Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Index.hu.hazudik

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A torzított gitár alap a rock és a metal muzsikák berkein belül, a legtöbb dalt nem is lehet elképzelni nélküle. Persze, mint tudjuk, a nóták java része akkor jó, ha anélkül nélkül is megállja a helyét, de azért csak úgy szeretjük, ha odadörren a gitár, sőt, ha lehet, akkor…..
A CEU felfüggeszti a regisztrált menekülteknek és menedékjogot kérőknek szóló oktatási programjait, a programok weboldala már nem elérhető az egyetem weboldalán. A most felfüggeszetett programban csak legálisan Magyarországon tartózkodó menedékkérők, menekültek vehettek részt. A programban oktatók…..
Index.hu.hazudik 2018.08.29 09:10:23
@szemi90: dehogy nem. Pont úgy ki lehet baszni őket innen ahogy amerikaból is kibasznak bárkit
Minden héten kapok levelet gerincbetegektől, akik megírják, hogy porckorongsérv műtét előtt állnak, és megtalálták a műtétes blogbejegyzéseimet és kérdezik hogy vagyok. Én jól vagyok, nem fáj semmim, de mindenkinek megírom, hogy ne hasonlítsa az esetét se hozzám se másokéhoz. Minden gerincbeteg…..
Amit Marcon és Conte mondott a brüsszeli részleges csúcson, az nem sok jót ígér Orbán Viktornak. A migráció kapcsán az Európán belüli szabad mozgás, sőt az egész EU jövője a tét. Ha a hagyományos pártok fenn akarnak maradni, hogy befolyásolják a földrész sorsát, akkor át kell venniük a…..
Az előző részben röviden megnéztük a kaposvári, debreceni, egri, győri és tatabányai színházat, most pedig folytatjuk további vidéki nagyvárosok kulturális központjaival.   Békéscsabai Jókai Színház   Békéscsabán 1840 óta adnak elő színpadi műveket, ám kezdetben csupán vándortársulatok léptek…..
JogÁsz Jellemlovagok 2018.05.21 21:09:59
„Ilyenek vagyunk” – nyilatkozta Fodor Gábor egy interjúban. Tényleg ilyenek vagytok, de nem kéne erre büszkének lenni. Nulla tömegbázis, majdnem nulla párttagság, eredmények nélküli követelőzés, teljesítmény nélküli pénz-szerzés, igen, ti ilyenek vagytok. Kép: HVG Mert azt ne higgyétek, hogy a…..
Az április 8-i választás óta eltelt 1 hónapban a legtöbb cikk azzal kapcsolatban született, miszerint a vidék, legfőképp pedig a kisebb városok és községek döntötték el a választást - a vidéki városok véleményét elnyomta a falvak lakóinak “tájékozatlansága és tudatlansága”.Jelen bejegyzésünkben az…..
Index.hu.hazudik 2018.05.13 20:54:10
@nick papagiorgo: örülök hogy valaki érti és érzi hogy mit akarok mondani a vér béna fogalmazásom ellenére is.
Index.hu.hazudik 2018.05.13 20:28:55
@Lévai András: Kedves András, legyünk végre őszinték és mondjuk ki: a migrációs témának nincs és nem is lehet ellenszere, nem is szabadna beszélni róla abban az értelemben ahogy a baloldaliak vagy liberálisok teszik. Nemzet és élet ellenes. Ebben az országban egy liberális kemény magon kívül senki az ég egy adta világon nem akar látni se niggereket se arabokat ebben az országban. Alapvetően nem azért mert a magyar xenofób és rasszista, hanem mert érzik, tudják, hogy az a vége ennek az országnak. Ki kell mondani hogy Robert Fico, szocialista, baloldali ember létére sem akar bevándorlókat látni Szlovákiában. A magyar szocialista érzelmű szavazók sem akarnak, ahogy az itt élő zsidó liberálisok sem. Az ellenzéki oldalon egyedül Schiffer értette ezt meg, az SZDSZ zsidók még ezt sem értették, Köves Slomó viszont igen.
Mondjuk ki, a választók kibaszott nagy többsége nem akarja megváltoztatni se a hagyományainkat, kultúránkat, szokásainkat, vallásunkat etc etc A status quo marad, az emberek csak jobban, könnyebben szeretnének élni. Se a DK, LMP, Együtt, PM vagy Momentum nem beszélt másról mint ideológiáról. Ráadásul olyan ideológiáról ami a gyakorlatban megbukott. Nem kérnek belőle az emberek. Leszarják hogy mit gondol Brüsszel vagy Luxemburg. A magyar emberek 90% most is halálbüntetés párti. Teljesen jogosan, és nem azért mert maradi bunkó, hanem mert a szemet szemért elv az, ami minden ideológia és pártos faszkodás és bármilyen izmus nélkül is működik. Amíg a magyar baloldal nem eszmél rá arra hogy hazafiként is lehet valaki baloldali, addig nem fog nekik babér teremni, de arra sem vevők a népek hogy adjunk mindenkinek anélkül hogy adnának valamit érte. Alapjövedelem? Mekkora orbitális faszság. Senki nem azért dolgozik és fizet súlyos adókat hogy azt a baloldali faszkalap politikusok újra elosszák a mindenre alkalmatlan és ostoba lumpen-prolik közt. Isten ( nem kötelező hinni ) Haza, Család az utóbbi kettő nélkül Magyarországon nincs élet, se civilként se politikusként. A választási eredmény is ezt bizonyítja. A liberális balos lózungok az egyénről, a melegség a másság dicséretével, a jutalmat a semmiért politikával nem eladható termék hála Istennek ebben az országban.
Ha a Fidesz átlépi a vörös vonalat, amihez már közel jár, akkor szedheti a sátorfáját az Európai Néppártnál. Macron és Orbán jövőképe Európáról: tűz és víz. Orbán akkor is csak a kleptokráciát próbálja leplezni, amikor az új kereszténydemokráciáról papol...
Index.hu.hazudik 2018.05.13 18:30:26
@M_R: Neked nem gyanús hogy Ti nem tudtok választásokat nyerni? Talán azért mert a DÖNTŐ többség tisztában van azzal hogy seggfejek vagytok, a tehenészektől a mérnökökig.. Neked ez eddig nem tűnt föl?
"Élő rendőrkordon vette körbe Szenn Pétert, a Horvátországi Református Keresztyén Kálvini Egyház püspökét, Huszár Pált, a Magyarországi Református Egyház Zsinatának világi elnökét, és Gér Andrást, az egyház zsinati tanácsosát, hogy ép bőrrel hagyhassák el az Országház épületét." Gér András így…..
Magyarország a GDP jó egy százalékát bukhatja 2021-től a közösségi jog megsértése miatt. A magyarok pontosan tudhatják, mi is az az illiberális demokrácia, mert már átélték a szocializmus idején. Amikor a krokodil mosolyog: átmenetileg barátságos képet vág Orbán Viktor...
Index.hu.hazudik 2018.05.11 08:30:23
@sZulamith: hol dolgozol hogy nem tellik rá? 4 órában kisállat tenyésztőként Bivalybasznád környékén 3 cső kukoricáért??? Lehet váltanod kellene nem???
  Harmadik epizódjához érkezett a Westworld második évada az HBO-n. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód legfontosabb eseményeit...
Index.hu.hazudik 2018.05.09 15:10:01