Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makeupfan

358 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok újra itt!! Te is törekedsz a környezettudatos életmódra? Ha igen, akkor jó hirem van számodra: már a szájápolás terén is egyre több eco-friendly terméket találsz. Ha a kérdésre a válaszod pedig nem volt, akkor ajánlom neked ezt a videót: ITT Jordan Green Clean öko fogkefe - ahogy már az…..
Hello!Üdvözöllek a blogon! Ismét itt vagyok, nem szeretnék nagy monológokba fogni hogy miért is szüneteltem. Nem volt a blogra időm sajnos. Viszont nagyon hiányzott hogy megosszam veletek a gondolataimat, tippeket adjak, úgyhogy igyekszem nagyon, és remélem hogy mostantól amint tudok itt leszek!…..
Végre ismét itt vagyok, az elmúlt időszakom nagyon pörgős volt, nem unatkozom, aminek örülök természetesen, csak sajnos a blog került emiatt a háttérbe. Viszont rengeteg ötletem van az elkövetkező időszakra, remélem hogy várjátok, és ezer hála hogy Velem vagytok és olvassátok a blogot! :) A mai…..
Ti is számoljátok a napokat vissza Halloween-ig? Én már nagyon várom, a héten nekilátok majd a tökfaragásnak is,  illetve összeszedtem Nektek a legjobb filmeket erre az időszakra. Összesen 10 filmet választottam ki, van közte igazán félelmetes, de ha nem szereted annyira a brutális horror filmeket,…..
Nos, tegye fel a kezét az, akit nem vesz le a lábáról ez a cuki, unikornis csomagolás! Én azok közé tartozom, akit le tudnak kenyerezni egy ilyen kis édes dizájnal. :D Ezért sikerült is beszereznem egy-két dolgot nemrég a Müllerben. Vagyis már vagy két hete, ezért remélem, hogy még mindig van a…..
Az idei őszi divat szerencsére elég sokszínű, lehet kedvünkre válogatni a színek, minták, anyagok közt. Viszont én most nem szeretném felsorolni az összes divatirányzatot, hanem kiválasztottam őt ruhadarabot, amiket könnyen beilleszthetünk a ruhatárunkba, és divatozhatunk velük ősszel! ;)   # 1.…..
Elérkeztünk ehhez a naphoz is, ma 20:02-kor köszönt be a csillagászati ősz! Az időjáráson is látszik, hogy már végleg búcsút inthetünk a forró, nyári napoktól, de ez az évszak is rengeteg jót tartogat Nekünk! Bevallom őszintén, hogy sokkal kedvesebb már számomra az ősz, mint a nyár, sokkal…..
Úgy gondolom, hogy sokan követitek nyomon Zoella mindennapjait a Youtube-on, Instagramon, és vártátok már nagyon, hogy végre a Zoella beauty eljusson Magyarországra is. Nos, elérkezett ez a nap is, hiszen már augusztus végétől elérhető a Marionnaud üzleteiben illetve online is megrendelhető.Mielőtt…..
Makeupfan Autumn Wishlist | Zaful 2017.08.25 20:32:43
Egy óriási lélegzetvételnyi szünet után újra itt vagyok. Annyira szalad az idő, hogy el sem hiszem. Lassan vége a nyárnak. Élvezem ezt a kellemes nyárvégi időjárást, de már nagyon érzem az őszt a levegőben, és egyre jobban kezdek ráhangolódni. Szeretem ezt az évszakot. Lassan már jobban is, mint a…..
Múlt hétvégén kedvem támadt muffin-t készíteni, viszont ami megnehezítette picit a dolgot, hogy nemrég elhagytam minden tejterméket( szeretnétek esetleg erről egy bejegyzést? Ha igen, jelezzétek! :) , így olyan recept után néztem, amiben ugye nincs tejtermék. Sikerült találnom, és egy picikét…..
Maxiruha: BershkaFehér válltáska: BershkaTelitalpú szandál: Pull and BearNapszemüveg: GuessKaróra: GuessPálmafás nyaklánc: H&M     Mai napra egy outfit bejegyzést hoztam Nektek, amit már néhány hete fel szerettem volna tenni a blogra, de csak most tudtam ezt megtenni. Szerencsére még mindig…..
Makeupfan Summer Wishlist | Zaful 2017.06.01 10:56:02
Gyorsan repül az idő, máris itt a június, hirtelen jött a nyár, és csak most kaptam észhez, hogy azért jó lenne beszerezni néhány új darabot erre az évszakra.Pár hete találtam rá a Zaful oldalra, mégpedig egy csodás fürdőruha által, és elkezdtem tovább nézelődni az oldalon természetesen. Össze is…..
Pénteken benéztem a Rossmannba, és megláttam a RdeL Young unikornisos limitált kiadást. Megfogadtam már előtte, hogy nem veszem meg, mert nincs szükségem rá, de amint a tesztert kipróbáltam, azonnal felfedeztem némi hasonlóságot az egyik kedvenc highlighter palettám- Anastasia Beverly Hills Moon…..
Makeupfan Skincare | Top 5 Products 2017.05.23 19:14:45
Az első részben megmutattam Nektek a hajápolási kedvenceket ITT, most pedig folytatom a sort az arcápolással. Van köztük olyan, amit már századjára vettem újra, van amit egy-két hónapja használok, de már most beillik ebbe a körbe, mert megszerettem ezidő alatt, így biztosan azt fogom újra venni, ha…..
Felső: StradivariusSzoknya: ZaraBalerinacipő: Kitten/ Office ShoesTáska: BershkaNapszemüveg: Dolce&GabbanaÖv: Calvin KleinÓra: Fossil   A héten a Budai várnegyedben készültek a képek, mindenképp megszerettem volna mutatni Nektek a farmerszoknyát, amit pár hete szereztem be a Zarában, és szinte…..
A mai bejegyzésben megmutatom Nektek, hogy az elmúlt időszakban, vagyis tavasszal, melyik szépségápolási termékeket használtam szivesen. Úgy döntöttem, hogy nem hónapra, hanem évszakra fogom bontani ezt a kedvences témát, hiszen minden hónapban nem kisérletezgetek annyit új termékekkel. :DOlvassatok…..
Hoztam egy beharangozót, mégpedig a limitált kiadású Inecto Naturals Infusion termékekről. A márkáról annyit mondanék,aki még nem ismeri, hogy 100%-ban vegán kozmetikumok, és állatkísérletektől mentes! A hajápolási kedvences bejegyzésben ITT pedig szó volt az Argan olajos sampon+kondiciónálóról,…..
Makeupfan NYX Wishlist 2017.05.09 08:27:42
Az előző blogbejegyzésben ITT összeszedtem a kedvenc NYX termékeimet, most pedig a pénteki boltnyitás kapcsán nézelődtem a weboldalon, és hát bizony találtam egy-két-három terméket, amit szivesen beszereznék a sminkes bőröndömbe. A márkáról annyit, hogy elérhető áron árulnak minőségi,…..
Van egy szép nagy erkélyem, viszont egy-két kacaton, és egy ócska széken kivül más nincs ott. Szeretnék néhány palántát, illetve növényt, virágokat beszerezni, viszont arra gondoltam, hogy ki kellene használni a teret, és egy szép, hangulatos kis hellyé varázsolni, ahová…..
Makeupfan NYX Favourites | Lippies 2017.04.27 12:55:54
 Biztosan hozzátok is eljutott már a hir, hogy a NYX második üzlete május 12-én nyilik a Westend bevásárlóközpontban. Személy szerint örülök neki, hiszen ott sűrűbben fordulok meg, mint az Allee-ban, igy valószinűleg mégtöbb szépséges NYX termék tulajdonosa leszek. :D A mai bejegyzés során…..
Sokszor okoz nekem fejtörést, hogy mit is reggelizzek. Imádom a péksüteményt, de baromira hizlal, és egészségtelen... Az összes joghurtot már unom. Reggelizőpehely, zabkása oké, de mindennap uncsi. Aztán eszembe jutott a smoothie. Glamour-napokon pedig be is szereztem egy szuper kis turmixgépet, igy…..
Mindig is hosszú hajat akartam. Mert az a szexi. Mert az jobban áll nekem.Aztán évekbe telt mire a vállig érő szörnyű fazonú hajamból hosszúnak mondható lett. És már egy ideje elég jól elvagyok vele..Aztán most pedig jött egy ötlet igy a semmiből, hogy mi lenne ha megválnék a hosszú hajamtól?! Azt…..
   ..
Úgy érzem ezt nem lehet elégszer elmondani, hogy miért nem éri meg hamis sminktermékeket vásárolni. Rengeteg helyen futok bele ilyen hirdetésekbe facebookon, de a leghiresebb online shopokról, Aliexpress és Ebay-es társairól nem is beszélve, ami azt jelenti, hogy még mindig…..
Sziasztok! A mai bejegyzés témája a hajápolás, a jelenlegi kedvenceimet mutatom be Nektek. Kiválasztottam öt darab terméket -plusz egyet ráadásként-, néhány szóban pedig leirnám miért is kerültek ide...