Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ashőfelhő

21 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy kicsit lemaradtunk időben, de aki tovább szeretne tájékozódni az ügyben látogasson el a ballairma.blog.hu-ra...
 Az új igazságügyi szakértői vélemény szerint a gyilkosságot jóval később követték el, mint azt eredetileg feltételezték, az új időpontra viszont az édesanyja megölésével vádolt fiúnak komoly alibije van. Hétfőn terjesztem Balla Irma fiának újabb szabadlábra…..
 Fordulat várható a tavaly áprilisban brutálisan meggyilkolt debreceni önkormányzati képviselőnő ügyében? A napokban ugyanis új, az eddiginél részletesebb igazságügyi szakértői vélemény került elő. Jelenleg az ügy egyetlen gyanúsítottja, az asszony fia előzetes…..
Mégsem éjjel ölték meg Balla Irmát  Nem éjjel, hanem késő este ölték meg Balla Irma debreceni önkormányzati képviselőt még 2007 áprilisában - ez derül ki egy új szakértői véleményből. Márpedig a fiának, akit a gyilkossággal gyanúsítanak, estére van alibije. Idén…..
  Fordulat előtt a Balla-ügy? Hiába próbált védekezni Balla Irma, a gyilkos lefogta, és csak ütötte, ütötte – derül ki a legújabb, az eddiginél részletesebb igazságügyi orvosszakértői véleményből. A néha képviselő telefonja is beszédes. Április 6. késő…..
A néhai képviselőnő mobiltelefonja lehet a kulcs a Balla-ügyben. A készülék eltűnt a gyilkosság éjszakáján és a város másik feléből került elő – a föld alól. Aki elásta, valószínűleg a politikus megöléséről is sokat tudna mondani… A néhai képviselőnő…..
2007. április 7-én találta meg Balla Irma fia a saját házukban agyonvert édesanyját.  A képviselőnőt valószínűleg 2007. április 6-án, az esti órákban gyilkolhatták meg. A rendőrség a halál beálltát április 6. 17.00 és másnap hajnali 1.30 közé tette, ami szakmailag…..
A hatóságok végre engedélyezték a közvetlen kapcsolattartást: egyszeri alkalomként, ügyész jelenlétében és csak a húgának. De legalább ő tudott vele beszélni.Bár korábban a nyomozó hatóságok megtiltották, hogy S. Sándor bármilyen módon érintkezzen a családjával, a húga…..
Fel van háborodva a meggyilkolt fideszes képviselőnő, Balla Irma fia, amiért anyja megölésével gyanúsítják. A fiatal egyetemista alibije úgy tűnik, megdönthetetlen. Sándor pedig el van keseredve, mert anyját elvesztette, mert ártatlanul ül és mert az egzisztenciáját is…..
Én 2006. december 29-e óta ismerem Sanyit. Nagyjából egy éve járunk együtt. Igazából csak ismételni tudom az előttem leírtakat, miszerint Ő egy nyugodt természetű, mindenféle erőszakos megnyilvánulástól mentes, türelmes ember. Én is csak azt tudom mondani, hogy Sanyi…..
Csalódást kell okoznunk azoknak, akik további fejleményeket reméltek a rendőrségtől:A múlt szerdai meghallgatást Magyar György ügyvéd berekeszttette, mert a nyomozók a szakértői véleményekről akarták faggatni Sanyát, azokról a szakértői véleményekről, amiket a mai napig…..
– Csak egy sírhant fölött mondhatok köszönetet édesanyánknak a bátyám helyett is – fakad sírva a fiatal építészmérnöknő, a meggyilkolt Balla Irma lánya. – Budapesti lakásunkból vitték el a testvéremet. Szörnyen sápadt és ijedt volt. Elmondtam a…..
Meg nem erősített információink szerint az áldozat körme alatt talált két különböző vérminta DNS vizsgálata folyamatban van (már fél éve, hiszen az ország egyetlen alkalmas laborjában ennyi a várakozási idő).Az eredmény heteken belül várható.Laikusként a vizsgálat…..
A sajtóban megjelent információk hatására több internetes fórumon felmerültek bizonyos kérdések, amik az események és a nyomozás logikáját feszegetik. Többen igyekeztünk ezeket a kérdéseket legjobb tudásunk szerint megválaszolni - és tesszük ezt a jövőben is. Most álljon…..
Miután Sanya jelentette a bűnesetet, a rendőrség kivonult helyszínelni. Néhány rendőr úgy ítélve meg a helyzetet, hogy Sanyát nem viselte meg nagyon édesanyjának kegyetlen meggyilkolása - már akkor elkönyvelte, hogy ő a gyilkos (vagy megfelelő baleknak tartotta ahhoz, hogy a…..
"Rettegés az életem, mert a gyilkos még szabadlábon van. Sanya erre sosem lett volna képes! Csak bűnbakot, nem tettest talált a rendőrség" – meséli zaklatottan S. Vanda, a Balla Irma meggyilkolásával gyanúsított S. Sándor testvére. A tavaly áprilisban brutálisan…..
Köszönjük mindenkinek, aki eljött ma délelőtt Balla Irma sírjához, és gyújtott egy mécsest a fia nevében. Köszönjük annak a több, mint 30 embernek, akik kiálltak Sanya ártatlansága mellett, és a sajtó képviselőinek, hogy hangot adnak a véleményünknek!..
Május 4-én, Anyák Napján fia helyett családja és fia barátai gyújtanak mécsest Balla Irma sírjánál! Mindenkit, aki hisz Sanya ártatlanságában szeretettel várunk, hogy csatlakozzon hozzánk vasárnap 11 órakor a debreceni Köztemető főkapujánál...
A meggyilkolt debreceni képviselőasszony, Balla Irma fia szerint a rendőrség továbbra sem tudja, ki ölte meg édesanyját. Éppen ezért őt gyanúsították meg a brutális tettel. A rendőröknek ez volt a legegyszerűbb megoldás. Az előzetesben lévő fiatal fiú szerint se indíték, se…..