Regisztráció Blogot indítok
Adatok
4k1p0k

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
      Mintha kínos lenne Bíró László képviselőjelölt úrról írni. Igen, ő az egyesített ellenzék jelöltje Tiszaújvárosban és hát szegény éppen antiszemita. Lehetne ő antikvitás, akkor a kvitások panaszkodnának, vagy antilop és akkor a Mészáros Lőrinc, de épp antiszemita ez a derék ember, úgyhogy…..
4k1p0k 2020.10.13 23:26:58
@is: felreertettel. en egy szoval nem beszeltem becsuletrol, batorsagrol vagy gerincessegrol. az egy teljesen masik dimenzio. nem is fejtettem ki a velemenyem az ellenzekrol ezzel kapcsolatban. en csak es kizarolag az intellektualis aspektusrol beszeltem. es ezzel sem azt mondtam, hogy hulyek. nem kell vegletekben gondolkodni. de sajnos tenyleg nem ernek fel arra a szintre, amit egy XXI. szazad megkovetelne. de ami kesik nem mulik. ugyis lesz majd megfelelo ember, csoport es narrativa, csak ido kerdese. ez a rendszer sem orokeletu, ahogyan korabban is volt ilyen rendszer. de egy bekes es valos atmenethez megfelelo ertelmisegi reteg kell, es bizony a politikai elitben is. ez most nem meg adott. ez volt a kommentem elsodleges allitasa. ettol meg tiszteletremelto lehet, ha valaki ilyen lejtett palyan is vallalja a kockazatot. de egyreszt mint mar mondtam, nem is errol beszeltem, masreszt onmagaban attol, hogy valaki belep a politikaba underdog-kent, meg nem jar automatikusan tisztelet (legalabbis a reszemrol). egyebkent sajnos azt a keves embert, akit en ertelmesnek tartottam, mind kicsinalta a magyar politika. a mostani ellenzekben en a momentumos EP csajokon kivul (koztuk is inkabb csak Anna) nem nagyon latok intellektualisan kompetens szemelyt. oket meg eppen hazaarulonak kialtja ki a propaganda (aminek alapjat 1-2 eleg buta kommunikacios hiba kepezi).
4k1p0k 2020.10.19 02:08:52
@kemény keleti kommentelő: "A XXI. század olyan nagy gondolkodókat követel, akik lekapcsolják az internetet.
Ha a kormány csinálja, akkor mekkora zseni,
ha az ellenzék csinálja, akkor 20 évre leültetik terrorcselekményért." -- ezzel mit akartal mondani? hogy jott ide az internet? ki mondja azt, hogy "zseni a kormany, ami lekapcsolja az internetet"? sehova nem tudom tenni a kommentedet.

XXI. szazadi politikust en meg nem nagyon lattam. itt most nem azt ertem XXI. szazadi politikus alatt, hogy egy politikus, aki a XXI. szazadban politikus. hanem egy olyan mentalitassal es kepessegekkel rendelkezo politikust ertek ez alatt, aki megfelel a XXI. szazadi vilag kihivasainak es szuksegleteinek. meg benne vagyunk ebben a primitiv posztmodern korszakban, de szerencsere en mar ugy erzem, hogy jovunk ki belole. es bar valoszinuleg a kovetkezo 1-2 evtizedben egyre tobb es tobb ertelmes politikai mozgalom es ero fog letrejonni, most meg nem igazan latok sehol ilyet. SEHOL.