Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lostris8102

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rendben, az RTL Klub lelopta Britain’s Got Talentet. Nem csak úgy felskiccelték emlékezetből, hanem lemásolták beállításról beállításra, jelentről jelenetre a szabályokkal, a látvánnyal és a zsűrivel együtt. Még jó, hogy a műsorvezetőket nem kell feliratozni. Csakhogy…..
Hivatalosan nem lehet biciklizni a Margit hídon, a kerékpárosoknak le kell szállniuk, hogy a túlpartig tolják a járművüket. A Critical Mass szervezői azonban tudják, hogy mennyire életszerűtlen ez azon a járdán, amelyen a felújítás előtt is osztoztak a gyalogosok és a…..
Lostris8102 2009.08.28 18:34:16
@ügyfélszolgálatos:
tE NEM FOGOD FEL AMIT ÍRTAM!!!

Én a kijelölt biciklis útról beszéltem ami mellett elválasztva fűvel van rendes járda!

A CSENGETÉS PEDIG NEM IDEGESÍTÉS,HANEM FIGYELMEZTETÉS!cSAK AZOK A FSZ AUTÓSOK HISZIK,HOGY CSAK DUDÁVAL MEGY AZ AUTÓ BEZIN HELYETT!!
Ha rendesen büntetnék az autósokat,akik indokolatlanul használják a dudát,mindjárt felfogná a hülye gyalogos is,hogy ha KIJELÖLT bringaúton totyog,akkor ha csenget neki jogosan a bringás,az nem egyenlő azzal,hogy leordítják a fejét!!

@rupasov: Aha, tehát te fusztrált ideges biciklisként szívatod a gyalogosokat. Nekem babakocsival állandóan félre kellett állnom, mert csöngetett valamely hozzád hasonló barom.
Lostris8102 2009.08.29 08:28:20
@oázis:
A kérdéses helyen teljesen jól van kialakítva a bringaút és a járda,és a zebra.Csak a gyalogosok lemennek a zebrára,és ott várakoznak,hogy zöld legyen a lámpa.Egyébként a bringások csak ebben az esetben üthetik el a gyalogost,hiszen teljesen máskor van nekik zöld.