Regisztráció Blogot indítok
Adatok
parizereskifli

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A blogomon általában olyan bejegyzéseket közlök, amelyek több napon át, néha hetekig érlelődnek bennem. Mai bejegyzésem más, ma dühös lettem. A dühös lettem, mert elkövettem azt a hibát, hogy belenéztem a 8. évfolyamosok számára összeállított Magyar nyelvi feladatlapba, és az alábbi (4.) feladatot…..
parizereskifli 2018.01.25 10:33:14
@Guszty: Az én gyerekem nem alsóbb osztálybeli, de egy kérdésre úgy fog válaszolni, ahogy akar.

Az udvariasság nem az, hogy nem mondom ki a szándékaim, nem az, hogy nem adok utasítást, hanem az, hogy megtisztelem a másikat.

Amúgy, szerintem szánalmas az az ember, aki megsértődik, ha egy kérdésére nem olyan választ kap, mint amit hallani szeretne.

@dadddd: Ez nem árnyalás.
Az egy másik stilisztikai elem.
Két napja annak ellenére védtem meg egy orbitális baromsággal szemben a kerékpárosokat, hogy nekem nincsen biciklim és legtöbbször autóval közlekedem. Normális esetben mindezek mellett semmi bajom a más járművel, szabályosan közlekedőkkel. Még magával a Critical Mass…..
parizereskifli 2010.09.23 16:07:22
@vuk_: Tegnap te magyaráztad, hogy nem is felvonultok, hanem közlekedtek...

Noh, a közlekedésnek vannak feltételei.

Azt is mondtad, hogy külön szóltak a CM-os szervezők, hogy koca-nyégyszög-élérevasalás.

Ehelyett, volt, ami volt, te meg itt sírsz, hogy bántottak a rendőrök, meg rossz a KRESZ.

lolkabolka
parizereskifli 2010.09.23 15:58:33
@Marcellusca: Csak annyit mondtam, hogy létezik egy olyan alpesi ország, ahol hasonló fennforgások elképzelhetetlenek lettek volna.
Aztán mivel nem láttam, és tudtam, hogy ez nem egy olyan alpesi ország, ahol nem fordulhat elő az, hogy megeszi a blogmotor azt, hogy van egy olyan alpesi ország, ahol ilyesmi nem fordulhat elő, ezért beírtam még egyszer.
Erre ki lettem dobva, mert ez nem egy olyan alpesi ország, ahol szabad arról beszélni, hogy mik is fordulhatnak elő egy alpesi országban...
A Kék Pontban 5 év alatt összegyűlt adatok kiértékelésével erősítették meg budapesti kutatók, hogy eredeti célját tekintve értelmetlen az elterelés intézménye. Mondjuk eddig is nyilvánvaló volt, hogy leginkább az indokolatlanul szigorú Btk-szabályozás kijátszására…..