Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bazsarózsa

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az országban tombol az Emese őrület. Ő a Budapest Bank új reklámjainak főszereplője, a bank új, és igen kreatív alkalmazottját személyesíti meg. Van Emese baba, Emese Fan Club, sőt, még saját honlappal is rendelkezik, egy igazi sztárt csináltak belőle. Bár itt hozzá kell…..
bazsarózsa 2010.10.27 13:24:03
@Trackid:
Elvileg valami különleges adósság rendező hitel, nem tudom a reklámból nem nagyon esett le, mi akar lenni a "zoltán feje ".
Meg kell kérdezni egy tanácsadó tanácsadót :P
Olvasónknak egyáltalán nincsenek fizetési nehézségei, mégsem boldogul könnyen a bankokkal.A történetem kicsit más, mint a többi poszt, mert igazából nem vagyok károsult, de hitelek kapcsán volt problémám a bankokkal.1.Pár évvel ezelőtt építkezéshez kaptam munkáltatói…..
bazsarózsa 2010.10.27 12:41:42
@Trackid:
Engem is érdekelne az ajánlat, van egy meglévő hitelem amit szeretnék már letudni, meg kellett hosszabbítanom az egész törlesztést mert hirtelen állati magas lett a kamat meg minden összejött..
Tanácsadóhoz próbálj meg fordulni, szerintem!
Én is ezt fogom tenni, de szerintem több tanácsadót is megkérdezek majd.
Nemcsak a filmipar, hanem a reklámipar is egyre jobban megkedveli Magyarországot, és egyre szívesebben helyezi ide a forgatásait. Nem is csoda, hiszen nemcsak az ország sokszínű, de a fővárosnak is rengeteg arca van. Könnyedén lehet itt egymáshoz közeli helyszíneken századeleji…..
A www.xperiaxten.com oldalon időközönként megjelenő 3 db kódot megjegyző és azokat kérésre a Sony Ericsson magyar rajongói oldalon elsőként beküldő szerencsés nyertes egy évig tesztelhet egy új Sony Ericsson Xperia X10 típusú mobiltelefon készüléket. A részletesen…..
"A www.xperiaxten.com oldalon időközönként megjelenő 3 db kódot megjegyző és azokat kérésre a Sony Ericsson magyar rajongói oldalon elsőként beküldő szerencsés nyertes egy évig tesztelhet egy új Sony Ericsson Xperia X10 típusú mobiltelefon készüléket. A részletesen…..
Jó délelőttöt, az 1/3 Homár hazatért a kizárólag alvással töltött, jutányos árú Sharm-el-Sejk-i előnyaralásból, ahol azzal kezdett megküzdenie, hogy asztalkendős emberek lépten-nyomon pazsálusztával köszöntik. De nem ez a téma most, hanem az, hogy a Homár-család életébe…..