Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KMartin01

27 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gerard Piquéval a héten interjút készítettek, és a GOAT esetleges visszatéréséről beszéltek a Camp Nou-ba. Lionel Messi szerződése néhány hónap múlva lejár, és úgy tűnik, senki sem tudja, hova megy a király. Pique beszélgetett Messi jövőjéről és arról, hogy egy esetleges visszatérés milyen lenne a…..
KMartin01 2023.03.15 16:49:54
@Robi71: én is :)
KMartin01 2023.03.15 16:50:19
A saját magát lépten-nyomon hazafinak beállító Orbánt valójában egyáltalán nem érdekli Magyarország és a magyar nép sikere, jóléte vagy épp biztonsága, pusztán csak a saját korlátozások nélküli hatalmának a hosszú távon való biztosítására törekszik. Azonban egyetlen diktatúrát sem lehet fenntartani…..
Az utóbbi hónapokban több felmérés is készült, melyek mind egyértelműen a Fidesz győzelmét előlegezték meg. Nemzetközi szinten is nagy eredményt el, hiszen nehéz mondani még egy országot az EU-ban ahol ekkora támogatottságnak örvend egy párt. Akár kétharmados győzelmet is arathatnak a teljesen…..
Akik még nem ébredtek rá arra, hogy a saját magát hazafinak beállító Orbán a kollaboránsaival együtt Magyarország és a magyar nép ellen tevékenykedik, azokat az állampártnak az elmúlt években a piacok újraosztására irányuló tevékenységei talán már meggyőzhettek, legyen szó a trafikok…..
Egy magángyűjteményből kerül a Szépművészeti Múzeumba Pierre-Auguste Renoir Fekvő női akt című festménye – jelentette be Orbán Viktor kedd délelőtt. A néhány hónappal ezelőtti Van Dyck-festmény (Stuart Mária Henrietta hercegnő esküvői portréja) után érkező újabb neves műalkotást 3,5 milliárd…..
Szkopjei sajtójelentések szerint Oliver Szpaszovki hétfőn közölte: az észak-macedón hatóságok minden szükséges dokumentumot átadtak az Interpolnak. Az észak-macedón kormány szerint a volt kormányfő felelős azért, hogy jobboldali tüntetők megrohamozták a szkopjei parlamentet 2017. április 27-én.…..
CHAVEZ ÖRÖKSÉGE Hugo Chávez elnök 1999 és 2013 között egy 21. századi szocialista rendszert épített ki Venezuelában, amely azonban demokratikus alapokra épült, és alapvetően annak keretén belül működött. Politikája eredményei a kétezres évek közepétől váltak jól láthatóvá: a szegénység aránya a…..
Figyelmeztette a kancellárt, hogy már nem tűrheti tovább „Orbán gazemberségét”. Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán osztotta meg a német kancellárnak írt levelét. Jelezte, régebbi vitáik ellenére, nagyon sokra tartja azt, amit Angela Merkel Németországért és az erősebb Európáért tett és…..
Optimum - Beszéljük csak meg... 2019.02.05 17:02:58
Optimum - Beszéljük csak meg..
 A hírek szerint szilveszterkor Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében két mátészalkai tűzoltó másodfokú égési sérüléseket szenvedett munka közben, mert – tűzoltói vélemények szerint legalábbis – nem volt megfelelő a ruházatuk anyaga.   A szolgálatparancsnok égett meg legsúlyosabban, egyértelműen a rossz,…..
  Az utóbbi időben – minden bizakodás és ígéret ellenére – egyre vállalhatatlanabbá válik a munka osztályunkon, mind emberileg mind szakmailag. És mivel lassan minden egyes műszakban azt érzem, hogy a rendszerszintű hibák miatt a saját bőrömet viszem a vásárba, ezért néhány napi szinten felmerülő…..
Orbán Viktor miniszterelnök Budapesten, a Karmelita kolostorban fogadta Mario Zenari bíboros, szíriai apostoli nunciust, akinek átadta a magyar kormány szíriai humanitárius segítségnyújtásáról szóló okiratot - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke kedd…..
Rüsselsheim. Az Opel egyike a világ leggazdagabb hagyományú járműgyártóinak, idén ünnepli autóépítésének 120. évét. 1899-ben – négy esztendővel a cégalapító Adam Opel halála után – indította be Sophie Opel a gépkocsik előállítását, Carl, Wilhelm és Friedrich fiai tanácsára. Ami a Majna melletti…..
Másodfokon is megnyerte a pert Hadházy Ákos Bayer Zsolt ellen, melyet személyiségi jog megsértése miatt indított! Hadházy két bejegyzést kifogásolt. 2017. október 31-én Bayer Zsolt arról írt, hogy ha Simicska így bedobta a gecizést, akkor „át lehet vonulni a városon egy transzparenssel, amire az…..
Magyarország jelenlegi gazdaságpolitikája egyszerre tükrözi Orbán hatalmi céljait a magyarokjogfosztott alattvalókká való degradálásán keresztül, és Orbán gazdasági céljait a magyarok olcsómunkaerőként való kizsákmányolásán keresztül. Ezt még inkább megerősíti a "Rabszolgatörvény" néven elhíresült…..
A következő évtizedek egyik legégetőbb társadalmi problémáját a nyugdíjak helyzete fogja kirobbantani. DE, pontosan miről is van szó? Ahhoz, hogy megértsük, ezt az egész dolgot, vissza kell mennünk az időben egészen az ókori zsidóságig. Abban az időben hogyan is működött a „nyugdíj” intézménye? A…..
KMartin01 2018.11.13 17:45:25
@nyikk: miért is?
Fotó:riavrn.ru Kásler Miklós az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere jelentette be, hogy olyan onkológiai kutató központokat hoznak létre ahol, a magyar és orosz kutatók dolgozhatnak együtt. -írja a RIA Voronezh.Az így létrejövő onkológiai intézetnek lesznek kirendeltségei Budapesten,…..
A Magyar Honvédség által megvásárolt Airbus A319-esen érkezett a magyar kormánydelegáció kedden Izraelbe, ami azért érdekes, mert Simicskó István és Lázár János is azt hangsúlyozta korábban, hogy az AirBerlintől megvásárolt két Airbus nem kormánygép, hanem csapatszállító lesz. Havasi Bertalan,…..
Optimum - Beszéljük csak meg Bebizonyosodott, hogy EURÓPÁBAN van hely ahol, választási program nélkül és nem túlzok, ha azt mondom, kormányzás nélkül országgyűlési választást lehet nyerni. A gyűlölet és a félelemkeltés, felülírta a rendkívüli problémákat az oktatásban az…..
Újabb gyalázatkampányt indít a Fidesz Soros György ellen, ezzel tovább folytatják a műbalhéjukat. Az Origo nevű propaganda lapban kedden hoztak nyilvánosságra a kormány újabb őrült „tervét”. Olyan javaslatot tárgyalnának, meg amely lehetővé tenné Soros György kitiltását Magyarországról. Az előbb…..
Kedd délután a 444 szerkesztőségének lépcsőházi külső bejáratánál, egy operatőrhöz hasonló személy volt jelen aki a kaputelefonon kereste a számokat. A kifele tartó 444-es szerkesztő megkérdezte kit keres, mire azt felelte, hogy a 444-et és a közmédiától jött. Az épületet elhagyó személy elmondta a…..
Theresa May bejelentette, hogy előrehozott választások lesznek Angliában. Ezt a kormányfő azzal magyarázta, hogy stabilitásra és biztonságra van szükség az Európai Unióból való kilépés lefolytatásához. May szerint az ellenzék gyengíti az egységet és ezáltal az ország tárgyalási pozícióját és erejét…..