Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nbt-gergo

11 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hatalmas bástyának is nevezhetném a siófoki víztornyot, a körülötte lévő várfalról nem is beszélve... :) (posztfüggetlen update: semmi közöm a tf rekihez, elte sportszervező hallgató vagyok. :D) ..
 sorry for disturbing u all night long.. :Dezzel a videóval végre felfedjük a rejtélyt, hogy mi is az a B terv. innentől egyértelmű, hogy miért mondjuk 6 hete, hogy kerüljük a B tervet... (a rejtély felfedése 50 mp-nél történik, ha vki már nagyon türelmetlen...) ..
héé:)nagyfőnök einstandolta a fejkamerát a hétre (kitől mástól kéne elkérni a kamerát, mint a nyárfalóktól. nekik biztos nincs szükségük rá. :D), úgyhogy kényszeroffolás lesz a feladatokkal részemről. csütörtökön kapom elvileg vissza, onnantól valósítom majd meg újra…..
előtteközbenééééss... :D..
siófok-kiliti, körforgalom, gergő, gyomlálás. továbbá, aki először kommenteli, hogy kitől vannak az idézetek a számban, az vendégem 1 üdítőre:) ..
az én szememmel valami ilyesmi.. :) ..
mondhatnám, hogy a kenyérsütés a specialitásom és már a szomszédok is hozzánk járnak péksütiért.. de hazudnék:D mindenesetre a kenyeret sikerült megsütni, a balaton forma is stimmel, az eladásról készült videót pedig itt láthatjátok:) képek a sütésről: aki a…..
sziasztok:)kevesebb, mint 1,5 óra van vissza a szavazás lezárásáig, így addig a feladatposztoknál újabb posztokat inaktívvá tettük, megkönnyítve mindenki dolgát, hogy a megfelelő helyeken likeolhasson:) mivel a heti zsebpénzek kiosztásában a feladat likeok számítanak csak, és…..
Mi ezt adtuk feladatul magunknak, mert ahogy már írtam a kreativitásra törekszünk, s nem arra hogy decinyi töményeket igyunk és levideózzuk :)pedig abban is jók vagyunk.....
nbt-gergo 2010.07.06 11:49:03
élményfürdőzés utáni kellemes lazítás testfestéssel, körömlakkozással:)mély és őszinte köszönet érte a résztvevőknek.. :D..
nbt – djuice Nyárfalók ideje. 2010.07.04 16:27:00
nah sziasztok.. :) most, h már mindenki írt bemutatkozást, videokat posztoltak, képeket töltögettek fel, lassan illene írnom nekem is vmit. ez pl jellemző. nem szeretek kapkodni, kerülöm a stresszt. :) szeretek hátradőlni és hagyni a dolgokat, hadd találják meg egyedül az…..
"Jézus!" "Mi ez?" "Soha többé nem tudok nevetni!" Spermahajder latin-magyar nyelvű, a kitalálhatatlan családba tartozó zavarosan rémes képvicce feltüzelte a tesztközönséget. Nem is rabolom tovább az időtöket, íme a fertelem: Ma nemzeti érzelmekkel…..
A túlméretezett, elektromos vaporájzerekkel szemben teljesen tiszta megoldást kínálnak az idei Kannabisz Kupán megosztva legjobb termék címet nyert Pocket Alchemy kannabisztinktúrái a diszkréten betépni vágyóknak. A trükk az, hogy nem tiszta alkoholban oldják a füvet, hanem olajat…..
nbt-gergo 2009.01.12 00:02:52