Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy János Nadzsi1

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Szigetszentmiklósi Önkormányzat! „Tisztelt” Polgármester Úr!   Mint Ön és Hivatala is talán tudja Szigetszentmiklós és Csepel-sziget egyik legnagyobb problémája, hogy nem megoldott a közlekedése! Hogy úgy engedtek ide néptömegeket, hogy nem teremtették meg fogadásukra az…..
Nagy János Nadzsi1 2018.04.05 10:44:41
Szia Csaba!
Elkezdtem tavaly ezt a témát pedzegetni. Az alábbi vlogbejegyzésemre érkeztek is további lakossági megkeresések. Viszont elakadt egy ponton.
youtu.be/3_nKmp1_lw8
Úgy gondoltam, hogy kivárom a parlamenti választást, mert nem akartam, hogy ez is kampánytéma legyen (habár Stefanikon kívül más nem említette ezt a kereszteződést).
A gond az, hogy ez a körforgalom kiépítése még nem oldja meg a problémát, mert a forgalmat megfogja a híd túloldalánál lévő kereszteződés, sajnos. Azt olcsóbban szélesítéssel lehetne megoldani, de jó lenne ott is egy körforgalom. Jelenleg ennyit mondhatok el a publikus részből. Ha esetleg van véleményed, vagy beszélnél erről velem (személyeskedéseket elkerülve), állok elébe. Mindenképp akarok vele foglalkozni, de csak a választás után, addig úgy döntöttem, hogy kivárok vele. Az aláírásgyűjtést nem adtam fel, de nem szerettem volna, ha ezt is kampánytémává teszik, így úgy gondoltam, hogy várok vele. A számom: 06-20-491-99-07
Nagy János
2017 Május 31-én rendes és nyílt képviselőtestületi ülést tartottak Szigetszentmiklóson. Ez az ülés gyakorlatilag unalomba fulladt volna, ha nem történik már megint egy megdöbbentő és felháborító esemény!   Mint sokan tudják Józan doktor Úr hatalmas praxisa megüresedett az elismert orvos halála…..
Nagy János Nadzsi1 2017.06.02 13:11:21
@Ajtony: elég szomorú, hogy értelmezési problémája van, hiszen ha én hívtam volna ki médiát abból a célból, amivel megvádol, akkor abban az esetben úgy cselekedtem volna, ahogy azt ön is kimásolta (ergo mindet kihívtam volna). Értelmezés kérdése.
Még mindig szomorúnak tartom, hogy önt a tévé jelenléte jobban zavarja, mint maga a probléma.
Ha helyi lenne, vagy jelen lett volna az ülésen, akkor a többi fikciójára is tudná a választ. Így az ön kommentjét csupán trollkodásnak tudom vélni. Ha pedig önfényezés célból cselekedtem volna, akkor már rég megosztottam volna a saját internetes felületemen az ügyet... Ezt ugye (még!) nem tettem meg, de az ilyen támadó hozzászólók miatt, lehetséges, hogy meg is fogom tenni, pont azért, hogy az ilyen rosszindulatú véleményezők is képben legyenek...
Önnek ezek szerint nem gond egy ilyen múltú orvos, azért én nem kívánom, hogy az ön feleségét, lányát, édesanyját ilyen orvos kezelje...
Mint írtam, nem hívtam ki egyetlen egy médiumot sem. Pont ezt próbálja a kedves kormányoldal rám fogni, ahelyett, hogy azok, akik itt kritizálnak, azzal foglalkoznának, hogy a testület jól döntött, pontosabban a polgármester, mivel a tények tudatában (amit a helyszínen tudhattunk meg pontosan!!! hiszen a doktor úr válaszai előtt csupán csak a gyanú merült fel) szerintem teljes mértékben jól cselekedett.

én maradok tisztelettel: Nagy János
Nagy János Nadzsi1 2017.06.02 09:42:40
T. Ajtony!
A testületi ülésen derült ki, hogy ugyanarról a személyről van szó, hiszen a kérdésre ott adta meg a választ. Éppen ezért lett a napirendi pont is levéve! Ergo mindannyian ott szembesültünk a tényekkel!
Az eset praxisjog átadással történt volna, nem pályáztatással. Ezért fordulhatott ez elő. A fél évre megbüntetett doktor ezt említette is, hogy akitől átvette volna, az tudott arról, hogy ő kapott büntetést.
Tényleg gusztustalan dolog az utolsó pillanatban meghozni a helyes döntést.... (?)
Elárulok egy titkot, ha már meg is neveztél kérdéseddel: aznap reggel tudtam meg a fél éves büntetést is, amiről addig senkinek nem volt információja. Illetve az ülés után jutott hozzám az orvosi kamara álláspontja is a büntetésről.
Remélem kielégítő volt a válaszom. Gondoltam, hogy egyes személyek majd ilyenbe kötnek bele, és nem a tények fogják zavarni, hogy ilyen előfordulhat.
Szerintem a testület a legjobban járt el. Ha én ezt politikai okokból cselekedtem volna, akkor én nem csak a tévét, hanem az összes médiát meghívtam volna, akik annak idején beszámoltak az esetről. Nem tettem, hiszen nem a politikai cél vezérelt. Aki ismer, az tudja. Az ismeretlenek pedig mindig fognak ilyeneket írogatni a neten, mint pl. most te is... Amúgy eléggé borzasztó számomra, hogy egyeseket az zavarta, hogy jelen van a tévé, és nem a tények zavarták meg. Ez is furcsa hozzáállás szerintem.