Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Turkish

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Maximum riszpekt every time, ha azt mondom haldoklik a blog keveset mondtam, de itt az uj Riddim Colony video emiatt mar megeri stimulalni az rss olvasoitokat!! Album out 04/23 addig is Riddim Colony presentz Hot Girl: ..
Sweet, sweet victory! Eljen soka a mozgalom :)Sziasztok!Szeretnénk ezen az úton is megköszönni mindenkinek, aki részt vett, vagy akárcsak gondolatban ott volt a pénteki megmozduláson. Örömmel jelentjük, hogy az akció teljes siker volt: az Önkormányzat képviselőtestülete…..
Turkish 2009.05.20 20:43:07
@kutyacica: Jah és nem is egyedül :D, de milyen lett volna már, ha meg is írom :P
Turkish 2009.05.21 10:50:19
@Viti2: A 9. kerületben már van ilyen, de a kocsmákra nem vonatkozik. Ők a boltokat korlátozták, hogy ne legyen köztéri fogyasztás.
Z
Turkish 2009.05.21 10:53:43
@Viti2: Én a gazdasági versenyhivatalt megkérdezném azért, hogy a kerülethatár egyik és másik oldalán lévő kocsmák hogyan indulnak egyenlő eséllyel a vevőkért...
Pár perc és kezdődik - pontosabban folytatódik - a visszavágás a 04-es kiesésért. Miután az előző körben we put two past Mourinho, jöhet akkori csapata, a Porto.Kemény ellenfél lesz és otthon az első kör nagy szívás, de a 7végi fantasztikus győzelem egészen biztosan erőt ad a…..