Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mégnemtudom

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szakítósblog lelkisegély-szolgálat ma feladat megoldani ezt a nem egyszerű történetet, amiben van egy elhagyott anya+gyerek, egy nyuszikat kúró csalfa férj, és egy le nem zárt történet. Tessék segíteni. Innen loptam a képet Hali! Tulajdonképpen nem is tudom, hogy én most…..
Erről a történetről nem tudom eldönteni, igaz-e vagy sem. Mert annyira hihető, hogy a gyerekkori szerelmet egy szopásig viszontlátni. Döntsétek el, hogy igaz vagy kamu a sztori. Végre van értelme a fiúszopat, lányszíb címkéknek, pedig biztos sokan kételkedtek benne, hogy semmi…..
Az általános iskolai nagy szerelmek mindig észrevétlenek maradnak, és a rút kiskacsákból is mindig csodaszép hattyú lesznek. A nem-összejövés is a szakítás egyik formája?  Egyik este a haverokkal buliba indultunk. Nem a szokásos, tivornyázós-berúgós este volt, hanerm…..
A szexuális libidók összehangolása nagyon fontos egy kapcsolatban, nemrég olvastam ki Abby Lee Hol jár az eszem című könyvét. De jól értem, hogy a lány szerint a napi háromnak elégnek kellett volna lennie, és a fiú ennél többet akart, amire ő már nem volt képes? Mert azért az…..
20 éves, szőke, kék szemű festő-rajzoló-drámaíró, aki a drámatábor után annyit elmélkedik, hogy napok alatt éveket öregszik, de az msn-ező gimnazistákra bukik. Ez borzalmas. Kedves posztíró menekülj!Sziasztok! Most már nem bírom ki, és én is megosztom veletek életem…..
Csak az ORTT meg ne büntessen, hogy főműsoridőben ilyeneket erkölcstelen és bizarr szösszeneteket sugárzunk: ..
mégnemtudom 2008.04.29 19:54:42