Regisztráció Blogot indítok
Adatok
autósajtó

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sikerült a kezeink közé kaparintani a LADA Vestát. Nagyon érdekelt már ez a típus. Régen volt 1200-es Zsigulim, király kis járgány volt. Vezettem 1600-os Ladát is, az milyen jól ment. Azért azt tegyük hozzá, hogy az elmúlt kb. 20 év az emlékezetemben biztos sokat javított az autók minőségén. A…..
Autósajtó Központizár 2017.06.03 18:19:44
Rövid, humoros videó egy jól felszerelt autó eladásáról.....
Korábbi cikkünkben bemutattuk egy hazai autóalkatrész forgalmazó cég visszás garanciális ügyintézését. A cikkre érkező reakciók megmutatták, hogy miért is tudják a cégek ezt a játékot sikerrel csinálni. Annak ellenére, hogy jogilag jól szabályozott területről van szó. Új sorozatunkban néhány tipikus…..
A múlt kellemes részeit felidézni mindig jó dolog. És érdekes módon az idő széppé teszi az emlékeket. Ezt az igazságot ragadta meg Bea, a szentendrei Retro Design Center életre hívója. Hogy jó volt-e a ’70-es években, mindenki döntse el maga. De hogy az akkori tárgyak sokakban nosztalgikus…..
    A sztori 2016 augusztusában kezdődött, egy hétköznapi vásárlással. Ekkor még nem tudtam, hogy azzal a vásárlással nem csak egy alkatrészhez fogok jutni, hanem egyúttal benevezek egy általam addig nem ismert játékba is.   A történet egyik szereplője, egy országos hálózattal rendelkező…..
Az idei AMTS-en találtunk egy nagyon érdekes standot, a Chatenet-ét. Itt picike, de nagyon jó külsejű, igényes autók voltak kiállítva. Végül is Szabóová Lindát, a cseh cég munkatársát sikerült mikrofonvégre kapnunk, akit arról kérdeztem, mit is láthatunk a standjukon.        Szaboóvá Linda vagyok.…..
       Az alábbi videó végignézését mindenkinek javaslom. Nem azért, hogy szörnyölködjünk vagy rosszabb kedvünk legyen. Inkább azért, hogy lássuk meg, hogy ne vezessünk. Mindenkinek vannak feszültebb napjai, vagy nagyon sürgős dolga, amikor úgy gondolja, sietni kell. De nem éri meg kockáztatni.…..
               Több autós oldalon is olvastam már mindenféle, erősebb izzókról, de nem foglalkoztam vele komolyabban. Bár Györk barátom korábbi cikke ebben a témában kicsit megihletett, azt itt olvashatják.                Néhány hete azonban a közeli kis autós boltban hirtelen felindulásból…..
  Az Audi Tradition teljes gőzzel startol 2017-ben.  Ebben az évben az autózás szerelmesei több, mint 20 nemzeti és nemzetközi eseményen csodálhatják meg a gyönyörű autó klasszikusokat Európa szerte. Az Audi rally korszak rajongói nyomon követhetik a kétszeres világbajnok Walter Röhrl-t, amint majd…..