Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flikket

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A köztévé tudósítója 12 év után döntött úgy, hogy otthagyja az MTVA-t. Aki ismer engem, vagy hallott már előadást tartani, esetleg követi a Facebook-oldalamat, az pontosan tudja, hogy mit gondolok például a menekültválság kezeléséről és számos más dologról, ami az országban zajlik. És hogy ez nem…..
Flikket 2017.04.06 15:25:12
@Trackers: A ballibek osztanak meg??? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Maradt még olyan agysejted amit nem Habony Árpád irányt?
Flikket 2017.04.06 15:29:44
@Trackers: Ezerszer inkább a migránsok, mint a Fidesz maffia.

A migránsok többsége becsületes ember, akik csak a hasznunkra vannak, ti Fideszek pedig csak lopni és uralkodni akartok, kivétel nélkül.
Flikket 2017.04.06 15:53:01
@Ballib Cenzúrázók Réme 26: Engem személy szerint egyáltalán nem zavarna, ha akár a lányom, akár a fiam, bármilyen más nemzetiésgű, etnikumu, vallásu emberrel jönne össze, ha az az ember egy becsületes ember.

Ha viszont Fideszessel jönne össze, akkor kitagadnám. Persze nem hülye és nem agymosott egyikük sem, talán még nálam is jobban undorodnak a Fidesz maffiától, így ez a veszély szerencsére nem fenyeget.

Én inkább tőled kérdezném, hogy te mit reagálnál, ha a 16 éves lányodnak egy 60 éves KDNP-s politikus udvarolna, esetleg úszni küldenéd, ahol megerőszakolná a Fideszes alpolgármester Kiss László, vagy esetleg savval öntené le Mikoa István unokaöccse, aki ellen meg is szüntetné az eljárást a Polt Péter vezette ügyészség? Vagy mit tennél, ha a fiadat egy baltával verné agyon a kollégiumi szobatarása, majd ezt követően Orbán Viktor szabadonengedné, ahogy tette azt Ramil Safarovval?