Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Behemoth_the_cat

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Speak, a magyar rapper 2003-ban, többek között Takács Tamás és Bebe közreműködésével követte el a Stop the War című nótáját, ami a gyerekes szöveg mellett leginkább elképesztően tré angolsága miatt lett az internetes népművészet egyik kedvence, hovatovább, korai sarokpontja. A jí, kommon beépült a…..
Gileadban szívás nőnek lenni, ez fix. Ha termékeny van, akkor vérvörös ruhás, apácafityulás Szolgálólány leszel, és szülsz az arisztokráciának. Ha nem, akkor Márta leszel, egyfajta házvezetőnő, szürke zsákruhában takarítasz és főzöl, azaz töltöd be a női princípium többi részét, vagy meddő feleség…..
Behemoth_the_cat 2017.05.04 16:10:17
@dr. v.b.1990:

Mint eredendōen "vidéki", megkérdezném tōled, hogy mi bajod is van a vidékiekkel? Jobban elnyomják "vidéken" (egy ország, ahol a fōváros kivételével mindenki "vidéki") a nōket? Akkor elmondanám neked, hogy ha valahol, akkor Budapesten van a legtöbb elidegnedett, egomániás, agresszív proli bunkó. Elég kimenni az utakra.
8:40 Felvonulók kérték 2017.04.23 11:47:57
(A 8:40 is tüntetett, és a végén őszintén kétségbe esett) Igen jó hangulatban zajlott a kutyapárt démója, a tüntetők kifordították az idióta NER világát, poén csattant poénra, ezrek búcsúztak röhögve Viktorovics Orbántól, aki visszahívta az oroszokat az országba. A tüntetők beszélgetéseinek…..
Egymástól függetlenül gyalulta a betonba a fideszeseket és a civilekre vonatkozó törvényüket két politikusnő. Mindketten alaposan felhúzták magukat és a rendszerre borították az asztalt.  ..