Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M.Kriszti

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
45… 46… 47. A számolásomat megszakítva középre nézek, a hang irányába, keresve a forrást. Az előre hozott Őrtorony tanulmányozás fonalát már igen korán elveszítettem valamikor 10 és 13 között. Ja igen, majd elfelejtettem ez az én egyik túlélési technikám az elmém kikapcsolására, a világítótesteket…..
Na nem a blog szerkesztőinek vagy esetleg olvasóinak véleményét tükrözi ez a cím. Jehova Tanúi egyik felvigyázója kápráztatja el időről időre rajongóit ezekkel a kijelentésekkel. A szervezetben, bibliai vagy logikai okból szinte semmi ellen nem szokás és nem is szabad felszólalni. Ha azt tanítja a…..
M.Kriszti 2017.09.03 23:35:26
@takarék-láng: Mindenkinél van lelkes időszak. Amióta levitézlett a köf szolgálatból, igazi béres módjára uralja a váci gyülekezeteket.
"EMLÉKEZZETEK LÓT FELESÉGÉRE" (Lukács 17:32) Ez volt a címe annak a videósorozatnak, melyet a 2017-es nyári kongresszuson vetítettek az egybegyűlteknek. A hivatalos, szervezeti weboldalon az alábbi miniképekkel illusztrálják az egyes epizódokat. A filmben szereplő színész (testvérnő) egy modern…..
M.Kriszti 2017.08.25 09:58:16
@Válaszolj a kérdésemre légy oly elragadóan bájos: Azért amit te csillivillinek látsz, az lehet, hogy odaát annyira nem különleges. Egyébként meg ezek a szereplések, fotón vagy filmen, kiváltságszámba mennek a tesóknak és oda azért még, ha vásárolni is kell, de jó göncökben igyekszenek megjelenni. (nagyon hibásan írsz)
Az Őrtorony gyermekmolesztálási gondjai Kb. 1991 vége felé, Harry megosztott néhány részletet, melyek ennek az Ébredjetek! cikknek a jóváhagyásához és megírásához vezettek. Megtudtam, hogy Harry volt az, Lloyd Barry hozzájárulásával, aki felhatalmazta az írói csoport egyik tagját, ifjabb Lee…..
Segélykérő levél a mo-i fiókhivatalhoz címezve, amire sohasem érkezett válasz...
M.Kriszti 2017.06.23 14:40:00
@a századik juh: Ezek a tanácsok haszontalanok az ún. "szellemi embereknek". És a szereplők azok voltak, nagyon érződik a hangvételből. Ettől függetlenül elmentem ezt a hsz-t. Tetszik, logikus. Talán egyszer még jól jön ha elővesznek a nagy teokratikus jogászok.
M.Kriszti 2017.06.24 22:05:42
@t.csilla: Nem abból a szempontból figyelemreméltó az érvelés, vagy a hsz. tanácsai, hogy azokkal aztán boldogulni lehetne. De azért pl. megemlíteni, hogy kérek egy másolatot a jegyzőkönyvből, elég szokatlan hangzású lehetne egy bizottságnak. Ettől még nem fognak adni tudom, de valakinek néha őket is meg kell lepni, mert különben lekiabálnak, mert azt hiszik, hogy nyulak vagyunk, mint a cikk szereplőit.
Én már azzal felborítottam 2 vén bioritmusát, hogy szorgalmasan jegyzeteltem, amikor kistermi ejnye-bejnyét játszottak velem. Később visszaidézgettem a szavaikat és irtó kellemetlen volt nekik.
Gondolom sokkal többször kéne szembesíteni őket, hogy nem veszik figyelembe a bibliai eljárásokat. Ha nem engednek 1 tanút jelen lenni, akkor hozni kell 2-3 -at, főleg ha ők 6-an vannak. Akkor legalább 3 tanú előtt kell ellenkezniük. Már az is jobb arány, mint 6 hím egy testvérnő ellen. Sajnos utólag könnyebb okoskodni, de ezekből az ötletelésekből lehet valami egy éles helyzetben is.
A kifejezés néha elhangzik Jehova Tanúi tanítási módszereivel kapcsolatban. Az alábbi írás általánosságokat tartalmaz a gyakorlatról, de egy nyitott gondolkodású Tanúnak, akár segítség is lehet, bizonyos gyülekezeti vagy szervezeti eljárások kiértékelésében, így azok határozott megnevezésében és…..
M.Kriszti 2017.05.29 11:04:47
@SzirmokHontalan: "sohasem tudtak engem igazán befogadni,öt ujjamon megtudom számolni hány emberhez tudtam közel kerülni,de mèg azok se fogadtak el teljesen,mert mindig kevès óraszámot adtam le"

Ez a blog biztosan nem a démonok asztala, emiatt ne legyen lelkiismereti gondod. Hogy ennek nyomatékot adjak, vígasztaljon Jakab azzal kapcsolatban, hogy milyen munkajelentést, ill. munkát vár el tőled Isten.
Jakab 1:27 Szerintem tetszik neki a szolgálatod. Ez a bibliavers legalábbis azt mondja. Azzal meg netörődj, hogy a munkajelentési táblázatban nem tartanak rublikát a te bibliai jótetteidnek, mert így sem merülnek feledésbe.
Egy egykori Jehova Tanúja bennfentes, aki a megtévesztés szemtanúja volt Barbara és Joe Anderson Bevezetés 2005 késő őszén kapcsolatba léptem Barbara Andersonnal, aki Bill Bowennel, a Kentuckyból származó egykori vénnel együtt számos olyan Jehova Tanúja gyermek segítségére sietett, akik szexuális…..
Gyülekezeti "könyv"-tanulmányozás  kr 10. fej., 8–11. bek.                                                                        (mi ez?) Megünnepeljék a keresztények a karácsonyt? A karácsony, ma már bűnösnek tartott megünneplését, a következő kezdéssel próbálják jelentékteleníteni. 8  "A…..
M.Kriszti 2017.03.31 11:19:14
@t.csilla: A mellébeszélés magasfoka! Egyenesen a magasiskolából, hűen, bölcsen. De inkább hazugság. A gyakorlat nem az, hogy "nem történik meg", hanem pont az, hogy azért látogatnak a vének karácsonykor elmaradtakat, hogy kiközösíthessenek. Hogy a beteges gyanakvásuk beigazolódjon és megszabadulhassanak a nyűgöt jelentő tétlenektől.

Hivatkozik belső szabályokra, tehát vannak szabályok ilyen esetekre. Lehetővé tennék a belső szabályok a bűn megtűrését és azokkal kapcsolatban "Gofri" testvérnek több tapasztalata is van? Ezeket minden további nélkül toleránsan idéz a médiának? Ez akkora kamu, hogy ...
M.Kriszti 2017.03.31 17:00:47
@t.csilla: Akkor ezek szégyellik a hitüket és az eljárásaikat a nyilvánosság előtt, ha nem merik nyíltan vállalni! Bezzeg egy bíróin nem ilyen visszafogott a fogalmazás. Különben az, hogy úgy mondja, "a kizárás nem történik meg" köszönhető annak is, hogy megbánás miatt nem lesz kizárás. De a szándék megvolt rá, mert az eljárást megindították ellene, és azt "szabályszegők" ellen szokták.
Tekintettel arra, hogy a vezetőtestület folyamatosan kisajátítja az érdemet a Biblia népszerűsítése és sokszorosítás terén, ez időről-időre felveti a kérdést, hogy milyennek kellene tekinteni más felekezetek hasonló törekvéseit és főleg eredményeit ezen a téren a múltban, amikor a vezetőtestület még…..
M.Kriszti 2017.04.04 21:48:20
@sefatias: Tanítóbácsi kérem!
Nem fárasztó ekkora arccal tolni?