagy coachként párkeresési megtorpanásokról beszélgetünk, végső soron mindig eljutunk az egyik legfontosabb kérdésig: Mi az, amit már most megtehetsz, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb társat? Az alábbiakban 10 olyan lépést gyűjtöttem össze, amelyek hozzásegítenek…..
fúróferó 2017.04.09 09:55:01
@Cene Judit: Nőként jól látod ,hogy nem minden a modell alkat.3-4 hónapja egy elkeseredett hangulatomban regisztráltam egy társkereső oldalra.Fotó ,profil ahogy kell.Néhány nap múlva egy gyönyörű,intelligens és okos nő rám talált és kiválasztott.Pedig talán találhatott volna "modell" alkatú férfit is.Kérdeztem is miért pont én? A történetünk annyira romantikus és szép,hogy legszívesebben leírnám a történetünket okulásul akár a túl válogatós nők,akár az önbizalomhiányos férfiak számára. 350 km-re lakunk egymástól,Az első virtuális jelentkezés után 12 nappal egy csokor virággal megjelentem a hölgy ajtajában.
Innen jelentem:azóta már több találkozónk is volt és tombol a szerelem közöttünk ,soha nem hittem volna,hogy ez velem előfordulhat,kiválasztott lettem.
Elgondolkodtatónak közlöm az olvasóval:69 éves ,164 cm,72 kg kicsit őszes hajjal élek.A nálam fiatalabb,kigyúrtabb,szőkébb de magára maradt uraknak üzenem,van élet és szerelem 30-on túl is.