Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joebalna

155 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó rég jártam erre... Ez még elkészülhet Karácsonyig!..
Papír modellek Halloween házikó 2020.10.27 19:02:00
Színezd ki, vágd ki, és tegyél a közepére egy LED-es gyertyát! ..
Papír modellek Boszi Halloween-re 2020.10.27 08:00:00
Ő egy kis aranyos boszorkány: és a kalapja:..
itt a folytatás:..
Papír modellek Halloween táskák 2020.10.26 14:47:40
Elég régen nem jelentkeztem, most látom... :-) Most épp aktuális időszak  van erre - hétvégéig még elkészülnek:..
Július 31-augusztus 21-ig szabad két apartman (60 euro/nap - 420 euro/hét) szabad - lemondás miatt.   Mindkét apartman 4+1 személyes - összesen akár 10 fő is mehet, baráti társaságoknak is tökéletes. További költségek nincsenek, az idegenforgalmi adó benne van az árban. Képek és infók az…..
Filipszky Baran Ilona és Hellebrand Henriett közös kiállításának megnyitója ‎2018. ‎szeptember ‎14.http://henigaleria.hu/http://baranilona.blog.hu/..
Horvát barátaink apartmanját ajánlom Nektek, főleg olyanoknak, akik a nyugodt pihenés hívei. Az apartman Pag szigeten van, amely hídon megközelíthető (nincs díjfizetés a hídra). A szállás klimatizált, TV-s, és két szoba plusz nappaliból áll - 4-5 főre nagyon kényelmes, külön hálókkal. A tengertől…..
... vagy miért nem?  Már 13 éve járunk Miskovicibe, amely egy kis falu Horvátroszágban, Pag szigeten – Zadartól kb. 30 km-re. A szigetet hídon is meg lehet közelíteni, nincs kompra várakozás, külön költség. Néhány éve rájöttünk, hogy ha segítünk a háziaknak szervezni…..
Találtam fotókat, amit tavaly direkt azért csináltam, hogy ide feltegyem. Most jól fel is töltöm! :-) Sokan kérdezték, hogy hogy néznek ki az apartmanok belülről? Eddig mindig az volt az első, hogy lepakoltunk, aztán irány a fürdés - emiatt olyan képek nem nagyon készültek, amik…..
  Üdülés Horvátországban Nyugodt pihenésre vágyóknak ajánlom egy kedves horvát barátom kiadó apartmanjait Zadar-tól 30 km-re, a Pag szigeten egy kis faluban, Miskovici-ben. Megközelíthető autópályán + 20-30 km közúton, összesen kb. 700 km Budapesttől egy irányban – 6-9…..
Az árak ugyanazok, mint tavaly és tavalyelőtt:       Árlista (euro/nap/apartman)     Dátum 2 vagy 3 főre 4 vagy 5 főre 21.06.-28.06. 35 40 28.06.-05.07. 45 50 05.07.-23.08. 55 60…..
Még nem is üdvözöltem a csatlakozást, bár a horvátok elég szabad emberek, talán nem vesztik el a függetlenségüket... Egy jó kis infografika volt hétvégén az index-en - érdemes megnézni: http://index.hu/kulfold/2013/07/07/etel_ital_tobb_szazezer_turista/ A…..
Tartozom egy beszámolóval arról, hogyan is alakult az álláskeresésem. Előre bocsátom, ezen a hétvégén sem iszunk még pezsgőt… De a hűtőbe már berakom azért. :) Azt ugye már megírtam, mi volt az általános tapasztalat. Ez nem igen változott, bár még mindig esik be egy-egy…..
Többeknek ígértem, hogy írok azért arról, hogy áll most (az 5. napon) az álláskereső projektem. Mint látható 2500 körül járnak a megosztások, ami a „gerilla-álláskereső” stílushoz és az 5 naphoz képest nem kevés.  (Bár épp néztem hogy a most a facebook…..
Nem tudom, mennyire karácsonyi állat a pingvin, ez mindenesetre aranyos... A Madagaszkár pingvinjeinek is volt egy karácsonyi része... :-) Innen letölthető ..
Jó régen nem írtam semmit itt a blogban. Úgy látszik, tényleg akkor megy csak, ha van valami téma, amin egy ideig jár az agyam… A minap egy családi beszélgetés alakult ki annak kapcsán, hogy szóvá tettem, miért kell szlovák tejjel feltölteni a hűtőt, amikor magyar tejjel is…..
Most találtam, és rögtön fel is töltöttem a youtube-ra. Hihetetlen, hogy már ez is négy éve volt... Vigyázat, kb. 20 perc! Egy kis nosztalgia annak, aki már volt, és kedvcsináló annak, aki majd ezután megy... ..
Ismét egy érdekes cikk a nyaralásról Horvátországban. Igazából nem tudom, hogy mi volt a cél? Kedvet csinálni, vagy elrettenteni... Mindegy, mert érdemes meghallgatni minden véleményt. Itt van a…..
Miskovici nyaralás Jó nyaralást! 2012.07.28 14:50:11
Idén megint megtelt a teljes augusztusi hónap, több család is visszatérőként szinte már hazajár ide. Jó érzés, amikor a helybeliek már előre köszönnek, és ismerősként mosolyognak ránk... Házigazdánk több, mint 30 éve nyaral Miskoviciben, és egy kellemes nyári éjszakán egy…..
Ha nyugodt nyaralásra vágysz, meglepetések nélkül, akkor gyere Te is Miskovicibe, ahová 11 éve mi is visszajárunk. Júliusban még 3 szabad hét van, és mindhárom héten csak az egyik apartman szabad. Az utolsó már augusztusba is "belelóg". Az ár változatlanul 60 euró naponta,…..