Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BölcsAce

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A nap folyamán már megmutattuk a Rammstein új albumának, a május 17-én megjelenő, önmagukról elnevezett nagylemezének második előzetesét, a Radiot (valamint a hozzá készített remixet is), de ahogy írtuk és ahogy tudjátok is, videó is várható volt a pakkhoz. Büszkén jelentjük, megérkezett a…..
     Napjaink nagy divatja a testékszer és a maradandó testmódosítás. Ennek a trendnek számos oka van, egy későbbi írásban tervezem is jobban kibontani a témát, most azonban nem a divat létrejöttéről, hanem annak extrém eseteiről van szó, melyek megkeseríthetik, rosszabb esetben pedig tönkre is…..
     Kevés izgalmasabb és nézőcsalogatóbb alapkoncepció létezik egy tévéműsor számára, mint egy túlélőshow, ahol alkalmatlan celebeket, vagy éppen magasan képzett hivatásos túlélőket dobnak a természet nem is olyan lágy ölére pár napra, extrémebb esetekben akár egy hónapra is. Az ilyen műsorok titka…..
     Játssz kicsit el a gondolattal: Egy befolyásos nőcsábász tiszt vagy egy diktatúrában, aki csak úgy maradhat a pozíciójában, vagy szerezhet több befolyást, ha a titkosrendőrséget hatékonyan tudja segíteni, ennek pedig alapvető feltétele a minél több információ összegyűjtése. Ebben a helyzetben…..
     Sokan ismerik az Ossiant kis országunkban. Zenéjük és a banda tagjai köré, azon belül is főleg Paksi Endre köré egy egész kis kultusz épült fel, ráadásul több oldalról, hiszen rajongóik és ellenzőik is számosak. Rajongóik elsősorban három okból szeretik a bandát:      Az első a leginkább…..
Astrid Lindgren: Juharfalvi Emil sorozat        Akárcsak oly sok ember, én is fiatalon, általános iskola első éveiben kezdtem szórakozás céljából könyveket olvasni. Akkoriban persze sokszor csúfolás volt az önként olvasó gyerek jutalma, hiszen ki olyan bolond, hogy a kötelező tankönyveken kívül…..
     Bár a Star Wars 7. része közönségsiker lett, a nézők véleményei nagyon sokfélék volt. Volt aki egyenesen borzalmasnak bélyegezte az új trilógia nyitányát, de voltak akik az előzménytrilógia első két részének borzalmai miatt fellélegeztek, hogy nem is lett ez olyan rossz. Véleményem szerint Az…..
     Sokan vannak akik a korra, mint valami érdemre tekintenek, ez nem európai sajátosság, a legprimitívebb törzseknél is megfigyelhető a rangidős tisztelete, hiszen ő már kitanulta az élet minden fortélyát, így tanítója lehet minden fiatalnak. Ez a nézőpont lehet igaz is és nem is. Igaz, mert az…..
Linkin Park-Hybrid Theory(2000)        A Linkin Parkot szerintem minden ma Európában,vagy az USA-ban élő 15-55 éves ember ismeri a Hybrid Theory című első albumukkal egyetemben, hiszen melyik mai 20-30 éves ne tudná eldúdolni az In The End-et vagy a Crawling-t?! Ismertségüket tovább növelte az…..
BölcsAce Youtop 1.:PamKutya 2017.08.15 23:36:32
     Sok olyan Youtuber  ismert, aki a kezdeti profiljának hamar hátat fordított és egy teljesen más műfajban találta meg a számításait. Az ilyen hirtelen váltásnak számtalan oka lehet. Van aki puszta lájkéhségből, van aki pont a mainstreammé válás elkerülés végett vált, de ismerünk példát arra is,…..
BölcsAce BölcsAce 2017.03.31 17:23:42
A mai napon elindult a BölcsAce blog! Hogy mi a célja? Egy bölcsész hallgató szemével bemutatni, elemezni és amennyire lehetséges objektíven elemezni politikát, kultúrát, társadalmat és sok egyéb témát. Ha szeretsz olvasni, gondolkodni és megvitatni a mindennapjainkat is érintő témákat és nem…..