Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HALÁL A CEU ra

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretném azzal kezdeni, hogy nem vagyok sem MSZP-s, sem Fideszes, sem Jobbikos, sem liberális, sem konzervatív, nem vagyok zsidó és nem vagyok náci. Egy átlag magyar polgár vagyok, aki teszi a dolgát, megtett mindent, amit a haza kívánt, fizeti az adót, nem szegi meg a törvényeket, adakozik,…..
HALÁL A CEU ra 2018.12.23 09:13:48
@tamask: "Ja, a lábukkal kellene szavazniuk a magyaroknak. "

Egyetértek páros lábbal kell bele taposni, a mocskos hazaárúló sorosbérencek pofájába.
  Úgy tűnik, mintha a budapesti amerikai követség ideiglenes ügyvivői vonzanák a turbulensebb időszakokat a magyar-amerikai kapcsolatokban: André Goodfriend hivatali idejében történt a kitiltási botrány és nála kért tolmácsot Vida Ildikó, Colleen Bell 2017. januári távozása után ügyvivőnek előlépő…..
Ezekben az esztendőkben dől el – ha úgy tetszik, mostanság vagyunk szemtanúi annak –, hogy jó száz év múlva mit fognak írni erről az időszakról a magyar történelemkönyvek. Már, ha szabadon írhatnak majd akkor a történészeink… Két fikciós összefoglalót képzeljen el a kedves olvasó, egyenesen…..
Titokban minden pilóta álma, nemcsak a férfiaké, hogy Super Jumbónak becézett 650 tonnás, akár 800 utast is szállító Airbus A380-as óriás repülőgépet vezethessen.  ..
Amit a Néppárt megtehetett, megtett, hogy jobb belátásra bírja miniszterelnökünket a lex CEU miatt: egyes sajtóértesülések szerint zárt ajtók mögött keményen nekimentek a magyar miniszterelnöknek, illetve, amire eddig alig volt példa, a Fidesz európai pártcsaládja már nyíltan…..
„…vigyázó szemetek Párizsra vessétek!” Batsányi 1789 Most, amikor az osztrák és a holland populisták után Orbán újabb szellemi szövetségese (Le Pen) szenvedett választási vereséget, amikor még emlékezünk kezébe temetett fejére a magyar népszavazási és alkotmánymódosítási bukás után, mégiscsak be…..
A költészet napja alkalmából Mészáros Lőrinc szaval József Attilát. Bödőcs Tibor legújabb szinkron-mutatványa kihagyhatatlan. A NER csak azt kapja, amit kiérdemelt: röhögést...
Orbán ellenfelei egy olyan focicsapatra hasonlítanak, akik a sokadik megalázó vereség után is ugyanazzal a vesztes taktikával futnak ki a pályára. Sőt, a borítékolható bukás előtt/közben még kifejezetten lelkesek is, aztán meg nem értik az eredményt. Nézem a CEU-ért menetelő tömeget, és magamban…..
A mai nap a magyar költészet napja, ennek apropóján adjuk közre Kicsi Sándor András nyelvész írását a tíz legszebb magyar szóról. Kommentben várjuk kedves olvasóink véleményét: szerintetek melyek a legszebb magyar szavak? Korszerűtlen elmélkedésnek számíthat a tíz legszebb magyar szón töprengeni,…..
HALÁL A CEU ra 2017.04.12 16:21:15