Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sajtos palacsinta

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Kereszténydemokrata Néppárt (tegye fel a kezét, aki rájuk szavazott) ifjúsága válaszlevélre méltatta a Kendermag Egyesület 60 milliárd forintos kenderadó-javaslatát. Kiegészítettem néhány meglátással, hátha társadalmi vita kerekedik belőle: Megdöbbenve tapasztaljuk, hogy…..
Mégsem marad el, csak komótosan szerveződött, de lesz, május 18-án vasárnap délután 4-kor Kendertünti, adjátok tovább! Margitszigeti majális helyett egy rövid vonulós tüntetés lesz a Pénzügyminisztérium (József nádor tér) és a Parlament között. A Pénzügyminisztériumban a…..
Sajtos palacsinta 2008.05.13 19:07:28
Sajtos palacsinta 2008.05.13 21:15:39
Kevés békésebb utcai megmozdulás van egy kendertüntetésnél, ennek ellenére több országban zártak be embereket a múlt szombati Nemzetközi Kendertünti során.Atwerpenben például azért vittek el 4 embert, mert elültettek egy kendermagot. Bár volt engedélyük a 150 fős tüntetésre,…..
Két hete csak viccből írtam, nehogy elfelejtse Magyarország a Globális Kendertüntetést, ami idén május 3. volt mindenütt, azaz tegnap, úgyhogy elfelejtette. Világszerte 239 város csatlakozott a kender legalizációjáért tartott erődemonstrációs felvonuláshoz, ami Budapesten…..
A Velvet kanyarított ma egy behányós alkesz celebparádét, amire kiváló válasz 56.hope.road linkje a füvező hírességekkel. A Kender Barátai oldal kattintáshajhász nemes célja minél több fűvel kapcsolatba került hírességet összegyűjteni, hogy aki ad a celebritik véleményére,…..
A Kék Pontban 5 év alatt összegyűlt adatok kiértékelésével erősítették meg budapesti kutatók, hogy eredeti célját tekintve értelmetlen az elterelés intézménye. Mondjuk eddig is nyilvánvaló volt, hogy leginkább az indokolatlanul szigorú Btk-szabályozás kijátszására…..