Regisztráció Blogot indítok
Adatok
majdénmegmondomatutit

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az emberek véleményét szondázni nem ördögtől való babonaság, a reggeli műsorok vagy a Napló csinálja is a mai napig, szóval az ötlet, hogy úgy mondjuk, tálcán hevert az utcán. Aztán hogy arra érdemes-e műsort építeni, hogy Szalay Piroska műkörömépítő hányszor szereti a férjét szájjal egy héten, az…..
Ötszázezres napilapot talált Németh Szilárd az ötmilliós Szlovákiában. Az Átlátszó.hu szúrta ki a rezsibiztos tévés nyilatkozatát amelyben arról beszélt, hogy bizony Orbán Viktor már nem egyszerűen Magyarország miniszterelnöke, hanem bizony a térség meghatározó és elismert vezetője, aki az európai…..
majdénmegmondomatutit 2017.07.30 17:16:42
@gurigapapa: inkább bulvármédia-blog mint média.
Az ATV Start című műsorának Nacsa Lőrinc, az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség elnöke volt a vendége. Az interjú apropója az volt, hogy a szövetség megfosztaná budapesti díszpolgári címétől Soros Györgyöt. A beszélgetés egy ideig a szokásos mederben folydogált, vagyis Nacsa a hetek óta…..
majdénmegmondomatutit 2017.07.13 17:46:54
@Svegacomp: Baromi egyszerű lehet az akinek 25 év tapasztalata nem befolyásolja a világnézetét, érveit, értékrendszerét. (Ha egy picit visszagondolsz - vagy többet is - biztosan találsz olyan személyt aki korának jelentősége volt aztán ma mégis mást gondolnak róla a és fordítva is, akit a kora lenézett ma pedig akár példakép is lehet. De talán nem is szükséges az időben utani ahhoz, hogy találjunk valakit akit valahol elismernek a világ másik pontján pedig elítélik. Persze történhet olyan is, hogy a világ egyik napról a másikra a feje tetejére áll szóval szerintem nincs év/határ)
Én egyáltalán nem beszéltem semmilyen megbocsátásról vagy politikusok munkamoráljáról (nem is igazán értem, hogy ez hogy jön ahhoz amit én írtam, lehet nem is nekem szántad, mindegy is.) Teljes mértékben hidegen hagy, hogy élnek-e vagy halnak. Őket ti választottátok/választjátok meg és hagyjátok, hogy tegyék amit tesznek - vagy nem tesznek, hisz egy percet sem dolgoznak.
"Budapest legújabb látványossága a Duna Aréna a 2017-es FINA Világbajnokság fő helyszíne és ékköve lesz. Az úszó és vizes sportok világszínvonalú komplexumának – két olimpiai méretű medencével és a versenyek alatt több mint 12 000 nézőt meghaladó befogadóképességével – kivitelezése rekordidő alatt,…..
Dupla retro bombával jelent meg a Bors mai száma. A lap arról ír, hogy a TV2 és az RTL Klub is visszahozna 1-1 régi, nagy sikerrel futott műsort. Az Andy Vajna-féle csatorna állítólag már meg is kereste Gundel Takács Gábort, (aki néhány hónappal ezelőtt hagyta ott az MTVA-t és indult el Szpíker…..