Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k.jubei

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belgium és Spanyolország után Nagy-Britanniát sújtotta legsúlyosabban a COVID-19 2020-ban Európában. Amennyiben a halálozások számával jellemezzük egy járvány súlyosságát és nem a 80%-ban tünetmentes fertőzöttek nyilvánvalóan pontosan nem is megismerhető száma alapján. Ennek ellenére Angliában és…..
k.jubei 2020.11.02 14:34:02
@A kiló nem százat jelent.: Akkor nem értelek mire föl ez a nagy vírus és maszk ellenességed.
Akkor két tippem van:1:Talán valamelyik gödény féle bizniszben vagy érdekelt
2:Buta vagy

A maszk egyébként nem csak a vírus ellen hasznos hanem a légszennyezettség ellen is véd,persze a megfelelőt kell használni.Ázsiában hosszú évek óta bevett szokás a maszkhasználat a nagy légszennyezettségű városokban.Itthon is a nagyvárosokban a fűtési szezon idején az utcán is érdemes lenne hordani,mivel nálunk is folyamatosan a megengedett határérték felett van szennyezettség.
A másik pedig hogy nem mindegy mennyi vírus jut a szervezetbe,ha valaki kevesebb vírust nyel be könnyebben átvészelheti a betegséget.Erre pedig kiváló a maszk.
Ma van tizedik éve, hogy meghalt leukémiában az a 23 éves koreai lány, akinek a halála országos méretű mozgalmat indított el Dél-Koreában a Samsung ellen. Az óriáscég úgy próbálta eltussolni az ügyet, hogy egymillió dollárt kínáltak az apjának a hallgatásért. Nem fogadta el, helyette forradalom és…..
k.jubei 2017.03.29 13:26:23
@Szántó Gábor: Ha buta vagy legalább ne híreszteld.Csak ezen a blogon olvashatsz rengeteg visszaélésről amelyet nagy cégek követtek el a dolgozóikkal szemben,szerinted most a dolgozók hazudnak??
Visszafordítható-e még a kizsákmányolás spirálja? A 2013-as év gigakatasztrófái nem törték meg a bangladesi textilipar térhódítását, és a rabszolgamunkára épülő üzemek megrendelői pedig továbbra is szemet hunynak a katasztrofális munkakörülmények fölött. Megdöbbentő képek az illegális gyárak…..