Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ballib cenzorok réme 03

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
“Ott ülnek a pulpitus előtt a korábbi vádlottak, van, aki elégedetten, van, aki közönyösen, és van, aki magába roskadva fogadja a felmentő ítéletet. Hét emberi sors, hét tönkretett élet. És nem ők az egyedüliek.”..
Ballib cenzorok réme 03 2017.03.31 15:34:50
@mérsékelt fegyveres lázadó (nem terrorista!):

Már kaptak a szocik több száz milla végkielégítést.

Amikor ezt elvettük tőlük, akkor Brüsszel votl aki visszautaltatta számukra a mi adóforintjainkból apofátlan végkielégítseiket.
„Szerdán egyetlen ember sem próbált meg illegálisan Magyarországra jönni. A rendőrség adatai szerint idén ilyenre még nem volt példa” – hazudta a 80 milliárdból fenntartott közmédia...
Ballib cenzorok réme 03 2017.03.31 10:05:11
@Halál kamionja mindenkit elgázol:

Az igaz hogy mi vagyunk a Schengeni határ, de ezek a migránsok mire ide érnek addig legalább 2 másik Schengeni határt már átléptek.

Ahol magasról leszarták a védekezést.
Ballib cenzorok réme 03 2017.03.31 12:06:55
@Bravehearth:

A Soros csicskákat ezért fizetik.

Bérrettegnek és személyeskednek..

Nem fejlődött ki az agyuk rendesen, ezért máshoz nem is értenek. ;)
Múlt héten forgattunk Miskolcon, a Számozott utcákban. Azóta nyolcvan újabb ház bontását kezdte meg az önkormányzat. Mostanra nyilvánvalóvá vált, hogy a stadionrekonstrukció csak ürügy volt, a Számozott utcákban valamennyi házat le fogják dózerolni. A városvezetés szerint „a lakosság részéről…..
Szelestey Lajos nemzetközi sajtószemléje, 2017. március 31. ..
Ballib cenzorok réme 03 2017.03.31 10:19:18
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

EZt fogják eldönteni a váalsztók, hogy melyikünknek van igaza.

Bár tegyük hozzá,
Soros-t hazaárulónak nevezni dícséret, mert feltételezi hogy van kötődése az országhoz ahol élünk, és amit ő elárult.
Ballib cenzorok réme 03 2017.03.31 10:38:35
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Ha az úton mindenki szembe megy veled, az nem azt jelenti hogy ilyen sokan mennek rossz irányba.
Reflektor Négy évente demokrácia 2017.03.30 15:07:19
  A Fideszes kommunikációban gyakran megjelenik, hogy az emberek egy fideszes döntésre már leadták a voksukat. Nem kell erről beszélni, nem kell erről vitatkozni, érdekeket egyeztetni és főleg nem kell népszavazást kiírni. Ebben az értelmezésben a demokrácia leszűkül arra a pár percre, amíg az…..
Ballib cenzorok réme 03 2017.03.31 10:14:56
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nem hiszem hogy Juhász Petya 50 darab füttyös csürhéje nevezhetó forradalmárnak, mert ha igen, akkor 30 nyugdíjas leverte a forradalmat.
Ballib cenzorok réme 03 2017.03.31 10:23:09
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Nehéz Juhász Petyán, és az Együttön kiigazodni.
Gyurcsány egykori tanácsadója, és kampányfőnöke által vezetett formáció, hol összefog vele, hol elhatárolódik az elkúrótól.
Most Juhász éppen nem szereti a Ferit, de szerintem 2018-ig ez még változni fog.
Ballib cenzorok réme 03 2017.03.31 10:36:03
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

Amit te "uszító rasszista szélsőjobb"-nak hívsz.
Az az ország elsöprő többsége.

Persze a valóságban senki se "uszító", mégannyira se "szélső", és semennyire se rasszista, legfeljebb "Jobb" mint a migránspárti elkúrók.
Tehetetlen dühében önmagát is hajlandó lábon lőni Orbán Viktor kormánya,  hiszen az ország legjobb egyetemét is beáldozná azért, hogy bosszút álljon azokon az intézményeken szemben, melyek euro-atlanti kötődésünk utolsó bástyái. Nekirontott például a jogvédőknek, akik a liberális demokráciák…..
Ballib cenzorok réme 03 2017.03.31 10:17:26
@Tibi !:

Fene tudja. Egyenlőre nekem úgy tűnik nem a Soros csikáknak áll a zászló.
Ballib cenzorok réme 03 2017.03.31 10:29:52
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN:

"A kiváló egyetem bezárása a náci könyvégetéseknek felel meg."

EZ a hasonlat gyenge lesz.

Szerintem a holokauszttal kéne összevetni, mert úgy sokkal de sokkal félelmesebbnek sejlik.
„Ezeket megint meg fogják választani, mert nincs, aki alternatívát mutatna velük szemben.” Ezt és ehhez hasonlókat mondanak azok, akik nem kedvelik Orbán Viktort és rendszerét, mert korrupt gazembereknek tartják őket. Olyanoknak, akik szétlopták az országot, lebontották a jogállamot, és ha tehetnék,…..
Pontosan ugyanazzal a kétszínű dumával jött elő az oktatási államtitkár, mint amivel a kormány nekiment a civileknek – a törvényes működéssel. ..
Ballib cenzorok réme 03 2017.03.30 12:22:45
Nekem meglehetősen racionálisnak tűnik Palkovics magayrázata:

index.hu/belfold/2017/03/29/ceu-rektor_vonjak_vissza_allamtitkar_nem_vonjuk/

"A CEU által felvetett problémákra az államtitkár elmondta, hogy a kormány kész nemzetközi megállapodást kötni az Egyesült Államok kormányával a CEU és a másik három érintett amerikai intézmény működésének rendezése céljából, ennek érdekében nyitottak a tárgyalásra, ezekre egy teljes év áll rendelkezésre.

A rektor felvetésére, miszerint ilyen szerződést a szövetségi kormány nem, csak New York állam kormánya köthet az egyetem vonatkozásában, az államtitkár megerősítette: erre is nyitott a kormány. A magyar kormány számára ugyanis éppen az a fontos, hogy a nemzetközi státusú egyetemek működtetésében az érintett államok szerepet vállaljanak, az esetleges problémákra közösen találjanak megoldást, ami jelenleg nem áll fenn.

Palkovics kitért arra is: az érintett egyetemek magyarországi tevékenységét a származási országok hatóságai nem követik figyelemmel, és a szabálytalanságok részben éppen erre vezethetőek vissza: a magyar hatóságoknak nincs joghatóságuk a külföldi képzésekre, a külföldi hatóságok pedig nem figyelnek oda ezekre.
A találkozón rektor - a tárca közlése szerint - elmondta, hogy a tervezett felsőoktatási törvénymódosítás súlyosan sérti az egyetem érdekeit, mert a működésének feltételévé teszi a jövőben egy nemzetközi szerződés megkötését. Ez a rektor félelme szerint el fogja lehetetleníteni az amerikai diplomák kiadását, illetve csorbítani fogja az egyetemi autonómiát, az akadémiai szabadság ügyét.

A rektor megerősítette, hogy az egyetem a jövőjét Budapesten, Magyarországon képzeli el, ezért kérte a törvénytervezet visszavonását.

Palkovics László erre válaszolta azt, hogy nem tartja indokoltnak a kormány a tervezet visszavonását."
“Ugyanaz Botka, mint Gyurcsány, Bajnai vagy Hagyó” címmel jelent meg lejárató írás az Origón. Az Orbán-kormány új kedvenc propaganda hírportálja ezúttal az MSZP választmány elnökét hozta iszonyatosan kicsavart összefüggésbe a korábbi szocialista vezetőkkel. ..
Tegnap hajnalban, szinte titokban vitték el Lukács György, zsidó, marxista filozófus szobrát Budapest XIII. kerületéből, a Szent István parkból. Olyanok döntöttek a szobor eltávolításáról, akik valószínűleg annyi könyvet sem olvastak el összesen, mint amennyit ő írt. ..
Ballib cenzorok réme 03 2017.03.29 14:18:00
Itt volt az ideje, a kommunista tömeggyilkos szobárnak az eltüntetésének.

Kb 89-ben kellett volna megtenni.

hu.wikipedia.org/wiki/Luk%C3%A1cs_Gy%C3%B6rgy_(filoz%C3%B3fus)
1919-ben, a Magyarországi Tanácsköztársaság idején helyettes közoktatásügyi népbiztos, április 3-ától a Forradalmi Kormányzótanács népbiztosa, május–júniusban pedig a Vörös Hadsereg politikai biztosa volt.

Ebben a tisztségében a Vörös Hadsereg tiszafüredi veresége után[12] Poroszlón, egy katonai büntető eljárás során, tizedeléskor ( „felhívta a századparancsnokokat, jelöljenek ki nyolc embert, akiket elrettentő például agyon fognak lőni”) katonákat lövetett főbe. Váry Albert ügyész 1922-ben megjelent A vörös uralom áldozatai Magyarországon[13] című visszaemlékezésében hat áldozat nevét (Csupor Lajos, Malik Ferenc, Fenyő Nándor, Sück Emil, Tóth Lajos, Varga Károly) sorolta fel, a hetedik áldozat ismeretlen volt.
Sajtóhírek szerint Andy Vajna strómanokon keresztül igyekszik országos lefedettségűvé tenni a Rádió1-et. Ennek a manővernek eshet áldozatul a keszthelyi és a nagykanizsai Helikon Rádió is. Az ügy pikantériája, hogy a fideszes módszerrel valójában régi lojális és lokális fideszes rádiókat radíroznak…..
Ballib cenzorok réme 03 2017.03.29 10:29:06
@erol:

Magyarország elemi érdeke, hogy a középréteg megerősödjön.
A felső 10% pedig úgyis annyi SZJA-t fizet amennyit akar. A 4 Kata-s, 3 EVA-s, és 5 nomrál cégükkel úgy optimalizálnak uatlgatások formájában bérkifizetéseket ahogyan akarnak.

Ezért volt, hogy amikor 36% volt a második kulcs, jóval kevesebb volt az állam bevétele, mint most mikor egykulcsos az adó.

Tehát az úgynevezett gazdagok szívatásával nem keletkezne se több bevétel, és a gazdagok pont ugyanannyit vennének ki, mint most.
A középréteget viszont sikeresen legyalulnák a béka segge alá, és a szegényeknek is kevesebb jutna.

De mondom.
Nem kell találgatni.
Emlékezni kell.

18% és 36%-os kulcs volt a szocik alatt.
Most 15% és több az adóbevétel, és mindenki többet visz haza.
Ballib cenzorok réme 03 2017.03.29 12:06:51
A legröhejesebb az egészben, a baloldali szolidaritás:

magyaridok.hu/belfold/botka-laszlo-meg-eppen-meguszna-a-luxusadot-1526686/
BOTKA LÁSZLÓ MÉG ÉPPEN MEGÚSZNÁ A LUXUSADÓT
A havi illetménye ugyanis 997 170 forint, a szocialisták viszont csak azokat adóztatnák meg „progresszívan”, akik egymillió forint felett keresnek.
Ballib cenzorok réme 03 2017.03.29 12:08:02
@Sean MacTíre:

Lett egykulcsos adó Bajnai alatt ?
Nem.

A szocik többkulcsost akarnak most is ?
Igen.

Mi a kérdés ?
A vidéki és a városi élet örök és kibékíthetetlen ellentétét senkinek nem kell bemutatni. Ez a helyzet gyakorlatilag azóta fennáll, hogy valaki kitalálta: állattartás és földtúrás helyett inkább műkörömépítéssel szeretne foglalkozni. Aztán rájött, hogy i.e. 9000-et írunk, és inkább elment kovácsnak.…..
A Magyar Idők nevű nyomtatott termék szellőztette meg ma, hogy a kormány által tervezett nemzeti konzultáció kérdései között lesz olyan is, ami kérdésbe bújtatva azt állítja, hogy bizonyos nemzetközi szervezetek törvénytelen tevékenységre ösztönzik a bevándorlókat. Az opcionális két válaszban pedig…..
Ballib cenzorok réme 03 2017.03.29 10:50:46
@Medgar:

Ugyanitt:

"Magyarország az egyik legeurópaibb ország, amely nagyban hozzájárult az EU eredményeihez, miközben az egyik legnagyobb haszonélvezője az európai projektnek. Ezt az európai szellemet kellene tovább vinni, mondta a biztos."
Ballib cenzorok réme 03 2017.03.29 10:52:39
@nnnnnnnn:

Ez pontosan így van.

A Soros által pénzelt migránspárti civilek az embercsempészektől is nagyobb károkat okoznak mind az EU számára, mind a törvények kikerülésére bíztatott migránsoknak nagyobb szenvedéseket okoznak, illetve ők lökik az embercsempészek karjaiba őket.

Azaz a büntetési tételnek is vetekednie kéne esetükben az embercsempészekével.