Regisztráció Blogot indítok
Adatok
James Bonc

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyszerű találat az alábbi egyik olvasónktól, még mindig röhögünk rajta, pedig lehet, sírni kellene azon, hogy egy Tények című műsorban friss hírként adnak el egy láthatóan hetekkel korábban felvett anyagot és annak aláfestő zenéjének címét sem igazén sikerül eltalálni.…..
A második adag menyecskéből láttunk már kettőt múlt héten, angolmagyar Beátát és besavanyodott Mónikát, ma jön fétis Dóra és mindenért beszóló Kriszta, akinek a szar is keserű volt eddig, de majd az ő esküvőjén minden fasza lesz. Na, persze. A győztes mehet Kenyába,…..
A Blu-ray kiadásra akarták felhívni a figyelmet ezekkel a kapaszkodóoszlopok fénykardokkal, Remek ötlet, itthon is kéne, hazahoznám.[Update] Itthon is van ilyen, a Földalattin. A hétvégén metrózni fogunk! :DVia japantrends..
 Bizony, mindenkinek megvannak a kis kedvencei a Hollywoodi kánonból, amik jókor jó helyen találtak meg minket, s így mély és kitörölhetetlen emléket / élményt / sebet hagytak maguk után. Sokszor elég egy mondat ("Én vagyok az apád") vagy egy jelenet ("Does…..
hahó, ez mostan überfontos. te hallottál vmit arról,h. újbuda rendeletet hozott,h.május végétől minden (!) nem melegkonyhás kocsmának és minden (!) élelmiszerboltnak 10-kor be kell zárnia?! baszki, világvárost építünk, mi?! de tényleg: épeszű helyeken nyáron tízkor kezdődik…..
James Bonc 2009.05.15 15:51:14
A probléma az, hogy nyilvánosan nem lehet inni a XI kerben már pár éve. Mondjuk ha az ember kultúrált keretek közt maradt, a rendőszök sosem b@szogatták, csak azokat, akik tényleg ordenáré módon viselkedtek. Pár sört meg mindig lehetett kapni, nem volt belőle gond éjszaka sem. Eddig ez így jó volt.

Mi lesz ezek után a lágymányosi - berzsenyi utca környéki kocsmákkal?!