Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F.K.

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kamaszkorú államiságra visszatekintő Szlovákiában már tilos a magyar név a magyar tankönyvekben, a városok elnevezésénél. Nyilván nem áll meg itt Európa talán legdegeneráltabb kormánya. Kérdés, hogy a pozsonyi kiflit mikor tiltatja be Szlovákia második…..
F.K. 2008.04.30 10:56:31
Olvasgattam a párbeszédeket, és úgy látom, a sorok közt van elrejtve mindaz, ami miatt az ország ilyen helyzetbe került. Magyarországon még mindig szélsőséges, aki kimondja, hogy szeretem a hazám, és tenni akarok érte, míg a világ legtöbb országában erény. Sajnos az itt olvasott vélemények erősen RTL Klub, TV2, és MTV ízűek, pedig, akik blogokba írnak, biztos használják az internetet mint hírforrást is. Javaslom, mielőtt a nemzetieket összehasonlítaná bárki is Slotával -egy nemlétező állam, nemlétező vadmalacával-, olvassanak kicsit bele néhány nem globalista eredetű hírportálba. Igaz, ezek egy részén teret kapnak a faji, vallási, ultraradikális emberek is, de ha valakinek van némi ideje, és kellő rálátása, bele láthat a lényegbe. DowNLoad jól látja, valóban -még a globalista nézetű gazdasági elemzők is 2009. 2010. körül éhséglázadásokat, gazdasági világválságot jósolnak. A nemzetközi spekulatív hatalom és gazdaság ugyanis úgy működik, hogy teremti, teremti a pénzt, ami mögül elfogy a valós fedezet. Amikor ez az arány kritikussá válik, háborúkat, forradalmakat kell szítani. Ilyenkor -számukra ideális esetben- megnő az elpusztult javak listája, ami utánpótlást, valós értéket, termelést eredményez, tehát ismét kerül fedezet a spekulatív pénztőke mögé, és lehet tovább spekulálni. Ilyenkor kell a jó öreg módszerekhez nyúlni. A már sikerrel megosztott társadalmakban feszültségeket generálni, a jó öreg rasszizmust szítani, vagy népeket, népcsoportokat rabszolgaságba szorítani, miközben kínálják számukra a dühödtség receptjeit, és irányait. Akkor már csak egy szikra kell, és...
A történelem számos ilyen példát mutat, csak tekintsünk vissza!
Slota egy szerencsétlen színész, vagy inkább mellékszereplő, egy hatalmas globális színjátékban. Egy lehetséges következmény lehetséges provokátora.
Érdekességként említem, hogy a szlovákok jelentős része egyetértene a régi "Nagymagyarország"-gal, mivel tudják, hogy úgy volt egész, és teljes az ő létük is. Ebben az országban természetes szimbiózisban éltek a népek, és kiegészítették egymást termékeikkel, gondolataikkal, képességeikkel.
Ez az állapot persze akkor lenne számukra különösen kívánatos, ha a jelenlegi Magyarország olyan állapotban lenne, amihez érdemes tartozni. A belpolitika, a gazdaság, a kormányzat, a jogrendszer, és még sorolhatnám, kipukkant, mint egy rossz lufi. Ezt kell helyreállítani, és megszűnnek a Sloták, meg az egyebek a környezetünkben...
F.K.